QUOTE(jursaula @ 2010 01 18, 00:44)
Sveikos,labai pati prisikentejau su krutine kai gime lialius. Besildant duse krutis po kiek laiko 39 tem. uzkilo , taip kad kai uzdegimas yra sildyti negalima. Tik pamaitinus reikia atvesint be jokiu sildymu. O svarbiausiai gerai ismasazuoti kad nubegtu uzsistovejas pienas. Saldyti liepe su ledu gausiai ji suviniavus i ranksluosti, po pieno nutraukimo. Santariskese man sesute krutis sutvarke.
na as kai buvau tris kartus su 39 temperaturos tik dusas man ir padejo bet buvau labai karstam duse ir garai labai i tema prie temperaturos o brangioji tau ne nuo duso temperatura uzkilo jeigu ka!!! o nuo uzdegimo, ir dar butibna zinoti jei jau su uzdegimu eini i dusa po to staigiai turi labai siltai apsirengti kad neatvestu krutine!!!!ir maitinant po duso uzsidengti krutine nes irgi atsalti galima ir poveikis gausis atvirkstinis, as konsultavausi su akusere kuri veda kursus apie kudikiu zindymus .
tarp kitko as duse sededavau apie 30 min
man ginekologas pas kuri gimdziau liepe neiti visai i dusa tik krutine pakisti po dusu bet man budavo zymiai geriau visai issikaitinti
Papildyta:
o del ledo irgi bijociau rizikuoti ziurint kas krutinei yra jeigu nuo persalimo sukietejimai tai ledas tik reikalus pagadinti gali jei nuo uzsistovejusio neistraukto pieno tai gal su ledu ir galima bandyti as bijociau kad nesusaldyciau krutines.
Papildyta:
o masazuotis butina
Papildyta:
QUOTE(sipsenele @ 2010 01 18, 14:18)
kad ji vienos per tas 5 min nespeja normaliai istustint, tai kitos net neverta siulyt
o tai ka pediatre rekomenduoja? maitinti nakti ar nutraukti? zinai taip trumpai valgo tai gal dar pamaitink ir naktimis
Papildyta:
o ir dar labai maziuke tai dar pilnai maitink kuo daugiau su MP