Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 12:15)
Kad įverintume kas yra blogai, o kas gerai, vartykit daug albumų, vartykit geriausių pasaulio autorių albumus ir viskas pasidarys aišku.
"Kūdra" tikrai nėra vieta iš kurios galima būtų mokytis. Neapsiribokit ir pamatysit, kaip visi pradės progresuoti, ir atsiras ir šiame skyrelyje daugiau fotografijos, o ne tiesiog vaizdų smile.gif

o galėtum ant kelio užvest? blush2.gif pvz., internete kur būtų galima pasižvalgyt.
man patiko Desiree duota nuoroda http://www.altphotos.com/Default.aspx, dar http://www.magnumphotos.com šitą pasižiūriu.
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 13:15)
O kur čia nuotaika? Šaltas, nieko nereiškiantis žvilgsnis yra nuotaika? Juolab, kad atrodo dirbtinis, nenetūralus.

Matyt, kaip kam atrodo smile.gif Aš tame žvilgsnyje daug ką įžvelgiu... Ir man jis neatrodo dirbtinis. Bet aišku, kad tai nėra esmė.
Tarp kitko - norėjau paklaust, kaip pas jus žiūrima - naujokam leidžiama komentuot nuotraukas, ar geriau ilgiau apsitrint, parodyt savo nuotraukas, sulaukt komentarų, ir pradėt komentuot po kokio mėnesio buvimo temelėj?
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 11:15)
"Kūdra" tikrai nėra vieta iš kurios galima būtų mokytis. Neapsiribokit ir pamatysit, kaip visi pradės progresuoti, ir atsiras ir šiame skyrelyje daugiau fotografijos, o ne tiesiog vaizdų smile.gif

kažkiek ir kūdroje galima išmokti. Įvairiems lygiams yra ten perliukų, tik aišku reikia mokėti ir atsirinkti.
Kas man labiausiai ten patinka tai skaityti rekomenduotus komentarus. Kai kurie jų rekomenduotini gal dėl šmaikštumo, o kiti.... Atradau kelis, iš kurių tikrai daug galima pasimokinti.
O dėl mano fotografuoto portreto... Ką galiu pasakyti, ne visiems tokie darbai patinka. Viename forume patiko posakis. Kažkas panašaus "Lengva nufotografuoti gražią merginą, nuostabiame paplūdimyje, su dar nuostabesne šviesa ir t.t.... O jūs pabandykit gražiai nufotografuoti mano storą, neišvaizdžią pusseserę šiukšlėmis papuoštoje upės pakrantėje..."

Elina, vyro portretas... Man nelabai patinka vertimas į juodai baltą.

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 11 17, 11:22)
Apskritai to žmogaus nebefotkinsiu smile.gif , jis toks labai santūrus, retai kada net realiai įmanoma suprasti jo nuotaikas. Veidas neišduoda. Menkai emocingas. Vat mane kas pafotkintų tokią strakalą bigsmile.gif , emocijos kinta kas minutę ir tą aiškiai parodau akimis, mimikomis biggrin.gif . O jis- ganėtinai šaltas, labai uždaras. Matyt, ir modelį reikia rinktis tinkamą....

fotografuok fotografuok smile.gif manau tik turi kiek padirbėti ir rasti būdą atskleisti ir jo emocijas, santūrumą... Aš pamenu fotografavau vieną merginą, draugę. Visadanuliūsdavau žiūrėdama į jos nuotraukas, nes jos nekalbėdavo. Po dvejų metų prabilo smile.gif Kiekvieną žmogų juk fotografuojam skirtingai. Rodos pirmąkart parodei jo portretuką. Įdomu bus pažiūrėti kokį parodysi tarkim po mėnesio. Manau skirtumas tikrai bus.
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2007 11 17, 11:31)
Tarp kitko - norėjau paklaust, kaip pas jus žiūrima - naujokam leidžiama komentuot nuotraukas, ar geriau ilgiau apsitrint, parodyt savo nuotraukas, sulaukt komentarų, ir pradėt komentuot po kokio mėnesio buvimo temelėj?

manau net leidimo nereikia smile.gif kuo daugiau nuomonių tuo įdomiau.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 13:40)

Elina, vyro portretas... Man nelabai patinka vertimas į juodai baltą.

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
Bite Maja, nors ir ne manęs klausei dar parašysiu

http://www.photoblogs.org/ man patinka šičia pasižvalgyti.

Elina, iš originalo matosi, kad sunkoka versti i juodai baltą šią nuotrauką. Veidui norėtųsi daugiau kontrasto, bet ar nedingtų tuomet detalės fone... Žodžiu, lauksim sekančių darbų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 09:53)
O, Wyshnia, naujiena. Kažkaip negalvojau, kad ir tu ne Lietuvoje. Kai skaičiavau nuotraukas, kurias reikės į užsienį siųst, tavęs nepriskaičiavau  ax.gif

biggrin.gif teks priskaiciuot - mes su Gus kaimynkos - 10 min kelio viena nuo kitos gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 17, 12:22)
Žvilgsnis nėra visai nieko nereiškiantis blush2.gif , matyt, nepavyko pagauti nuotaikos. Jis stovi netoli bėgių, traukinys atvažiuoja. Žinoma, nuotaika neperteikta, nes nereikėtų aiškinti verysad.gif, turėtų iš nuotraukos matytis . Mokysimės toliau 4u.gif
Apskritai to žmogaus nebefotkinsiu smile.gif , jis toks labai santūrus, retai kada net realiai įmanoma suprasti jo nuotaikas. Veidas neišduoda. Menkai emocingas. Vat mane kas pafotkintų tokią strakalą bigsmile.gif , emocijos kinta kas minutę ir tą aiškiai parodau akimis, mimikomis biggrin.gif . O jis- ganėtinai šaltas, labai uždaras. Matyt, ir modelį reikia rinktis tinkamą....

Labai labai teisingai pastebėta. Jei visa tai ką parašei matytųsi fotografijoje, tada būtų tiesiog puiku...
Atsakyti
Čia vėl PS*esinau doh.gif . Labai noriu išmokt seną rudą spalvą padaryt blush2.gif doh.gif . Kokybė prasta, net bijau Narajanos unsure.gif biggrin.gif . Trumpam įkėliau, ištrinsiu. Įkėliau tik dėl spalvos, ar labai nepavyko?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2007 11 17, 12:31)
Matyt, kaip kam atrodo smile.gif Aš tame žvilgsnyje daug ką įžvelgiu... Ir man jis neatrodo dirbtinis. Bet aišku, kad tai nėra esmė.

Manau, kad čia kiekvieno reikalas kada ir kaip komentuoti. Aš į komentarus nesikišu iš viso...
Komentuoju tik tuomet, kai jau yra apie ką kalbėti. Mane džiugina, kai atsiranda ir fotografijų apie kurias jau galima ir pakalbėti. Tad labai gerai kad čia desiree siunčia. Gal būt kai kas taip pat išsinorės siekti kažko šiek tiek daugiau.
Žinojimas aukso pjūvio ir juolab apkarpymas nepadaro foto tikra fotografija smile.gif
Atsakyti
Sveiki. Tikiuosi, greitai sugrizti pas Jus. Rankos kasosi lotuliukas.gif . Skambino is Vilbros. Mano daikciukas, matyt, po savaites bus suremontuotas. Ir gerai,nes baigiu visas archyvines nuotraukas apdirbinet:)). Va viena is ju.Neypac kokybiska, bet man linksma. Kazkas nori is kadro issokt:))).
user posted image
Sekiau ir seku ivykius siame skyrelyje. aciu, kad esat;)
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 17, 13:36)
Čia vėl PS*esinau doh.gif . Labai noriu išmokt seną rudą spalvą padaryt blush2.gif  doh.gif . Kokybė prasta, net bijau Narajanos unsure.gif  biggrin.gif . Trumpam įkėliau, ištrinsiu. Įkėliau tik dėl spalvos, ar labai nepavyko?

Sorry sorry daugiau nebekomentuosiu. nereikia manęs bijoti.
Karais paprasčiausia norisi pastūmėti autorius, kad plačiau šiek tiek žiūrėtų į fotografiją tik tiek smile.gif
Vsio tyliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 14:40)
Sorry sorry daugiau nebekomentuosiu. nereikia manęs bijoti.
Karais paprasčiausia norisi pastūmėti autorius, kad plačiau šiek tiek žiūrėtų į fotografiją tik tiek smile.gif
Vsio tyliu smile.gif

jetau tik netylėk. Aš pajuokavau 4u.gif 4u.gif 4u.gif , tavo komentarus skaitau po kelis kartus blink.gif
Atsakyti