Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės fotografuoti

QUOTE(Opa @ 2007 11 16, 17:05)
Nu zinok zuvialia, kaip tik ir isijungei Atsakyt, kad apie tai papasakot, nes pamenu kad klausei, ale atsakyt nespejau....  blush2.gif  tiksliau, pamirsau  blush2.gif

Kad pamatyt, ka tas action'as daro - tai antram stulpely reik spaust ant nuorodos ir kai atsidaro nuotrauka, uzvedus ant jos po keliu sekundziu pasimato, ka tas action'as padaro. Jei patinka, tada berods ketvirtam stulpely yra suzipintas failas, ji parsisiunti (labai nedidelis, keli kb), issisaugai ir issizipini. Tadu reik ta iszipinta action'a nukelt i actionu lauka, kai PS atidaarytas. Jis ten tiesiog "isitaiso" ir tiek. O tadu bandyk ant savo nuotraukos - tinka ar ne.

Ar aiskiai cia parasiau? neturiu tokiu pedagoginiu savybiu, kaip Sansara.  blush2.gif , bet gal supratai? (tiesa, rasiau is galvos, nes tingiu tos nuorodos dabar ieskot). Jei kas ne taip - rasyk.  4u.gif

ojaj.niu va..pagaliau...vakare[pas mane dar ne vakaras]dar karta viska perzvelgsiu,kodel ten man kazkas nesigavo.tada jau klausiu.Aciu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 16, 18:05)
zinok,davei jau konvertuota foto y j/b,tai su wyshniuko j/b nieko nedariau tik PS pastumdziau jau sakiau ka.Jos programytes berods nelieciau g.gif

nu vadinasi reik ieskotis PS knygos ir bandyt mokytis, nes is mano vakaryksciu stumdymu is vis niekas nepajudejo is vietos doh.gif o apie toki rezultata net pagalvot negalejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 11 16, 18:53)

Per daug sarpo pridejai, mano akiai.

Zuveliuk, man net geriau nekirpta ziurisi.

A kuriam tu uzusieny, kad dar ne vakaras? pas mane jau greit puse vienuoliktos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 16 lapkričio 2007 - 18:18
Zuvelia, mano skoniu persūdei su sharpu vvvvv mergytės portrete wink.gif Vvvv, jei turėčiau originalą galėčiau pabandyt, kas gaunasi ax.gif

Puriena - elementus pirkau elemantorioj fotolaboratorijoj, Europos prekybcebtryje berods.

O man nesiseka, aš išsikapsčiau rimtai nesusrigus, bet dabar apsirgo vaikis sad.gif jau kelias dienas zyzia, dabar jau 39 temperatūros sad.gif o dirbt reikia sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 16, 19:28)
O man nesiseka, aš išsikapsčiau rimtai nesusrigus, bet dabar apsirgo vaikis sad.gif jau kelias dienas zyzia, dabar jau 39 temperatūros sad.gif o dirbt reikia sad.gif

Pupeliuk, gydyk musu dvynuka. Man labai patiko tavo nespalvotos Romos nuotraukos. Paprasiau tevuko istraukt savo Zenita ir man Kledu proga padovanot. Gal kas gausis su tooookia seniena? unsure.gif

Busiu smalsi siandien - a tu jau dirbi? blush2.gif

Tiek to unsure.gif

Californiagirl, svekinam tavo mazyli su gimtadieniu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Opa: 16 lapkričio 2007 - 19:00
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 11 16, 18:28)
Zuvelia, mano skoniu persūdei su sharpu vvvvv mergytės portrete wink.gif Vvvv, jei turėčiau originalą galėčiau pabandyt, kas gaunasi ax.gif

issiunciau originala tau AZ blush2.gif

uzjauciu del maziaus... pas mus tas pats... is ligu neissikapstom verysad.gif
Atsakyti
jus tempai doh.gif biggrin.gif
greit prabegau akim,tai kas uzkliuvo biggrin.gif
Californiagirl fotosesija trimecio thumbup.gif su kuo siandien ir sveikinu wub.gif wub.gif linkiu 3 tortu ir zvakutes birthday.gif man sukuosena ten labiausiai patiko.
Pupeliuk,atrodo nesumaiciau,j/b miesto foto man patiko,bet labiausiai paskutine mirksiukas.gif
jus ir mane tuoj uzkresit su juostiniu fotiku rolleyes.gif beje jau senai pravaziuoju pro senos fotografijos parduotuve,reikia isdrys viena diena ir aplankyt biggrin.gif ,idomu kokios ten bus kainos rolleyes.gif
Bite maja,man lyg tu dejavai kad negali nufotografuot tamsaus katinelio biggrin.gif tai va,nzn ar tiesa,pati girdejau,kad tamsaus kailio gyvunus sako reikia fotografuot iki 2 val dienos,aisku dar plius geras apsveitimas,tamsiam kambary nenufotografuosi gerai biggrin.gif as stengiuosi savo suneli irgi fotografuot iki 2 val,drauges sunis juodus irgi fotografuoju ryte,nes ten kazkas su kailiu darosi po tos 2 val(nesijuokit tik blush2.gif )
Desiree balionas liux,man patinka,tokia ryski spalva nespalvotam fone,tik man dangaus daug ax.gif
vvvv tavo nuotrauka man graziau ziurisi nei zuvialia perdaryta,toj jau daug sharpo rolleyes.gif
gal nieko nepraziurejau daugiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 16 lapkričio 2007 - 18:55
Opa, ta juosta mano akims nelabai patinka, bet šiaip aš ir nebandyčiau jos naikinti. Arba palikčiau nuotrauką tokią, kokia yra, arba bandyčiau perfotografuoti, kadruodama taip, kad ta juosta nepakliūtu. O gal tada dar labiau atsitraukti ir paimti daugiau vaizdo, platesnį veidrodžio plotą.
Atsakyti
Opa, kur pradanginai portreta? unsure.gif man neberodo....
linija kliuna, bet kaip taisyt as tikrai nepatarsiu, nes visai nemoku....
bet kadras mielas... vaikas man ji labai puosia.... matosi, kad tai mamos portretas, kuri myli ir vaika ir fotografija wub.gif

QUOTE(gus @ 2007 11 16, 18:54)
vvvv tavo nuotrauka man graziau ziurisi nei zuvialia perdaryta,toj jau daug sharpo rolleyes.gif
gal nieko nepraziurejau daugiau g.gif

man zuvialia patvarkytoj foto labai patiko tas slidumas, veido sviezumas... o del sarpo gal siek tiek ir padauginta...
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 11 16, 19:57)
Opa, ta juosta mano akims nelabai patinka, bet šiaip aš ir nebandyčiau jos naikinti. Arba palikčiau nuotrauką tokią, kokia yra, arba bandyčiau perfotografuoti, kadruodama taip, kad ta juosta nepakliūtu. O gal tada dar labiau atsitraukti ir paimti daugiau vaizdo, platesnį veidrodžio plotą.

Nenaikinsiu ir as jos. tik... ant veidrodzio jos 3, bandziau isipaisyt i tarpa, neisejo. Vadinasi, bandysiu kita karta Lietuvoj, namie.
Aciu uz nuomone 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(vvvvv @ 2007 11 16, 20:02)
Opa, kur pradanginai portreta?  unsure.gif man neberodo....
linija kliuna, bet kaip taisyt as tikrai nepatarsiu, nes visai nemoku....
bet kadras mielas... vaikas man ji labai puosia.... matosi, kad tai mamos portretas, kuri myli ir vaika ir fotografija  wub.gif
man zuvialia patvarkytoj foto labai patiko tas slidumas, veido sviezumas... o del sarpo gal siek tiek ir padauginta...

Pradanginau unsure.gif

Maziukas nemiegojo, tai ir lindo i kadra, o dar jei dickis butu nemigojes doh.gif Ir taip kartais abu ant sprando sulipa doh.gif Abiems demesio reikia, o dar fotografija cool.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
mes irgi panašu, kad sirgsim verysad.gif mažiui jau nosis bėga, tėveliui gerklę skauda. aš dar laikaus doh.gif visi ant homeopatinių pasodinti, arbatėlėm girdomi... taip norisi be temp apsieit, nes jei jau šoka, tai 39+

labai sužavėjo latoyos voratinkliai. visi... neišsirinkau geriausio. klausimai iš karto kilo, kaip fotografuota. ar spec kas švietė su žibintuvėliu. ar tikrai naktį fotografuota? ar su stovu? prašau papasakoti. aš tokio grožio irgi nesu mačius niekada.

čeburaškos pirmoji super su mobilka, man kaip kokio telefono reklama gavosi. pirma mintis - parduot šią foto reklamai blush2.gif aišku ne merginą. antroje, teisi dėl tamsaus fono tamsiaplaukei. bet šį susiliejimo efektą galima įdomiai panaudot mirksiukas.gif

žuvelioko patiko dailininkas thumbup.gif aš dar nesiryžtu, namų gaila. jau ir taip ant durų rankyčių antspaudai nuo uogienės mėlynių blush2.gif
Atsakyti
Vvvv, va kokia būtų mano korekcija, biški plaukučiai susilieja su fonu, bet man asmeniškai tas nekliūna, mano akiai patinka didesnis kontrastas. Taisiau - su Levels šiek tiek šviesinau ir Wyshnios duotu actionu keičiau į j/b taisydama vos vos kreives ir viskas:

(išėmiau portretuką 4u.gif )

Opa, tą darbą ką dabar dirbu (verčiu medicininius tekstus) buvau nutraukus tik trim gal mėnesiam gimdymui ir po gimdymo. O į pagrindinį darbą (tai yra nesibaigiančius medicinos mokslus) grįžtu sausį..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 lapkričio 2007 - 19:32