Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Dėl šviesos man pačiai nepatinka, norėjau gi padaryti taip, kaip ir sakei Desiree - atsisukti į dešinę, betgi vaikui nepasakysiu - žiūrėk ten ir biški nekrutėk biggrin.gif o jis gi matai malasi sukasi, stojasi, sėdasi, o dar šunėkas lenda doh.gif ir žiūrėjom jaučiu į šunėką tuo metu.. beje kvadratu dar neužsikrėčiau smile.gif kol kas noriu išmokti fotografuoti taip, kad kompe kirpt nebereiktų, bet šiuo atveju, na niekaip neišeina nutaikyt tiesiai aparato ant stovo ir pataikyt į kadrą teisingai doh.gif

O be to Desiree, kabinėkis mirksiukas.gif iki smulkmenų 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 17, 14:59)
betgi vaikui nepasakysiu - žiūrėk ten ir biški nekrutėk biggrin.gif o

oi, betgi pačios mieliausios ir yra tos, kur jie malasi, sukinėjasi. Pažįstu mergytę, kuri tik pamačiusi fotoaparata šypsosi chees`ine šypsena. Nenorėčiau, kad mano vaikis to išmoktų smile.gif Jei jam nesinori šypsotis tegul ir nesišypso, jei žiūri priešingon pusėn, tegu žiūri smile.gif

Latoy, jau tame puslapyje rašiau, kad galima tiek anksčiau darytas, tiek naujas. Tai jei anksčiau darytos, tai gali būti ir matųtos. Nugi bet pats tas laukimas jau veža, smalsumas iš ko, kokią nuotrauką gausi... Tiesa, o paskui parodysim ką gavom, a? Nes sprogsiu iš smalsumo nepamačius lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 lapkričio 2007 - 16:19
QUOTE(valanda @ 2007 11 17, 13:40)
Va viena is ju.Neypac  kokybiska, bet man linksma. Kazkas nori is kadro issokt:))).

kaip džiugu tave vėl girdėt čia mirksiukas.gif
tavo nuotraukoj nukirpčiau turėklą. bent jau mane šiek tiek blaško. ir tada jau tiesiai iš kadro biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 17, 15:14)
Vėl truputėlį žaidžiau auto su vaikiuku, šį kartą kokybė patenkinama kad būtų gerai spalvota smile.gif komentarai? jaučiu šviesa vėl negerai doh.gif

man patiko. išskyrus šiek tiek peršviestą pakaušį.

QUOTE(latoya @ 2007 11 17, 15:54)
ar tikrai nepyksit jei siusiu jau matyta? prisizadu stengsiuos ieskoti ko nors naujo...bet jeigu nepavyks g.gif esu savanaude ir baisiai noriu kazka gauti blush2.gif

nebuvo niekur parašyta, kad nuotrauka turi būti nematyta g.gif ai, bet kaip reikės atrinkt kurią siųst mastau.gif

kad visai nepamirščiau kaip fotografuot, pagainiojau katinus šiandien. gaila, kad tamsu už lango. su apšvietimu visai ne kas unsure.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
Bite! Pirmoji super thumbup.gif o ir antra nereali! na šitos liuksinės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 17:15)
Latoy, jau tame puslapyje rašiau, kad galima tiek anksčiau darytas, tiek naujas. Tai jei anksčiau darytos, tai gali būti ir matųtos. Nugi bet pats tas laukimas jau veža, smalsumas iš ko, kokią nuotrauką gausi...  Tiesa, o paskui parodysim ką gavom, a? Nes sprogsiu iš smalsumo nepamačius  lotuliukas.gif

gal parodys kas siunte, tai nereikes skanuoti smile.gif

bitela as suzaveta, mane antroji pakerejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif jau zvilgsnis koks wub.gif noriu tokio fotogenisko katino!!!
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 12:40)
"Lengva nufotografuoti gražią merginą, nuostabiame paplūdimyje, su dar nuostabesne šviesa ir t.t.... O jūs pabandykit gražiai nufotografuoti mano storą, neišvaizdžią pusseserę šiukšlėmis papuoštoje upės pakrantėje..."

Ateina mano drauges ir sako: "... as nemoku maivytis pries kamera, negrazi, ka tu cia mane fotkinsi..." Pradzioje darbo buna sunku, zmogus buna susikaustes, pirmos nuotraukos visuomet niekam tike..., po to apsipranta, buna geriau...
Ka noriu pasakyti... Jei ir simpatiskas modeliukas, ne taip paprasta ji graziai,naturaliai nufotografuoti... ypac nenaturalioj aplinkoj... Kiekvienas zmogus turi savo cinkeli, ugnele, savita zavuma... Ji ir bandai pagauti...
Atsakyti
bitemaja, pažiūrėjusi tavo foto ir man užėjo noras savąjį pūkuotį pakankinti blush2.gif atsinešiau stalinę lempą prie miegančio ir spiginu į akis doh.gif jis pas mane juodas ir ant jo visiškai nieko nesimato net dienos šviesoj... blush2.gif ištvėrė kelis kadrus ir spruko kuo toliau iki kur laidas netraukia lotuliukas.gif
Atsakyti
Ciburaska, sutinku, kad sunku fotografuoti susikausčiusį žmogų. Tiesiog norėjau pasakyti, kad gražus modelis, graži aplinka, tinkama šviesa, jau kažkiek darbo atlikta. O kai žmogus nelabai išvaizdus, arba mano toks esąs, tada sunkiau. nes reikia perlipti ne tik per barjerą tarp fotografo ir modelio. Įgauti pasitikėjimo turėtų būti sunkiau. Nes čia reikia perlipti ir per krūva modelio kompleksų, įsitikinimų...
Bet čia jau nebe į temą aš smile.gif

Bitė Maja. Man paprastai gyvūnėlių foto nelabai... Na bet antrasis tavo katino portretuks man patinka. O ir pirmasis liuks. Įpratęs pozuoti pagal komandą matosi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 lapkričio 2007 - 19:24
na ir mano kašaras. beveik jo nebefotografuoju, kai vaikas atsirado blush2.gif sakiau, kai katiną dažniau nei vaiką imsiu fotografuot, reiškias reikia antro vaiko lotuliukas.gif hmmm fokusas ne į akį. na nepriverčiau fotiko į akį sufokusuot, kad ir kiek maliaus aplink. o manual fokusas problematiškas su kit'u
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 17 lapkričio 2007 - 19:35
thumbup.gif ir man akis visai i fokusa telpa smile.gif
Atsakyti
Bandžiau su lempom ir šešėliais. Nepavyko, ania? unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 17, 20:52)
Bandžiau su lempom ir šešėliais. Nepavyko, ania? unsure.gif

Tas juodas kraštas kažkaip nosį pjauna ax.gif
Atsakyti