QUOTE(Narajana @ 2007 11 17, 11:15)
"Kūdra" tikrai nėra vieta iš kurios galima būtų mokytis. Neapsiribokit ir pamatysit, kaip visi pradės progresuoti, ir atsiras ir šiame skyrelyje daugiau fotografijos, o ne tiesiog vaizdų
kažkiek ir kūdroje galima išmokti. Įvairiems lygiams yra ten perliukų, tik aišku reikia mokėti ir atsirinkti.
Kas man labiausiai ten patinka tai skaityti rekomenduotus komentarus. Kai kurie jų rekomenduotini gal dėl šmaikštumo, o kiti.... Atradau kelis, iš kurių tikrai daug galima pasimokinti.
O dėl mano fotografuoto portreto... Ką galiu pasakyti, ne visiems tokie darbai patinka. Viename forume patiko posakis. Kažkas panašaus "Lengva nufotografuoti gražią merginą, nuostabiame paplūdimyje, su dar nuostabesne šviesa ir t.t.... O jūs pabandykit gražiai nufotografuoti mano storą, neišvaizdžią pusseserę šiukšlėmis papuoštoje upės pakrantėje..."
Elina, vyro portretas... Man nelabai patinka vertimas į juodai baltą.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 11 17, 11:22)
Apskritai to žmogaus nebefotkinsiu
, jis toks labai santūrus, retai kada net realiai įmanoma suprasti jo nuotaikas. Veidas neišduoda. Menkai emocingas. Vat mane kas pafotkintų tokią strakalą
, emocijos kinta kas minutę ir tą aiškiai parodau akimis, mimikomis
. O jis- ganėtinai šaltas, labai uždaras. Matyt, ir modelį reikia rinktis tinkamą....
fotografuok fotografuok
manau tik turi kiek padirbėti ir rasti būdą atskleisti ir jo emocijas, santūrumą... Aš pamenu fotografavau vieną merginą, draugę. Visadanuliūsdavau žiūrėdama į jos nuotraukas, nes jos nekalbėdavo. Po dvejų metų prabilo
Kiekvieną žmogų juk fotografuojam skirtingai. Rodos pirmąkart parodei jo portretuką. Įdomu bus pažiūrėti kokį parodysi tarkim po mėnesio. Manau skirtumas tikrai bus.
Papildyta:
QUOTE(stripulis @ 2007 11 17, 11:31)
Tarp kitko - norėjau paklaust, kaip pas jus žiūrima - naujokam leidžiama komentuot nuotraukas, ar geriau ilgiau apsitrint, parodyt savo nuotraukas, sulaukt komentarų, ir pradėt komentuot po kokio mėnesio buvimo temelėj?
manau net leidimo nereikia
kuo daugiau nuomonių tuo įdomiau.