QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 21:19)
Man visuomet keista, kuomet deda nuogas vaikų subinytes, aš kūdikius su cigaretom, bet, kad su varvekliais- nebūčiau pagalvojusi. Ką gi, kitą kart labiau galvosiu ką fotkinu
pas kiekviena savi kompleksai
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 15, 23:18)
va prie sitos kelis kartus sugrizau, tiesiog plaukiojau po visa kadra, patiko ir virsus ir apacia...
QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 14:09)
serija apie voro namucius
man pirmoji patiko
tik gal virsaus kazkiek kirpciau, ten yra nereikalingu elementu, tada liktu vien voratinklis ir sapaliukai rudi
QUOTE(AVEDA @ 2007 11 17, 00:25)
Cia pavadinta "Lupa"--taip pavadinom suneli...jis patempdavo lupa ir buvo ilga pauze pries riksmus. O kitam puslapi mazos nuotraukytes jo ivairiausiu emociju per vienos dienos laikotarpi.
Aveda! as turiu tau pareiksti pagarba
nezinau ar pati sugalvojai sita projekteli bet taip smagu toki darbeli atlikti, o dar smagiau vaikui po to bus ji ziureti
kazkada kudroje maciau viena darba is 12 sujungtu i viena nuotrauka, visose tas pats peizazas su medeliu tik nuotraukos darytos kas menesi, kuomet zmogos vaziuodavo pas savo tevus ir sustodavo vis toje pacioje vietoje nufotografuoti medelio...gavosi skirtingi metu laikai...darbo atlikimas truko metus...mane zavi tokie projektai
QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 12:15)
"Kūdra" tikrai nėra vieta iš kurios galima būtų mokytis.
tiesa, pirma karta ten uzejus tiesiog apstulbina nuotrauku kokybe ir ivairove bei gausa bet su laiku imi priprasti prie to kas vienoda ir kartojasi, tada atsiranda sugebejimas atskirti idomesnes nuotraukas
uf, pasivijau
man irgi krize...gedziu savo objektyvo ir laukiu jo...kolkas pasiskolinau muilinuke, kuri anksciau buvo mano
gerai, kad pardaviau savam
bet ja naudosiu tik darbui...nebesinori grizti prie jos
bus proga baigti tvarkyti nuotraukas is Anglijos tai gal ir as kazka parodysiu
suprantu, kad manes cia niekas nepasigedo ir nepasiilgo
bet nezadu niekur dingti tad teks susitaikyti su tuo
visgi manau, kad perdaug demesio skiriama nuotraukose esanciu vaikiuku groziui girti nei pacio kadro analizei
cia tikrai neastrinu tik siaip...pastebejimas...