Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(valanda @ 2007 11 17, 12:40)
Skambino is Vilbros. Mano daikciukas, matyt, po savaites bus suremontuotas.  Ir gerai,nes baigiu visas archyvines nuotraukas apdirbinet:)).  Va viena is ju.Neypac  kokybiska, bet man linksma. Kazkas nori is kadro issokt:))).

Valanda, laukiam grįžtant. Ir labai džiaugiuosi už tave, kad greitai jau sutaisys fotoaparatą.
Ar pastebėjai šitą http://fotografijumainai.blogspot.com/ nenori prisijungti?
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 14:45)
Valanda, laukiam grįžtant.  Ir labai džiaugiuosi už tave, kad greitai jau sutaisys fotoaparatą.
Ar pastebėjai šitą http://fotografijumainai.blogspot.com/ nenori prisijungti?

Jei teisingai supratau, cia tarsi sioks toks siurprizas Kaledu proga. Butu idomu, tik as nelabai pasitikiu savimi ir nelabai jaukiai jausciausi brukdama savo darba mazai pazistamiems zmonems.
bet kokiu atveju labai ACIU uz pasiulyma;)
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 15, 21:19)
Man visuomet keista, kuomet deda nuogas vaikų subinytes, aš kūdikius su cigaretom, bet, kad su varvekliais- nebūčiau pagalvojusi. Ką gi, kitą kart labiau galvosiu ką fotkinu

pas kiekviena savi kompleksai biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 15, 23:18)

va prie sitos kelis kartus sugrizau, tiesiog plaukiojau po visa kadra, patiko ir virsus ir apacia...

QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 14:09)
serija apie voro namucius ax.gif

man pirmoji patiko smile.gif tik gal virsaus kazkiek kirpciau, ten yra nereikalingu elementu, tada liktu vien voratinklis ir sapaliukai rudi smile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 17, 00:25)
user posted image
Cia pavadinta "Lupa"--taip pavadinom suneli...jis patempdavo lupa ir buvo ilga pauze pries riksmus. O kitam puslapi mazos nuotraukytes jo ivairiausiu emociju per vienos dienos laikotarpi.

Aveda! as turiu tau pareiksti pagarba drinks_cheers.gif nezinau ar pati sugalvojai sita projekteli bet taip smagu toki darbeli atlikti, o dar smagiau vaikui po to bus ji ziureti smile.gif
kazkada kudroje maciau viena darba is 12 sujungtu i viena nuotrauka, visose tas pats peizazas su medeliu tik nuotraukos darytos kas menesi, kuomet zmogos vaziuodavo pas savo tevus ir sustodavo vis toje pacioje vietoje nufotografuoti medelio...gavosi skirtingi metu laikai...darbo atlikimas truko metus...mane zavi tokie projektai smile.gif

QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 12:15)
"Kūdra" tikrai nėra vieta iš kurios galima būtų mokytis.

drinks_cheers.gif
tiesa, pirma karta ten uzejus tiesiog apstulbina nuotrauku kokybe ir ivairove bei gausa bet su laiku imi priprasti prie to kas vienoda ir kartojasi, tada atsiranda sugebejimas atskirti idomesnes nuotraukas ax.gif

uf, pasivijau doh.gif
man irgi krize...gedziu savo objektyvo ir laukiu jo...kolkas pasiskolinau muilinuke, kuri anksciau buvo mano smile.gif gerai, kad pardaviau savam biggrin.gif bet ja naudosiu tik darbui...nebesinori grizti prie jos blush2.gif
bus proga baigti tvarkyti nuotraukas is Anglijos tai gal ir as kazka parodysiu ax.gif
suprantu, kad manes cia niekas nepasigedo ir nepasiilgo biggrin.gif bet nezadu niekur dingti tad teks susitaikyti su tuo biggrin.gif
visgi manau, kad perdaug demesio skiriama nuotraukose esanciu vaikiuku groziui girti nei pacio kadro analizei 4u.gif cia tikrai neastrinu tik siaip...pastebejimas... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 17 lapkričio 2007 - 13:58
QUOTE(peppi @ 2007 11 17, 14:53)

visgi manau, kad perdaug demesio skiriama nuotraukose esanciu vaikiuku groziui girti nei pacio kadro analizei 4u.gif cia tikrai neastrinu tik siaip...pastebejimas... ax.gif
Gali parodyti geraji pavyzdi;)
Manau, kad neikyriai retai kalba nukrypsta apie grazius/negrazius modelius.
Ir dar. Labai malonu, jog vis dazniau cia uzsuka Narajana
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 14:40)
Sorry sorry daugiau nebekomentuosiu. nereikia manęs bijoti.
Karais paprasčiausia norisi pastūmėti autorius, kad plačiau šiek tiek žiūrėtų į fotografiją tik tiek smile.gif
Vsio tyliu smile.gif

Būtų gerai, jei netylėtumėt 4u.gif Baisiai įdomu pastabas skaityt.
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 11 17, 14:28)
Gali parodyti geraji pavyzdi;)

rodau mirksiukas.gif nekomentuoju modeliuku grozio, juk ir taip aisku, kad visi vaikai grazus... smile.gif cia gi ne bendraamziu tema ax.gif

as taip pat labai dziaugiuosi Narajanos vizitais smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peppi: 17 lapkričio 2007 - 14:41
Valanda, gerai supratai apie tuos mainus. O gal vistik nori prisijungti? 4u.gif

O man su nuotraukų komentarais sunku. Manau komentavimas tai vėlgi menas, kurio reikia atskirai ir mokintis.
Patiktų man tarkim kokia diskusijų tema, kurioje aptarinėtume nuotraukas. Na kad ir tarkim prie namų darbų. Įdedama viena nuotrauka ar nuoroda į ją, nesvarbu savo, ar žymių fotografų. Savaitę laiko diskutuojam apie tą nuotrauką. Manau galima pasimokyti šitaip. Pažvelgti į tą patį darbą kitų akimis. Galbūt taip lavėtų ir komentavimo gabumai...

Atsakyti
Vėl truputėlį žaidžiau auto su vaikiuku, šį kartą kokybė patenkinama kad būtų gerai spalvota smile.gif komentarai? jaučiu šviesa vėl negerai doh.gif

user posted image

Desiree - vyro portretas labai patiko!

Avedos scrapbooking man tikrai neatrodo kičas - juk tai prisiminimai! man patiko smile.gif

Narajana, jūsų komentarus visad suskaitau ir į galvą deduosi, visuomt labai naudingi, įdomūs ir verčia į fotografiją žiūrėti kitaip 4u.gif aš būtent to ir siekiu! kad mano nuotraukos būtų įdomios ne tik man pačiai..
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 17, 14:14)
Vėl truputėlį žaidžiau auto su vaikiuku, šį kartą kokybė patenkinama kad būtų gerai spalvota smile.gif komentarai? jaučiu šviesa vėl negerai doh.gif

paskutiniai tavo portretai: vaikučio, auto, judviejų... tokie švelnūs.Gera žiūrėti.
Pirma kilusi mintis iš mamiškos patirties: Ojej ir vėl tie teletabiai. Vaikiukas n-tąjį kartą žiūri tą pačią seriją, o nuvargusi mama užmigo šalia (matosi, kad nemiegi, tiesiog nuleistas žvilgsnis..)
Antroji mintis - vyksta kažkas įdomaus, norėčiau pamatyti kas, bet nematau.
Drabužėlis su debesėliais tiesiog užkrečia nuotraukos nuotaika, pasiglemžia į vaikystės prisiminimus..
Šviesos šaltinis dešinėje, tai aš būčiau atsisukus į jį.
Trečia mintis: Desiree, nesikabinėk, jei neišmanai komantavimo meno smile.gif
Ir paskutinė ta, kad ir aš norėčiau tokios nuotraukos su savo sūnum.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 lapkričio 2007 - 15:40
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 15:56)
O man su nuotraukų komentarais sunku. Manau komentavimas tai vėlgi menas, kurio reikia atskirai ir mokintis.
Patiktų man tarkim kokia diskusijų tema, kurioje aptarinėtume nuotraukas. Na kad ir tarkim prie namų darbų. Įdedama viena nuotrauka ar nuoroda į ją, nesvarbu savo, ar žymių fotografų. Savaitę laiko diskutuojam apie tą nuotrauką. Manau galima pasimokyti šitaip. Pažvelgti į tą patį darbą kitų akimis. Galbūt taip lavėtų ir komentavimo gabumai...

kad tau sunku su komentarais sunku patiketi biggrin.gif o ideja labai gera...idomu butu..
beje del mainu... iki pirmadienio dar galima persigalvoti? uzklupo ligos ir mokslai, perdaug nepasitikiu savim...archyve nieko gero neturiu, ka turejau jums puoliau rodyt...db nieko nebeliko unsure.gif itariu persigalvosiu, nu bet jei dar galima viena diena pamastysiu ax.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 17, 16:14)

tikrai kokybe super thumbup.gif man gal kiek kliuna tas vaiko pakausiukas taip stipriai apsviestas 4u.gif

aisku Desiree vyro portretas istrigo labai 4u.gif apsvietimas super sugroja ten
o su balioneliu...busiu nepopuliari...man kazko nelipo g.gif gaila negaliu pasakyt kodel.
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 17, 14:40)
beje del mainu... iki pirmadienio dar galima persigalvoti? uzklupo ligos ir mokslai, perdaug nepasitikiu savim...archyve nieko gero neturiu, ka turejau jums puoliau rodyt...db nieko nebeliko unsure.gif itariu persigalvosiu, nu bet jei dar galima viena diena pamastysiu ax.gif

o su balioneliu...busiu nepopuliari...man kazko nelipo g.gif gaila negaliu pasakyt kodel.

o nenori siūsti tos, kurią jau ir rodei? Tarkim, keliam rankas į viršų tie, kurie norėtu tavo voratinkliuko ( šūksniai aš aš aš 4u.gif juokauju ) Juokauju, nu betgi gaila. Tikiuosi nepersigalvosi!!!

ir džiaugiuosi, kad pabuvai nepopuliari ir pasakei, kad nelimpa balionėlis. Ačiū!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 17 lapkričio 2007 - 15:45
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 16:44)
o nenori siūsti tos, kurią jau ir rodei? Tarkim, keliam rankas į viršų tie, kurie norėtu tavo voratinkliuko ( šūksniai aš aš aš  4u.gif juokauju ) Juokauju, nu betgi gaila. Tikiuosi nepersigalvosi!!!

ir džiaugiuosi, kad pabuvai nepopuliari ir pasakei, kad nelimpa balionėlis. Ačiū!

ar tikrai nepyksit jei siusiu jau matyta? prisizadu stengsiuos ieskoti ko nors naujo...bet jeigu nepavyks g.gif esu savanaude ir baisiai noriu kazka gauti blush2.gif
Atsakyti