Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(stripulis @ 2007 11 17, 21:02)
Tas juodas kraštas kažkaip nosį pjauna  ax.gif

Akvariumas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(peppi @ 2007 11 17, 14:53)

bus proga baigti tvarkyti nuotraukas is Anglijos tai gal ir as kazka parodysiu ax.gif
suprantu, kad manes cia niekas nepasigedo ir nepasiilgo biggrin.gif bet nezadu niekur dingti tad teks susitaikyti su tuo biggrin.gif

as pasigedau smile.gif ir naujas pacios avataras 4u.gif
Avedos scrapbuko nuotraukos kazkaip uzstrigo - gal kiekviena atskirai ir nera nuostabi, bet visuma sukuria toki labai miela vaiko "vaizdeli"
Bite turi ziauriai fotogeniska katina wink.gif sansaros katinas irgi neblogas, bet su juo dar reikia padirbeti wink.gif
pupeliuko nuotrauka man irgi kazkaip labai uzkibo... nu gerai, as nieko neismanau apie fotografija ir neapsimetu, bet ... silta tokia...
Atsakyti
Noriu paklaust jūsų nuomonės apie šią nuotrauką. Viena, tai ji man patinka (spalvos, prisiminimai ax.gif) antra, jaučiu, kad kažkas čia labai negerai. Bet nėra išmanymo suvokti, kas... Gal jumi pasakysit? Arba gal galima ją kaip nors perkirpt, man lyg ir priekyje nusvirusi šaka trukdo... Niekaip netaisyta.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 11:25)
Gal padarom taip, dar iki pirmadienio jei kas norės užsirašys, o pirmadienį nuo pat ryto nueikit į tą puslapį ir kaip komentarą užrašykit skaičių su savo vardu. Jei kas savaitgaliui išvažiuoja tai spėsit grįžti iki skaičiuko pasirinkimo.
Kol kas dalyvių 20. Tai jei niekas nesikeis ir rašykit skaičių nuo 1 iki 20. Tik peržiūrėkit komentarus į viršų, kad nesidubliuotų numeriukas.
O sąrašiuką sekmadienio vakarą pamaišysiu.
O tuo tarpu galit siųsti adresą i ąž.

As nelabai pagaunu. Mes gi ten jau srase esam, visi is eiles, koki numeriuka rasyt reikia?
Adresa issiunciau AZ.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 19:22)
Bitė Maja. Man paprastai gyvūnėlių foto nelabai... Na bet antrasis tavo katino portretuks man patinka. O ir pirmasis liuks. Įpratęs pozuoti pagal komandą matosi  smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne visai ... mosikuoju visokiom pelėm, plunksnom palei nosį.
P.S. iš tavęs pagyrimo susilaukt ypatingai malonu blush2.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 11 17, 19:30)
na ir mano kašaras. beveik jo nebefotografuoju, kai vaikas atsirado  blush2.gif sakiau, kai katiną dažniau nei vaiką imsiu fotografuot, reiškias reikia antro vaiko  lotuliukas.gif hmmm fokusas ne į akį. na nepriverčiau fotiko į akį sufokusuot, kad ir kiek maliaus aplink. o manual fokusas problematiškas su kit'u

a kur antrą akį katino padėjai hihihi.gif
o ko tu jo mums anksčiau nerodei? tokį juodulį gražų turi.

QUOTE(Elina @ 2007 11 17, 19:52)
Bandžiau su lempom ir šešėliais. Nepavyko, ania? unsure.gif

nilabai ax.gif

QUOTE(stripulis @ 2007 11 17, 20:30)
Noriu paklaust jūsų nuomonės apie šią nuotrauką. Viena, tai ji man patinka (spalvos, prisiminimai  ax.gif) antra, jaučiu, kad kažkas čia labai negerai. Bet nėra išmanymo suvokti, kas... Gal jumi pasakysit? Arba gal galima ją kaip nors perkirpt, man lyg ir priekyje nusvirusi šaka trukdo... Niekaip netaisyta.

šakos viską gožia. reikėjo gal pritūpt fotografuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 11 17, 19:31)
As nelabai pagaunu. Mes gi ten jau srase esam, visi is eiles, koki numeriuka rasyt reikia?
Adresa issiunciau AZ.

Labradoriuke. Vardai nebus sunumeruoti pagal prisijungimo į sąrašą eiliškumą. Aš sumaišysiu eilę, o rinkdamiesi vieną numerį, pasirinksit kam siųsti.
Bet jei norit paprasčiau galima aišku ir tiesiog dabar suporuoti, bet nebūtų staigmena nuo ko gausim nuotrauką smile.gif

Ką tik išlindau iš vonios, spausdinau nuotraukas. Tai turėsiu ką parodyti smile.gif
Gal dar šivakar..
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 17, 20:55)
a kur antrą akį katino padėjai  hihihi.gif
o ko tu jo mums anksčiau nerodei? tokį juodulį gražų turi.

spec pradanginau antrą akį mirksiukas.gif fantaziją įjunk lotuliukas.gif
aš matai vaiką turiu, tai katino nėra reikalo fotografuot lotuliukas.gif o šiaip jis pas mane nefotogeniškas. per dienas guli, storas kaip Garfildas (9 kg), nebėgioja, negaudo pelyčių ir plunksnyčių, aukščiau lovos neužšoka, dabar dar retai pašukuoju, tai ir kailis susimetęs vietom, plius juodas ir ant jo nefokusuoja nieko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 11 17, 21:01)
spec pradanginau antrą akį  mirksiukas.gif fantaziją įjunk  lotuliukas.gif
aš matai vaiką turiu, tai katino nėra reikalo fotografuot  lotuliukas.gif o šiaip jis pas mane nefotogeniškas. per dienas guli, storas kaip Garfildas (9 kg), nebėgioja, negaudo pelyčių ir plunksnyčių, aukščiau lovos neužšoka, dabar dar retai pašukuoju, tai ir kailis susimetęs vietom, plius juodas ir ant jo nefokusuoja nieko  blush2.gif

tai kur gi jis tau gaudys pelytes, plunksnytes, jei taip nupenėjai lotuliukas.gif

Desiree, ar gerai supratau .... mums reikia numeriuką parašyt belekokį? rašyt tam bloge, ar tau į až atsiųst?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 11 17, 20:22)
tai kur gi jis tau gaudys pelytes, plunksnytes, jei taip nupenėjai  lotuliukas.gif
Desiree, ar gerai supratau .... mums reikia numeriuką parašyt belekokį? rašyt tam bloge, ar tau į až atsiųst?

Pirmadienį numeriukus Bloge rašykit. Jei dalyvaujančių skaičius nesikeis tai nuo 1 iki 20. Rašydami bloge numeriuką pažiūrėkit į žinutes anksčiau, kad nsikartotų. Drumbacėlė dar abejojo prisijungt ar ne, tai tikiuosi iki pirmadienio pasijungs į internetą. O taip pat Dejavu išvažiuoja savaitgaliui, tai todėl ir pradėsim rinktis pirmadienį.
Atsakyti
nu va. tiesą sakant neturiu nieko rodomo iš šios juostelės. Nu liūdna.
Atsakyti
California,tavo mazyli,kuris jau dyyyydelis svejikiju su svente 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 08:53)
Zuveliuk, gražių portretukų mums įdėjai. Tose su plastelinu tik gal apšvietimas nedėkingas, paakiuose šešėliai. Bet man patinka tokios, na nesuvaidintos. Tiesiog užfiksuoti momentai. (ir ačū už idėją apklijuoti buteliuką plastelinu  smile.gif dabar skolinuosi aš  ax.gif )

nedekingas.Sutinku visom rankom.Tik kaip tu sakai nesuvaidintos akimirkos,kurioms nespeji pasiruost[arba tiesiog.nesuplanuota.expromtas.uz lango lietus.tamsu]tad jomis dziaugiuosi,kaip,kad akimirkomis.Jokiu budu ne kaip darbu.Mamiskai grazu,kaip as pasakyciau..

QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 09:46)
O dar viršuje matau berniuko fotgrafiją. Kompozicija gera, nepriekaištinga, o va apšvietimas... Berniukas atrodo tarsi su "fanarais" po akimis.
Kai fotografuojama vaikus, dažniausiai išryškiname būtent akis. Jei fotografuojame studijoje tai iš viso jas padaro, kad tiesiog blizgėtų.
Akys pas vaiką patčios išraiškingiausios, o čia nugesintos, šešėliuose, negyvos...

visiskai su jumis sutinku.ir tuos fanarus pamaciau.Bandziau siektiek sviesint,kol galiausiai niu neatidirbau.kai pradzia prasta,nereik tiketis geros pabaigos.Aciu labai uz nuomone.Pamoka ysiminiau,ir gavus spyri ruron jau mastysiu kaip ysukt 100W lempute[juokauju]laiku ir vietoj.Tiesiog noriu jusu paklaust,gal turit kokiu extra patarimu namudinemis salygomis,kaip suzaist sviesom? [ar cia paliekat fantazijai?].Uz lango tamsu.lyja.langai nepades.Taigi turim tik lemputes?Kaip jas padeliot,kad tie seseliai kristu kuo svelniau.Jei pastebesit klausima labai dziaugsiuos.
QUOTE(valanda @ 2007 11 17, 12:40)
Sveiki. Tikiuosi, greitai sugrizti pas Jus. Rankos kasosi lotuliukas.gif . Skambino is Vilbros. Mano daikciukas, matyt, po savaites bus suremontuotas.  Ir gerai,nes baigiu visas archyvines nuotraukas apdirbinet:)).  Va viena is ju.Neypac  kokybiska, bet man linksma. Kazkas nori is kadro issokt:))).
user posted image
Sekiau ir seku ivykius siame skyrelyje. aciu, kad esat;)

Niu pagaliau...Apsdraskius visa atsibeldei hihihi.gif laukiam laukiam nauju darbu.pasiylgom tavo ruku.O sitoji,kuria ydejai man labai nuotaikynga.Einu ieskot gal inmetei kudron.Ir dar junkis y mainus!As dziaugciausi ruka gavus...
Atsakyti
Bitesmajos antrasis kacioko portretas bigsmile.gif .. 4u.gif grooozis.
Sansara noreciau matyti tavojo grazuolio konturus a to matau tik aki smile.gif [monitorius ce kaltas irnesakyk.gif ,mat taviskis turbut baltas hihihi.gif ]alpstu del juodu katinu.. wub.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 13:56)

O man su nuotraukų komentarais sunku. Manau komentavimas tai vėlgi menas, kurio reikia atskirai ir mokintis.
Patiktų man tarkim kokia diskusijų tema, kurioje aptarinėtume nuotraukas. Na kad ir tarkim prie namų darbų. Įdedama viena nuotrauka ar nuoroda į ją, nesvarbu savo, ar žymių fotografų. Savaitę laiko diskutuojam apie tą nuotrauką. Manau galima pasimokyti šitaip. Pažvelgti į tą patį darbą kitų akimis. Galbūt taip lavėtų ir komentavimo gabumai...

matau siektiek praignoruota labai gera ideja.As iskelus rankas y virsu laikau uz ja. pasakysiu,truksta ziniu geram komentavimui.va,kad ir knyga Juozo Adomonio "Nuo tasko iki sintezes"yveikiau.Pasakysiu,kad man labai sudetinga.mat gyvenime nesu visiskai susijusi nei su menais nei su architekturom..Tad knyga skaitesi laaabai sunkiai.ytariu kazkas ja turejo mokintis atmintinai.mat ce visi kompozicijos pradmenys..Zodziu as uz tavaja ideja,kad mokintumemes komentuoti vieni is kitu.berods Victor'as bande padaryt pradzia ir man tikrai patiko.jautesi zmoniu meninis laipsnis[jei galiu taip issireikst].Noreciau pasimokinti is ju.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 17, 14:14)
Vėl truputėlį žaidžiau auto su vaikiuku, šį kartą kokybė patenkinama kad būtų gerai spalvota smile.gif komentarai? jaučiu šviesa vėl negerai doh.gif
user posted image

Pupeliuk,patiko 4u.gif tik vat noredama pabut priekabi gal sakyciau is virsaus plaukuciai apsviesti per daug.ir noreciau berniuko vos vos galvyte pasukt y save.
stripuli,ka pati matai sioje fotografijoje?man truksta akcento.Pavadinciau apkrautu sakom kadru..
Elina,stenkis stebeti ir antra plana.Vat as niekad nebuvau atkreipus demesio,kol ce neatejau,kad zmonems fotografijose is galvu auga medziai.T.y kai fotografuojama zmogus,uz kurio antram plane auga medis.Dabar negaliu,kaip uzkliuna.va tavaji portretuka pamacius is karto pagalvojau,kad nosyte perverei su pagaliuku...
ceburaskos fotografiju komentavimas man labai patinka.Jin motera kaip tokia darbstuole tai sukelia su visom taisyklem paaiskinimais,kad ner ka bepridurt.Tik palinkcioju galva.Ei,malacius esi!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 18 lapkričio 2007 - 05:47