Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Sansara @ 2007 11 18, 22:21)
wyshnia. mano vyras prisėdo prie kompo, o aš palikus SM buvau. pamatė tavo avatarą, sako "oho, kokia graži wyshnia pas jus"  mirksiukas.gif

Dekui dekui biggrin.gif As naturoj kitokia - kazkaip taip gaunasi, todel tie, kas tik nuotraukose mate nuotraukas gyvenime neatpazista, o tie, kas pazista, tai nuotraukose neatpazista biggrin.gif Ale vistiek labai malonu ax.gif

peppi - kol kas tik snap shotai man unsure.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2007 11 18, 23:24)
Turbūt fotografuojant reikia, kad nuotrauka iš karto pasakotų kažkokią istoriją ar pan? O ne kad žiūrint į kažką kaip į pagrindą kiekvienas galėtų ją interpretuot savaip?
O iš kitos pusės įdomu, ar iš tokios nuotraukos dar galima kažką padaryt pagal taisykles? Čia bandžiau šakų kiekį sumažint  g.gif 

Idomiu tu cia klausimu uzdavei biggrin.gif
Manau, kad svarbiausia pries fotografuojan sugalvoti, ka tu nori parodyti ir kaip tai padaryti. Kazkodel zinomu fotografu darbu niekas savaip neinterpretuoja - pasiziuri ir matai biggrin.gif
Atsakyti
Geras, maniau, kad rašiau rašiau ir nulūžo smile.gif O pasirodo, prieš dingstant internetui suspėjo išsisaugoti.
Dėl žinomų fotografų nesiginčiju, bet jie tikriausiai irgi kažkaip mokėsi, kol tapo žinomi ir geri... Tikiu, kad 10 procentų buvo talentingų, kurie pamatė viską iškart be jokių mokslų, kaip kad būna ir muzikantų, kuriem gaidos nereikalingos. O likusiem tenka analizuot, kol supranti, kas kaip ir su kuo bigsmile.gif
Šiaip pažiūrėjus kad ir į jūsų daugumos fotoaparatus, man aišku, kad įšoko ožkelė į profesionalių darželį, bet ką jau, kol pasivysiu, galėsiu bent primint, kaip jum buvo iš pradžių rolleyes.gif
Ai, va, dar dėl parodymo. Su savo minėta nuotrauka sugalvojau, ką noriu padaryti ir kaip parodyti. Ir vis tiek akivaizdžiai kažkas ne taip... Matyt neužtenka to norėjimo. Reik ir sugebėjimo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 19 lapkričio 2007 - 00:53
QUOTE(stripulis @ 2007 11 19, 00:51)
Dėl žinomų fotografų nesiginčiju, bet jie tikriausiai irgi kažkaip mokėsi, kol tapo žinomi ir geri... Tikiu, kad 10 procentų  buvo talentingų, kurie pamatė viską iškart be jokių mokslų, kaip kad būna ir muzikantų, kuriem gaidos nereikalingos. O likusiem tenka analizuot, kol supranti, kas kaip ir su kuo bigsmile.gif
Šiaip pažiūrėjus kad ir į jūsų daugumos fotoaparatus, man aišku, kad įšoko ožkelė į profesionalių darželį, bet ką jau, kol pasivysiu, galėsiu bent primint, kaip jum buvo iš pradžių  rolleyes.gif
Ai, va, dar dėl parodymo. Su savo minėta nuotrauka sugalvojau, ką noriu padaryti ir kaip parodyti. Ir  vis tiek akivaizdžiai kažkas ne taip... Matyt neužtenka to norėjimo. Reik ir sugebėjimo  doh.gif

Na taip noro neuztenka - jei uztektu visi mes jau zymus fotografai butume biggrin.gif del profeseonalu - nei vienas cia esantis saves tokiu nelaiko biggrin.gif Mokomes ir mes. cia kaip ir visur - kuo toliau i miska, tuo daugiau medziu smile.gif
kad i fotoaparatus ziuri tai klaida - fotoaparatas padeda, bet viso darbo uz tave nepadaro.
Noriu pasakyt tai, kad sveika atvykus pas mumi 4u.gif Tikiuosi, kad su vieni kitu pagalba visi pirmyn judesim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 11 19, 02:05)
kad i fotoaparatus ziuri tai klaida - fotoaparatas padeda, bet viso darbo uz tave nepadaro.
Noriu pasakyt tai, kad sveika atvykus pas mumi 4u.gif Tikiuosi, kad su vieni kitu pagalba visi pirmyn judesim mirksiukas.gif

Į fotoaparatus žiūriu ne todėl, kad galvočiau, jog jis už mane darbą padaro smile.gif Aš pvz. karate lankau, tai įtariu, jei užsiriščiau juodą diržą ant kimono, vargu bau kartu su juo įgyčiau meistrų įgūdžių bigsmile.gif Ir geriausios mano nuotraukos buvo juostine muilinuke už 40 litų padarytos. Nes įkvėpimo ir laiko ieškoti kadro būdavo paauglystėj daugiau nei dabar. Šiaip akį užmečiau, tiesiog paprastai žmogus, nesidomintis fotografija ir neketinantis mokytis rimčiau, neinvestuoja mėnesio atlyginimo į fotiką mirksiukas.gif
Ačiū už nuoširdų priėmimą 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kazkuri is jusu raset kur nebrangiai valo fotoparatus.
Atsiveziau juostini veidrodini ir ten veidordis labai uzsiterses, net yra pirsto antspaudu. Su savo tuo valikliu negaliu isvalyt, jis yra skirtas tik dulkem.
Atsakyti
labas rytas. Štai išaušo dalybų rytas smile.gif Jei nesunku, kas užsiregistravot į puslapį užsukit ir parašykit numeriuką nuo 1 iki 20. Pažiūrėkit tik į viršų, kad nesikartotų numeriukai 4u.gif Ir turiu tik 8 adresiukus 4u.gif
http://fotografijumainai.blogspot.com/

jau vieną adresiuką išsiunčiau 4u.gif Laukiu laukiu adresiukų laukių. Ir numeriukų.

Šiandien paieškosiu kokios nuotraukos komentarų praktikai. Jei nieko prieš paskui įkelsiu prie namų darbų. Slaptažodžio nedėsiu, tikriausiai ten jo nereik.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 lapkričio 2007 - 09:36
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 19, 09:11)
Merginos, kazkuri is jusu raset kur nebrangiai valo fotoparatus.
Atsiveziau juostini veidrodini ir ten veidordis labai uzsiterses, net yra pirsto antspaudu. Su savo tuo valikliu negaliu isvalyt, jis yra skirtas tik dulkem.

berods Pylimo g. ten kur fotolabas yra ant kampo g.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 09:13)
labas rytas. Štai išaušo dalybų rytas  smile.gif  Jei nesunku, kas užsiregistravot į puslapį užsukit ir parašykit numeriuką nuo 1 iki 20. Pažiūrėkit tik į viršų, kad nesikartotų numeriukai  4u.gif Ir turiu tik 8 adresiukus  4u.gif
http://fotografijumainai.blogspot.com/

iki kada reikia išsiųst? ar jau nors ir ryt galima bėgt į paštą bigsmile.gif
kitas klausimas - dėl nuotraukos dydžio unsure.gif A4 formatas neprivalomas gal? jei bus mažesnė?
Atsakyti
Dėl siuntimo... gerai būtų, kad iki švenčių nukeliautų 4u.gif būtų mielos staigmenos.
O dėl formato taip ir nenutarėm. Bijau ką ir sakyti... O jei formatą paliktume pasirinktinį? Tik pamastymas.. Pasisakykit ir jūs..
Atsakyti
labas rytas,

gal galit ir man kas nors atsiųsti apie akių ryškinimą?
kristina@petrosius.lt
ačiū smile.gif

man kri-zė. visiška..biggrin.gif ir juokinga, ir graudu..smile.gif
Atsakyti
Prisipažinsiu nelabai paskutiniu metu čia spėju su jumis, nevisada lieka laiko doriai pamiegoti, o apie hobi iš vis nekalbu. O jūs šaunuolės, tobulėjat. Nors pastebėjau, kad daug čia iš eterio prapuolusių (rsaulyte, baubazz, zveris KLP, visų net neatsimenu), valanda va vėl pasirodė. Matyt visi stengiasi iki Kalėdų kuo daugiau nuveikt. Dėl foto, tai Desiree portretas vyro ligoninėje liuks (nuotaika, žvilgsnis). Latoya voratinkliai privertė stabtelt, atidžiau pasižiūrėt, jo tokie kadrai nedažnai pasitaiko. Dėl komentavimo turit man atleisti, nuotraukas kaip ir atsimenu, o kieno ir nelabai, o grįžinėt ir vėl žiūrinėt nelabai turiu laiko. Įdedu kelias savo, bandau šviesą "pagauti". Tik nelabai sekasi.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 19, 10:12)
O dėl formato taip ir nenutarėm. Bijau ką ir sakyti... O jei formatą paliktume pasirinktinį? Tik pamastymas.. Pasisakykit ir jūs..

aš už pasirinktinį format ax.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 11 19, 10:17)
aš už pasirinktinį format  ax.gif

O kokį renkiesi? Nes aš tai neapsisprendžiu biggrin.gif

Edvinai, man labai patiko vaikiuko nuotrauka. Norėtųsi ryškesnių akyčių ax.gif Bet pats pagautas momentas tai labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puriena6: 19 lapkričio 2007 - 10:26