Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

Pora mano bandymų 4u.gif .

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 16 lapkričio 2007 - 19:27
QUOTE(sillwio @ 2007 11 16, 15:37)
Rodo ir dar kaip! Paskutine verta kabeti ant sienos! Nuostabiai.

aciu 4u.gif
QUOTE(Puriena6 @ 2007 11 16, 15:58)
Latoya, žinai, ta paskutinioji su voratinkliu veža tikrai savo minimalizmu O ta pirmoji - spalvomis paperka

aciu 4u.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 16:27)
Tik vakar kalbėjom rodos, kad Latoya stilius jau atpažįstamas. Mane labai fainai nustebino prie šios dienos foto skaityti jos vardą.. Ir man trečioji laba patinka, nors ir pirmoji labai labai.

nu zinokit labai maliooonu kad nors karta suzavejau jus ne savo vaiku ax.gif

QUOTE(Vilika @ 2007 11 16, 16:43)
Gražu  thumbup.gif Ypač pirma ir trečia  4u.gif Ir dar atsiminiau, kad nepagyriau tavęs už aną potretuką  Vis grįžtu pasigrožėti tomis akytėmis

aciu 4u.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 11 16, 16:51)
Man pirmoji super Sviesos zaismas voratinkly

aciu 4u.gif

QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 17:37)
o voro gyvenviete irgi isverte is koto ypac trecia foto....
po to perskaiciau, kad ir daugumai trecia patiko.... pasirodysiu neoriginali, bet negaliu nepagirt  thumbup.gif

aciu 4u.gif

QUOTE(Degutė @ 2007 11 16, 17:38)
Kur tu tokio grožio radai  bigsmile.gif Fantastika. Realybėj nesu mačiusi tokio apšalusio voratinklio. Visos labai fainos  thumbup.gif O trečią tikrai kabinčiau ant sienos. Tobula  ax.gif
Papasakok apie fotografavimo sąlygas  ax.gif Jau buvo tamsu?
Aš ir vėl iki 10 val marinuosiuosi darbe...

radau ant tujos, giliai..patiko..o buvo diena, bet apsiniauke, o juoda nes giliai taro saku.

QUOTE(californiagirl @ 2007 11 16, 18:28)
Man super thumbup.gif  Cia sigma 17-70mm macro? ax.gif

sigma 17-70 bet zinok nezinau ar makro...

QUOTE(Sansara @ 2007 11 16, 20:10)
labai sužavėjo latoyos voratinkliai. visi... neišsirinkau geriausio. klausimai iš karto kilo, kaip fotografuota. ar spec kas švietė su žibintuvėliu. ar tikrai naktį fotografuota? ar su stovu? prašau papasakoti. aš tokio grožio irgi nesu mačius niekada.

aciu 4u.gif jau rasiau degutei, tikrai ne nakti, ir niekas nesviete smile.gif

vvvvv pabandziau ir as
user posted image
Atsakyti
Latoya, man geriausias tavo variantas 4u.gif galėjau ir aš stipriau šviesint.. na gerai, išimu lauk Vvvv mergytės portretuką 4u.gif
Atsakyti
Dar labai istrigo zuvialkos dailininkas thumbup.gif suzavejo, ir grudas ten thumbup.gif

ir ciburaskos drauge su gitara thumbup.gif nu man labai labai tokios nuotraukos thumbup.gif svarios ir grazios, tam neturiu salygu del to net pavydziu ( baltai) mirksiukas.gif

ai ir mes prie ligoniuku verysad.gif 39 mano maziui...sveikatytes visiems sergantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 11 16, 20:33)

ai ir mes prie ligoniuku verysad.gif 39 mano maziui...sveikatytes visiems sergantiems 4u.gif

Kažkoks virusas siaučia doh.gif . Gerkit daug skysčių
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 16, 20:26)
Pora mano bandymų 4u.gif

Elina, man pirmoji labiausiai patiko. Tik as didinciau kontrasta, nes veidas pilkas, apskritai visa pilkai balta. Bet sita tai tikrai gera.
O tu cia ant stovo fotografavai?

Buvau ikelus, bet kazko juoda ne juoda pasidare, tai isimu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 16 lapkričio 2007 - 19:54
aciu labai Pupeliuk ir Latoya... issisaugojau ir bandysiu ziuret kaip man patinka labiausiai ax.gif bandysiu ir programelem atkartot... tikiuosi kada nors gausis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 16, 20:44)
Elina, man pirmoji labiausiai patiko. Tik as didinciau kontrasta, nes veidas pilkas, apskritai visa pilkai balta. Bet sita tai tikrai gera.
O tu cia ant stovo fotografavai?

Ne, be stovo. Tupėjau. O nekontrastinau, nes norėjau veidą kiek paslėpt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 11 16, 19:26)
Pora mano bandymų 4u.gif .

man pirmoj labai patiko vyro rimtumas... jei dar koja nejudetu tai visai super butu.... toks sustingimas tokioj sustingusioj aplinkoj... bet va ar ryskumo ar baltumo truksta.... ax.gif nebent ruko filtra koki uzdejus kad is vis vos matytusi pro ji viskas... (ir vel tik mano pamastymai garsiai biggrin.gif)
Atsakyti
man su ND problema.kažkaip įpratusi vienos foto temą perteikt bandyt. tai jei kadre priešpriešos yra, tuoj pastebiu. o kad reikia dviejų, tai ir pasimetu... nesu numačius kolkas nieko... nei vienos realios idėjos dar neturiu. na dar daug laiko, bet kažkaip iki šiol, tai įstrigęs dalykas sad.gif

elina, na tu šaunuolė thumbup.gif progresas akivaizdus. man 1 ir 3 fainos. 3 nuotaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Opa @ 2007 11 16, 18:05)
Nenaikinsiu ir as jos. tik... ant veidrodzio jos 3, bandziau isipaisyt i tarpa, neisejo.

oi tai pabandyk visas tris linijas kaip nors į kadrą. Nelabai įsivaizduoju koks veidrodis, bet kartais tą, kas maišo galima paversti tuo, kas prideda mažą pliusiuką nuotraukai. Pabandyk smile.gif

Elina, man pirmoji, jei ne sujudinta koja ir gal kiek kontrasto daugiau. Bet išties pažanga jaučiasi smile.gif

O aš atkeliauju su visiškai kitokia nuotrauka, nei paprastai smile.gif Iškapsčiau iš archyvų, nes man ši nuotrauka ir po 5 metų labai patinka. Naranja, jei prisijungsit norėčiau paprašyti komentarų. Įdomu tiesiog ar tik man taip atrodo, nes galbūt vertinu vadovaudamasi išgyvenimais, susijusiais su ta diena.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 16 lapkričio 2007 - 21:28
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 21:25)
O aš atkeliauju su visiškai kitokia nuotrauka, nei paprastai  smile.gif

eina sau kaip pavydziu tokiu fotografavimo sugebejimu... baltai zinoma ax.gif
ziuriu ir negaliu atitraukt akiu.... taip tvarkinga.... taip prikausto....... ech.....
Atsakyti