Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Desiree, man labai patiko tavo nuotrauka su mergina ir balionėliu. Ypač kadravimas. Įspūdis toks, mergina tarytum praėjo pro šalį mano minčių erdvėje smile.gif Arba galima įsivaizduoti kitaip - žiūriu pro langą į niekur ir pastebėjau ją, praeinančią smile.gif Žodžiu, man labai wub.gif Ar čia autoportretas?

Žuvalia, puiki vaikiuko nuotrauka wub.gif Gražus momentas. Grūdas labai liuks thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 21:25)
O aš atkeliauju su visiškai kitokia nuotrauka, nei paprastai  smile.gif 

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 21:29)
eina sau kaip pavydziu tokiu fotografavimo sugebejimu... baltai zinoma  ax.gif
ziuriu ir negaliu atitraukt akiu.... taip tvarkinga.... taip prikausto....... ech.....

Būtent - prikausto thumbup.gif
Atsakyti

Desiree, patinka, tikrai prikaustanti nuotrauka.. Ir dar pamiršau pasakyti apie tą su balionėliu - super! daug įdomių dalykų galima įsivaizduoti į ją žiūrint rolleyes.gif
Atsakyti
fainai, kad ir jum patiko smile.gif Kai praeidinėjau pro šalį jau nufotografavus, mergytė man liežuvį rodė smile.gif bet jau nebeišdrįsau dar kartelį fotografuoti.

dar vienas portretas. gal jau nusibosiu. Fotografuota ligoninėje.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 16 lapkričio 2007 - 23:11
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 23:10)
fainai, kad ir jum patiko  smile.gif Kai praeidinėjau pro šalį jau nufotografavus, mergytė man liežuvį rodė  smile.gif  bet jau nebeišdrįsau dar kartelį fotografuoti.

dar vienas portretas. gal jau nusibosiu. Fotografuota ligoninėje.

Neturiu žodžių. Nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 17:53)
Wysniuk!!!!!!!!!!!  4u.gif  4u.gif  4u.gif gal uzmatysi mane ir pagelbesi su j/b programike???????

negalesiu pagelbet, jei neturesiu tavo adreso smile.gif

Desiree - aukstumoj, kaip visada 4u.gif
Californiagirl - niu jei atvyktume, tai butu proga ir atsispauzdint biggrin.gif Jei turi nete susikurus albuma, gal gali atsiusti nuoroda - labai noreciau pasigrozet 4u.gif
Labai patiko latoya voratinkliai - visiskai ne latoyiska serija thumbup.gif
Ciburaska, as pagalvoju vis apie tamsiaplaukius prie tamsaus fono g.gif Ar nebandei fono apsviesti? Arba modelius truputi toliau nuo jo pastatyti g.gif Saunios nuotraukos studijoj thumbup.gif
Elinos nuotraukos oho kaip pagerejo thumbup.gif As tik sutinku su visais - maziau PS biggrin.gif
tiesa, Zuveliux - grudo maziau detau, ale visumoj thumbup.gif Daugiau dek mirksiukas.gif

Kaip noreciau su jumis visais kada prie arbatos pasimeetint biggrin.gif
Atsakyti
Prasom i svecius ax.gif Tik geda pasakyti, kad albuma vartyti reikes sedint prie kompo, nes nuotraukos metus nespausdintos blink.gif doh.gif Iskyrus keleta kurias remint norejau....O fotografuoju visus, tik maziukas pats naturaliausias nuotraukose iseina, tai dickiu nuotrauku rodymui per daug neturiu

O as atvirksciai, man graziausias, silciausias nuotraukas iskart atspausdinu, ir puolu aprasyti, uzklijuoti ant popieriaus, pagrazinti jei reik to ir i albumus sukisu. Cia keleta pavyzd. scrapbooking'o mano darbeliu (atsiprasau tik uz skanavimo kokybe--nukirto kelis cm nuo virsaus ir apacios. vienas lapas 30 cmx30cm).
Nors gal daug kam cia atrodys lyg koks kicas, (ypac rimtiem fotografam) bet man paciai grazu, ir mano tikslas sukurti seimai albumus ir musu istorijos reportaza, o ne foto konkursus laimet. O cia lankausi del to kad noriu geriausios kokybes foto, nors ir mano klecku mirksiukas.gif
user posted image
Cia pavadinta "Lupa"--taip pavadinom suneli...jis patempdavo lupa ir buvo ilga pauze pries riksmus. O kitam puslapi mazos nuotraukytes jo ivairiausiu emociju per vienos dienos laikotarpi.
user posted image
sitie du lapai "Pirmos Pavasario Tulpes"...originale akys geriau apsviestos. Ant siu netgi pasiuvinejau.
Atsakyti
Silwio, Wyshnia, ačiū. Mane šiandien kažkodėl prisiminimai veikia...

Wyshnia, puodeliui arbatos as jau seniai visus kalbinu, gruodžio mėnesiui smile.gif

Aveda, man patinka scrapbooking. Apžiūrėjau ir tavo darbus, tokie visi išbaigti... Man gražu. Pati bandau dovanai suruošti pirmą albumą, bet vat neturiu gystelės. Norėčiau aišku savo mažiui šitaip albumą sutvarkyti, bet kur ten...
Todėl belieka tik grožetis kitų sugebėjimais.
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 17, 00:36)
Silwio, Wyshnia, ačiū. Mane šiandien kažkodėl prisiminimai veikia...

Wyshnia, puodeliui arbatos as jau seniai visus kalbinu, gruodžio mėnesiui  smile.gif

unsure.gif lekciau lekciau, kad galeciau, bet bilietai i Lt gruodzio men labai brangus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 22:25)
O aš atkeliauju su visiškai kitokia nuotrauka, nei paprastai  smile.gif  Iškapsčiau iš archyvų, nes man ši nuotrauka ir po 5 metų labai patinka.
user posted image

Super nuotraukytė 4u.gif
Pagalvojau sau, kad visai būtų faina fotografuoti ne šeimos albumui ir ne istorijos fiksavimui (turiu "bziką" ant Vilniaus namų, kuriuos turėtų nugriaut ar sudegint, jau dabar yra gal 50 namų nuotraukos, kurių nebėra), o pabandyt kažką "išlaužti". Prisigalvojau idėjų serijoms, reiks kaip senais laikais pablūdyt su fotiku po Vilnių. Kažkaip su tuo skaitmeniniu būdavo nedrąsu dėl galimos vagystės, su juostiniu tai nuolat maklinėdavau, čigonų taborą fotografuodavau...
Žodžiu, džiaugiuosi jus užtikusi, atsirado įkvėpimo, kurį buitis kažkur buvo užmarinavusi ax.gif
Vabalas
user posted image
Ir šiaip bitė
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stripulis: 17 lapkričio 2007 - 01:29
QUOTE(Opa @ 2007 11 16, 17:29)
Californiagirl, o kaip tu verti nuotraukas i j/b?

Canono RAW apdorojimo programa paverciu i j/b pastumdau kontrasta.

Man wyshniuko atsiusta programele neveikia, arba as kazko nesuprantu. Bet itariu, kad reikia tureti pilna PS versija...as savo elemntuose nieko nematau schmoll.gif

QUOTE(Opa @ 2007 11 16, 18:36)
Californiagirl, svekinam tavo mazyli su gimtadieniu  4u.gif

4u.gif

QUOTE(gus @ 2007 11 16, 18:54)
Californiagirl fotosesija trimecio  thumbup.gif su kuo siandien ir sveikinu wub.gif linkiu 3 tortu ir zvakutes

4u.gif netikiu, kad mano spingalietui jau 3 doh.gif
Taigi sukuosena ten mazaji ir pakerejo biggrin.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 11 17, 00:19)
Jei turi nete susikurus albuma, gal gali atsiusti nuoroda - labai noreciau pasigrozet

Bus mirksiukas.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 11 17, 00:25)

Aveda, koks kicas...labai grazu wub.gif Zviuosi, kad taip moki padaryti...nors moket ir as mokeciau, bet to laiko stoka doh.gif O dabar kai nuotraukos nuo sausio men. nespausdintos, tai net rankos nekyla...nezinau nuo ko pradeti unsure.gif

Desiree, nieko naujo nepasakysiu biggrin.gif Paskutines nuotraukos tiesiog prikauste 4u.gif

Elina, saunuole 4u.gif Pirmoji vyruko nuotrauka patinka, bet jau kaip pasakyta- truksta konrasto truputi ax.gif
Atsakyti
laiko stoka doh.gif O dabar kai nuotraukos nuo sausio men. nespausdintos, tai net rankos nekyla...nezinau nuo ko pradeti unsure.gif

Aciu 4u.gif
pas maneirgi to laiko nera pertekliais. Netgi karts nuo karto issigrudinau save sugebet nauja diena sutikt tik su 3-4 val miego. Bet visdelto tu pasidaryk nuotrauku. As ju kruva turiu ir perziuredama kokia nors mane labai pagriebia ir sedu darbuotis. Beje, as nedarau siu puslapiu chronologiskai o tik kaip ikvepimas mane pagauna.
Atsakyti
aciu uz dailininko pagyras uzraudo net zandai 4u.gif biggrin.gif .Bet va vakare atsisedau ir jau man lyg maziau noreciau grudo...
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 16, 17:28)
Zuvelia, mano skoniu persūdei su sharpu vvvvv mergytės portrete wink.gif Vvvv, jei turėčiau originalą galėčiau pabandyt, kas gaunasi ax.gif

tikrai?niu man gerai rodo.kazkaip pastebejau,kad pradejau"persudint"su sharpu,bet sita irgi priskiriu prie trumpalaikes ligos,kaip ir gruda biggrin.gif hihihi.gif vistiek atrodo nieko nekeisciau..keista,kodel nematau,kad sharpo per daug..Niu,bet jus sakot,jus matot.
QUOTE(Sansara @ 2007 11 16, 18:10)

žuvelioko patiko dailininkas  thumbup.gif aš dar nesiryžtu, namų gaila. jau ir taip ant durų rankyčių antspaudai nuo uogienės mėlynių  blush2.gif

eik tu?Kazkaip susitart su manuoju eina.Atsiseda graziai,net dreba pamates,kad jau GAUS GERA DAIKTA.Ir sedi kantriai dazo...laikrasciais nutiesiu stala ir ramiakas.Vienintelis,kas nukencia tai rankos,veidas,kojos.Alia ce nebeda.Nusprausiam.Su plastelinu irgi juokingai smagu.Tik foto ne tokios efektyngos..o dar ir pastebejau,kad visur galvyte nukirpau...[tiesa persiprasau j/b nemyletoju..ligoniams atleistina..]o taip man jos ce visur truksta..nors imk ir DApiesk...

user posted image user posted image
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 20:25)
O aš atkeliauju su visiškai kitokia nuotrauka, nei paprastai  smile.gif 

bigsmile.gif jau kaaadras!!wow.nuotaika labai patiko..sedziu ir ziuriu..vis sugryztu atgal
portretas ligonineje irgi super.O patamsejimas kairiajame sone man labai super.Tiesa,tas patamsejimas kairiajame sone labai susisaukia su patamsejimu ant vyro skruosto,gal todel taip nekliuna ir labai labai ziuris.

AVEDA pavydziu tau kantrybes tokiam albumiukui.Smagu bus vaikams...
Elina,saunuole,man pirmoji su vyriskiu labai gerai ziuris.Aisku siektiek pakontrastinus butu super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 17 lapkričio 2007 - 06:29