California,tavo mazyli,kuris jau dyyyydelis svejikiju su svente
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 08:53)
Zuveliuk, gražių portretukų mums įdėjai. Tose su plastelinu tik gal apšvietimas nedėkingas, paakiuose šešėliai. Bet man patinka tokios, na nesuvaidintos. Tiesiog užfiksuoti momentai. (ir ačū už idėją apklijuoti buteliuką plastelinu
dabar skolinuosi aš
)
nedekingas.Sutinku visom rankom.Tik kaip tu sakai nesuvaidintos akimirkos,kurioms nespeji pasiruost[arba tiesiog.nesuplanuota.expromtas.uz lango lietus.tamsu]tad jomis dziaugiuosi,kaip,kad akimirkomis.Jokiu budu ne kaip darbu.Mamiskai grazu,kaip as pasakyciau..
QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 09:46)
O dar viršuje matau berniuko fotgrafiją. Kompozicija gera, nepriekaištinga, o va apšvietimas... Berniukas atrodo tarsi su "fanarais" po akimis.
Kai fotografuojama vaikus, dažniausiai išryškiname būtent akis. Jei fotografuojame studijoje tai iš viso jas padaro, kad tiesiog blizgėtų.
Akys pas vaiką patčios išraiškingiausios, o čia nugesintos, šešėliuose, negyvos...
visiskai su jumis sutinku.ir tuos fanarus pamaciau.Bandziau siektiek sviesint,kol galiausiai niu neatidirbau.kai pradzia prasta,nereik tiketis geros pabaigos.Aciu labai uz nuomone.Pamoka ysiminiau,ir gavus spyri ruron jau mastysiu kaip ysukt 100W lempute[juokauju]laiku ir vietoj.Tiesiog noriu jusu paklaust,
gal turit kokiu extra patarimu namudinemis salygomis,kaip suzaist sviesom? [ar cia paliekat fantazijai?].Uz lango tamsu.lyja.langai nepades.Taigi turim tik lemputes?Kaip jas padeliot,kad tie seseliai kristu kuo svelniau.Jei pastebesit klausima labai dziaugsiuos.
QUOTE(valanda @ 2007 11 17, 12:40)
Sveiki. Tikiuosi, greitai sugrizti pas Jus. Rankos kasosi
. Skambino is Vilbros. Mano daikciukas, matyt, po savaites bus suremontuotas. Ir gerai,nes baigiu visas archyvines nuotraukas apdirbinet:)). Va viena is ju.Neypac kokybiska, bet man linksma. Kazkas nori is kadro issokt:))).
Sekiau ir seku ivykius siame skyrelyje. aciu, kad esat;)
Niu pagaliau...Apsdraskius visa atsibeldei
laukiam laukiam nauju darbu.pasiylgom tavo ruku.O sitoji,kuria ydejai man labai nuotaikynga.Einu ieskot gal inmetei kudron.Ir dar junkis y mainus!As dziaugciausi ruka gavus...