Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(bite maja @ 2007 11 15, 21:39)
aš galvoju, kad katė išdribus tokia poza, kad gal kitaip jos ir nebuvo galima nufotkint  g.gif  aš kai fotkinus panašius variantus, išfotkinu visais rakursais  lotuliukas.gif
beje, man patiko tas variantas, kur stulpas šone.

P.S. O tu niko nepasikeitei?  blush2.gif jei apsirinku, tai labai atsiprašau  blush2.gif

na kate iseit is namu nesiruosia, tad dar gaudysiu ir bandysiu atrast nauju kampu biggrin.gif

nea, nepasikeiciau.... unsure.gif o kodel taip pagalvojai? labai smalsu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 15, 21:33)

jei nesunku butu gal pasakytum kaip tu bandytum fotkint, t.y. kokiu kampu... turi omeny kazkaip is apacios ar labiau is kito sono.... ar dar kaip?  blush2.gif

Norisi daugiau kairės kadre matyti. Ir gal iš kiek žemiau.
Ai, čia tik teoriniai pamąstymai ax.gif Pati turiu katę namie, tai maniškė visai nesiduoda fotkinama. Be to, ji beveik visa juoda, ir marmūzė su juodais ūsais, tai niekaip neišeina gražių kadrų padaryti.

O aš dar darbe doh.gif
Papildyta:
Puriena, iš kur tiek sniego gavai bigsmile.gif Gražu ax.gif
Atsakyti
norejau padekoti Desiree uz gera nuoroda ALTphoto..ikeliau i savo megiamiausiu sarasa. Gal dar turi koku naudingu nuorodu kad pasimokyt galeciau.?
Atsakyti
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 15, 21:41)
Labas vakarėlis 4u.gif

Atėjau su žiemiška ramybe smile.gif 

user posted image

visai nieko. nebandei kitaip kadruot? aš gal tą ryškų medelį nukirpčiau g.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 15, 21:44)
na kate iseit is namu nesiruosia, tad dar gaudysiu ir bandysiu atrast nauju kampu  biggrin.gif

nea, nepasikeiciau....  unsure.gif o kodel taip pagalvojai? labai smalsu..  rolleyes.gif

tai tada sumaišiau katiną su kažkieno kito ax.gif g.gif ar ten tavo buvo ta nuotrauka su dideliai katino ūsais?

QUOTE(Degutė @ 2007 11 15, 21:44)
Ai, čia tik teoriniai pamąstymai  ax.gif Pati turiu katę namie, tai maniškė visai nesiduoda fotkinama. Be to, ji beveik visa juoda, ir marmūzė su juodais ūsais, tai niekaip neišeina gražių kadrų padaryti.
O aš dar darbe  doh.gif

eik namo. gana ten sedėt mirksiukas.gif
juodą katiną ir man sunku fotografuot. dažniausiai juoda dėmė išeina blink.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 15, 22:37)
nu kadangi as idejau nuotrauka su "subinyte" plika nugaryte apsiginsiu.

ne tavo turėjau omeny, konkursuose būna, nu tokių smarkiai nesubtilių ax.gif . Ne tik vaikas , nuoga subinytė ir mintis, bet subinytė ir tik tada vaikas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 15 lapkričio 2007 - 21:51
QUOTE(bite maja @ 2007 11 15, 21:49)

eik namo. gana ten sedėt  mirksiukas.gif

tuoj ax.gif mokiniai tik darbus baigs ir lėksiu bigsmile.gif
Atsakyti
Man veidrodinis sios nuotraukos atspindys butu graziau - t.y. kad medziu virsuniu linija eitu ne is kaires i desine zemyn, bet atvirksciai. blush2.gif jei nesamone parasiau - nemuskit per veida blush2.gif
(as cia apie purienos ziema)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo de Nada: 15 lapkričio 2007 - 21:56
QUOTE(de Nada @ 2007 11 15, 21:15)
Norejau paklausti - kieno buvo nuotrauka 27 temoj - spalvota tokia "priespriesos" baime-nebaime? net nezinau kodel, bet ji man labai patiko - ar del spalvu, ar del kompozicijos, vis ja prisimenu...ji man pati geriausia is visu matytu.

dėkui, mano foto ten mirksiukas.gif

apie pošlybes, man irgi Elinos foto nepasirodė nekaltos, pirma mintis kaip ir jūsų.. beje, aš nečiulpiau varveklių vaikystėj ir sniego nevalgiau, nes man neskanu buvo tongue.gif

Elina, žinau kad spalvotas mano sniegas mėlynas. spec taip padariau. mirksiukas.gif nes baltai gelsvas neapetitiškai žiūrisi blush2.gif
Atsakyti
Kaune šiandien buvo daug sniego, dar daugiau šerkšno ir rūko thumbup.gif

Bite, pabandysiu pakropinti ir pagal tavo pasiūlymą drinks_cheers.gif Tik dabar prisėdau prie jų.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 15, 22:55)
beje, aš nečiulpiau varveklių vaikystėj ir sniego nevalgiau, nes man neskanu buvo 

O maniškiai kaip užkerėti. Kaime gyvenam, sniegas ir varvekliai beveik sterilūs, tai dabar jie vaikų pagrindinis maistas doh.gif

Nu bet mergos, jūs ir nešvankios wacko.gif , gerai, kad Degutė užsiminė, nė nepagalvojau. Ale ir diedas mano koks biggrin.gif - moralus, nepastebėjo nieko pošlo, pagyrė už pagautus gražius momentus bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ciocia Polia @ 2007 11 15, 22:25)
Ir šiaip tavosios visos tokios įdomios  mirksiukas.gif

blush2.gif ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 15, 13:09)

bigsmile.gif wow bigsmile.gif Man patinka thumbup.gif Ir baltumas patinka, akys iškarto susirado gražias akytes ax.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 15, 13:30)
is ties sakoma kad bent metus pradedantieji su veidrodiniu zaidzia tik ant auto  blush2.gif ech.... bet ateis laikas ir uzaugsim ir atrasim savo fotiko galimybes... juk svarbu yra noras ir gal but siek tiek pajautimo.....
smagu, kad nebe viena cia zaliuosiu  biggrin.gif

čia keli grybukai žiūriu užderėjo hihihi.gif
Aš t.p. su savo fotiku žaliavau, tik palyginus neseniai pradėjau perprasti jį ax.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 15, 16:58)

išraiška tikrai nereali biggrin.gif Dar neteko tokios matyti... Man patinka

QUOTE(bite maja @ 2007 11 15, 22:35)
ale klausykit, man rodos, čia kiekvienas sprendžia pagal savo ištvirkimo lygį  biggrin.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 15, 22:41)

dievinu žiemą - nuotrauka dvelkia šaltuku... Bet man lyg ir trūksta cinkelio... Įkelsiu savo fotkę, daryta praeitą savaitgalį - man atrodė gražu, bet dabar jau nebe? schmoll.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 15, 22:48)
norejau padekoti Desiree uz gera nuoroda ALTphoto..

jep, ir mano favorituose tupi jau thumbup.gif Dabar varvinu akis biggrin.gif

user posted image
(išdegęs dangus...)
Atsakyti
džiaugiuosi, kad patiko nuorodą 4u.gif Įdomu ar ir jum tame psl. lėtai atidarinėja nuotraukas, ar čia tik mano internetas lėtas.
Atsakyti