Dėl šviesos man pačiai nepatinka, norėjau gi padaryti taip, kaip ir sakei Desiree - atsisukti į dešinę, betgi vaikui nepasakysiu - žiūrėk ten ir biški nekrutėk o jis gi matai malasi sukasi, stojasi, sėdasi, o dar šunėkas lenda ir žiūrėjom jaučiu į šunėką tuo metu.. beje kvadratu dar neužsikrėčiau kol kas noriu išmokti fotografuoti taip, kad kompe kirpt nebereiktų, bet šiuo atveju, na niekaip neišeina nutaikyt tiesiai aparato ant stovo ir pataikyt į kadrą teisingai
O be to Desiree, kabinėkis iki smulkmenų
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 17, 14:59)
betgi vaikui nepasakysiu - žiūrėk ten ir biški nekrutėk o
oi, betgi pačios mieliausios ir yra tos, kur jie malasi, sukinėjasi. Pažįstu mergytę, kuri tik pamačiusi fotoaparata šypsosi chees`ine šypsena. Nenorėčiau, kad mano vaikis to išmoktų Jei jam nesinori šypsotis tegul ir nesišypso, jei žiūri priešingon pusėn, tegu žiūri
Latoy, jau tame puslapyje rašiau, kad galima tiek anksčiau darytas, tiek naujas. Tai jei anksčiau darytos, tai gali būti ir matųtos. Nugi bet pats tas laukimas jau veža, smalsumas iš ko, kokią nuotrauką gausi... Tiesa, o paskui parodysim ką gavom, a? Nes sprogsiu iš smalsumo nepamačius
QUOTE(valanda @ 2007 11 17, 13:40)
Va viena is ju.Neypac kokybiska, bet man linksma. Kazkas nori is kadro issokt:))).
kaip džiugu tave vėl girdėt čia
tavo nuotraukoj nukirpčiau turėklą. bent jau mane šiek tiek blaško. ir tada jau tiesiai iš kadro
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 17, 15:14)
Vėl truputėlį žaidžiau auto su vaikiuku, šį kartą kokybė patenkinama kad būtų gerai spalvota komentarai? jaučiu šviesa vėl negerai
man patiko. išskyrus šiek tiek peršviestą pakaušį.
QUOTE(latoya @ 2007 11 17, 15:54)
ar tikrai nepyksit jei siusiu jau matyta? prisizadu stengsiuos ieskoti ko nors naujo...bet jeigu nepavyks esu savanaude ir baisiai noriu kazka gauti
nebuvo niekur parašyta, kad nuotrauka turi būti nematyta ai, bet kaip reikės atrinkt kurią siųst
kad visai nepamirščiau kaip fotografuot, pagainiojau katinus šiandien. gaila, kad tamsu už lango. su apšvietimu visai ne kas
Bite! Pirmoji super o ir antra nereali! na šitos liuksinės
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 17:15)
Latoy, jau tame puslapyje rašiau, kad galima tiek anksčiau darytas, tiek naujas. Tai jei anksčiau darytos, tai gali būti ir matųtos. Nugi bet pats tas laukimas jau veža, smalsumas iš ko, kokią nuotrauką gausi... Tiesa, o paskui parodysim ką gavom, a? Nes sprogsiu iš smalsumo nepamačius
gal parodys kas siunte, tai nereikes skanuoti
bitela as suzaveta, mane antroji pakerejo jau zvilgsnis koks noriu tokio fotogenisko katino!!!
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 12:40)
"Lengva nufotografuoti gražią merginą, nuostabiame paplūdimyje, su dar nuostabesne šviesa ir t.t.... O jūs pabandykit gražiai nufotografuoti mano storą, neišvaizdžią pusseserę šiukšlėmis papuoštoje upės pakrantėje..."
Ateina mano drauges ir sako: "... as nemoku maivytis pries kamera, negrazi, ka tu cia mane fotkinsi..." Pradzioje darbo buna sunku, zmogus buna susikaustes, pirmos nuotraukos visuomet niekam tike..., po to apsipranta, buna geriau...
Ka noriu pasakyti... Jei ir simpatiskas modeliukas, ne taip paprasta ji graziai,naturaliai nufotografuoti... ypac nenaturalioj aplinkoj... Kiekvienas zmogus turi savo cinkeli, ugnele, savita zavuma... Ji ir bandai pagauti...
Ciburaska, sutinku, kad sunku fotografuoti susikausčiusį žmogų. Tiesiog norėjau pasakyti, kad gražus modelis, graži aplinka, tinkama šviesa, jau kažkiek darbo atlikta. O kai žmogus nelabai išvaizdus, arba mano toks esąs, tada sunkiau. nes reikia perlipti ne tik per barjerą tarp fotografo ir modelio. Įgauti pasitikėjimo turėtų būti sunkiau. Nes čia reikia perlipti ir per krūva modelio kompleksų, įsitikinimų...
Bet čia jau nebe į temą aš
Bitė Maja. Man paprastai gyvūnėlių foto nelabai... Na bet antrasis tavo katino portretuks man patinka. O ir pirmasis liuks. Įpratęs pozuoti pagal komandą matosi
Bet čia jau nebe į temą aš
Bitė Maja. Man paprastai gyvūnėlių foto nelabai... Na bet antrasis tavo katino portretuks man patinka. O ir pirmasis liuks. Įpratęs pozuoti pagal komandą matosi
ir man akis visai i fokusa telpa
QUOTE(Elina @ 2007 11 17, 20:52)
Bandžiau su lempom ir šešėliais. Nepavyko, ania?
Tas juodas kraštas kažkaip nosį pjauna