O as jau zinau kam siusiu fotke nai nai nai dabar reikia pamastyt kada issiust kad laiku gautu
Labai patiko Labradoriukes foto, ramybe tokia dvelkia...parasyk nustatymus jei nesunku neisivaizduoju kaip toki vijurka tamsoj nufotkint
Elina, tas grudas tai dar nieko, bet man ir vel zalia fotke ...
Desiree dek cia ta dryziu super beje pamacius ta foto as prisimiau kad labai panasia turiu, aisku neprilygstam taviskei, bet cia pasirodom
pirma karta mato jura gaila tiek slamsto ant smelio.
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 19, 14:05)
Žinok, man ta nespalvota visai čiotka . Tik gal vos vos šviesiau reikėjo
Dar toks klausimukas iš nuotraukų apsikeitimo temos
Ar kitoje nuotraukos pusėje rašome autorių, palinkėjimus ir pan., ar tiesiog pridedame prie nuotraukos
Ar kitoje nuotraukos pusėje rašome autorių, palinkėjimus ir pan., ar tiesiog pridedame prie nuotraukos
QUOTE(latoya @ 2007 11 19, 14:12)
Nuėmiau žalumą , dabar per tamsus veidas
QUOTE(latoya @ 2007 11 19, 13:12)
pirma karta mato jura gaila tiek slamsto ant smelio.
nu klausykit ir sedevrus gaminat.....
kazkuo primena Desiree dvieju vaikuciu ir suniuko foto... nezinau kodel bet ziuredama prisimenu ir ta foto.... gal stilius panasus..
as neturiu prie ko prikibti... tos siukslytes ant smelio man netgi priduoda kazkokips jurines nuotaikos... kazkokio israiskingumo nuotraukai..... na zodziu as eilini karta suzaveta... eina sau....
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 13:39)
mačiau šitą kūdroj.. labai dryžuota nuotrauka, mano skonio..
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 14:39)
Latoyos dryžiui į kompaniją
dryziu kompanija
bitut aciu, kontrastinau, matai net koja juoda gaunas, o bliuzonas pilkai baltas ne juodai baltas, del to taip blyskiai...
vvvv aciu. tavo foto man kazko truksta, nors galiu pripazint kad ramybe tikrai dvelkia gal virsaus perdaug.
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 14:39)
Latoyos dryžiui į kompaniją
wow super atrodo
Vaikų neturiu, jaučiu reikės pradėti katiną kankinti
QUOTE(naktine` @ 2007 11 19, 12:49)
gal katinas dryžuotas? Būtų dryžiams į kompaniją