QUOTE(AusraR @ 2009 12 14, 21:00)
nesu maitinimo misinukais eksperte, bet naktimis misinukas negerai nes kenkia dantukams. Bet tai nuo gimimo tikrai nereik kudikio nemaitinti nakti.
O del pienuko neturejimo tai yra tik 2-3 procentai mamu kurios tikrai negali ismaitinti savo kudikio savo pienu. Esu tikra kad jus nesat is tokiu
O del pienuko neturejimo tai yra tik 2-3 procentai mamu kurios tikrai negali ismaitinti savo kudikio savo pienu. Esu tikra kad jus nesat is tokiu
well... patikek - turiu is arciau pazystamas kaiminysteje tris mamas - ir ne vien is ju nemaitino savo kudikiu nuo pirmos dienos. Viena dar bande, bet ne menesio neistempe...
Kodel?... turiu savo nuomone siuo klausimu, bet praktiskai manau, kad maitinimas krutine nera lengvas dalykas ir manau, svarbiausia nusiteikimas. O del to kai mamos sako, kad pradeda pritrukti pieno - juokinga, nes kai pritruksta pieno, reikia eiti valgyti daugiau ir gerti daug vandens, ir po dienos ... ar tai dvieju pieno gamyba bus tokia, kad kudikiui uzteks. Tik svarbiausia nepradeti maisyti buteliuko, nes kai pradedi primaitinti... pieno gamyba automatiskai pradeda mazeti... ir tos mamos kurios krutine maitinti nori tik diena, o nakti ne... patikekite greitai pieno isvis nebeturesite, net dieniniui maitinimui...
Pati maitinau iki 6men. ir per akis manau vaikui, tiek ir man uzteko tu 6 men. jau - jei AusraR manai maitinimas krutine butinas iki 1.5m ar net dvieju metu... well... gerbiu ir jusu nuomone...
Bet manau seimoje vyro irgi nereikia pamirsti... idomu kodel toks didelis procentas skyrybu, gal del to , kad perdaug i vaikus ziurime ir pamirstame antraja puse, bet tai tik mano nuomone...