Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas (II tema)

QUOTE(Donatuke @ 2009 11 23, 19:22)
As irgi maitinu pagal poreiki .. ir visai nesvarbu diena ar naktis..  ax.gif

pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
mamos,o jus nemanot kad palaipsniui nakti atjunkyti yra blogai?
as manau kad jei jau nusprendei kad nebenori arba kad vaikiukui jau nebereik, tai reiskia ir nebemaitinti, tada vaikiukui aisku kad nakti neapsimoka keltis nes vis tiek negaus, o jei viena kart duodi kita kart ne tai vaikas nesupras kodel viena kart gauna o kita kart ne, na nebent visalaik vienu metu duosi... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vuoga @ 2009 11 28, 00:09)
as manau kad jei jau nusprendei kad nebenori arba kad vaikiukui jau nebereik, tai reiskia ir nebemaitinti, tada vaikiukui aisku kad nakti neapsimoka keltis nes vis tiek negaus, o jei viena kart duodi kita kart ne tai vaikas nesupras kodel viena kart gauna o kita kart ne, na nebent visalaik vienu metu duosi... smile.gif

apie maitinimo nutraukima

man labai patiko, siaip asmeniskai as vaikus auginu be tokiu kai po dresuru, nes pvz man baisiau yra, kaip cia mama dave papuli, o dabar ji nusprende, kad gana ir viskas, kazkaip seki, ziuri ir kartu su vaiku mokaisi nauju dalyku, man atrodo nevalgyti MP nakti ar diena, jam taip pat naujas dalykas, pvz mano mazius jau matau, kad budamas 11 men gali drasiai diena apsieit ir be manes, tad jei ir nepavalgo pries dienos miegeli MP, jam jokio streso, o nakti vis dar keliames ir tikrai ne karta 4u.gif na ir todel, kad planuoju maitint iki 2 metuku, jei pavyks, tai naktiniu maitinimu skaiciaus ir nemazinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vuoga @ 2009 11 28, 01:09)

pritariu, as bandziau taip padaryt...tiksliau norejau padaryt kad itk pavalgytu ir iegotu, nes keliasi kaip minimum 10 kartu per nakti.....nieko nesigavo...tik savaite bandziau...vaikas pradejo bijoti eiti miegoti apskritai....meciau sita reikala...mazdaug per savaite susitvarke, dabar bent nesamas i lovyte neklykia....
Atsakyti
as kazkaip kaip tik isivaizduoju, kad naktinio matinimo reik atsisakyti veliausiai, g.gif jau diena vaikas, jei didelis, valgo ivairu maista ir to pienelio gal ne tiek ir reikia o va nakti prasom smile.gif as saviske atjunkiau pirmiausia nuo dieniniu valgymu o tik paskiausiai nuo naktinio ( jai buvo virs 1 metu) ax.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

labai prasau patarimo.

Sestadieni mums suejo 3 men.
Geriam MP.
Svorio priaugam labai gerai (dabar 64 cm ir 6,8kg).
Maitinu pagal dukrytes pageidavima, bet nakti ji megsta ilgiau pamiegoti.
Nestumo metu lankiau zindymo kursus ir ten mus moke, kad toks mazas vaikas negali buti nemaitinamas ilgiau kaip 3-4 val. Taig jeigu vaikas ilgai miega ir praleidzia maitinima, ji reiketu pazadinti ir pamaitinti. Taip darau iki siol praktiskai kiekviena nakti... Paimu savo miegancia grazuole, ikisu papuli ir ji per miegus pavalgo. Bet ji pati jau laaaabai retai kada keliasi nakti ir praso valgyti. Taigi galvoju, gal ji pas mane jau pakankamai paaugo, kad baigti tos naktinius vaiko zadinimus kas 3-4 val. ir leisti ir nakti jai paciai spresti, kada ji nori valgyti, o kada ne. Jei pvz. nenores ir visa nakti pienelio, tai gal cia nieko tokio, atsigriebsim ryte ir diena? Kaip manote? Ir kaip bus su pienelio gamyba, ar jeigu nebus naktiniu maitinimu, pieno gamyba nepabloges? Nes mus ir taip periodiskai kas kazkiek savaiciu istinka pieno krizes.
Nuosirdus dekui uz bet kokius patarimus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo violeetta: 01 gruodžio 2009 - 09:32
QUOTE(violeetta @ 2009 12 01, 10:31)
Sveikos, merginos,

labai prasau patarimo.

Geriam MP.
Nestumo metu lankiau zindymo kursus ir ten mus moke, kad toks mazas vaikas negali buti nemaitinamas ilgiau kaip 3-4 val. Taig jeigu vaikas ilgai miega ir praleidzia maitinima, ji reiketu pazadinti ir pamaitinti. Taip darau iki siol  praktiskai kiekviena nakti... Paimu savo miegancia grazuole, ikisu papuli ir ji per miegus pavalgo. Bet ji pati jau laaaabai retai kada keliasi nakti ir praso valgyti. Taigi galvoju, gal ji pas mane jau pakankamai paaugo, kad baigti tos naktinius vaiko zadinimus kas 3-4 val. ir leisti ir nakti jai paciai spresti, kada ji nori valgyti, o kada ne. Jei pvz. nenores ir visa nakti pienelio, tai gal cia nieko tokio, atsigriebsim ryte ir diena? Kaip manote? Ir kaip bus su pienelio gamyba, ar jeigu nebus naktiniu maitinimu, pieno gamyba nepabloges? Nes mus ir taip periodiskai kas kazkiek savaiciu istinka pieno krizes.
Nuosirdus dekui uz bet kokius patarimus  4u.gif

na bijau ka kometuoti del pienelio isnykimo siuo atveju, man buvo daznai pieno krizes, bet niekad nekeliau maziuko , siaip kelto tokio mziaus maziuka nemanau kad yra labai gerai, tiesiog isbalansuoti galit jo miegojima as tik taip galvoju o kaip yra is tirko tai bijau ka ir pasakyti parasykit man i az as per pietus surasiu akuseres kuri labai gerai konsultuoja zindymo klausimais telefonu as i ja visada kreipiausi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(violeetta @ 2009 12 01, 10:31)
Sveikos, merginos,

labai prasau patarimo.

Geriam MP.
Nestumo metu lankiau zindymo kursus ir ten mus moke, kad toks mazas vaikas negali buti nemaitinamas ilgiau kaip 3-4 val. Taig jeigu vaikas ilgai miega ir praleidzia maitinima, ji reiketu pazadinti ir pamaitinti. Taip darau iki siol  praktiskai kiekviena nakti... Paimu savo miegancia grazuole, ikisu papuli ir ji per miegus pavalgo. Bet ji pati jau laaaabai retai kada keliasi nakti ir praso valgyti. Taigi galvoju, gal ji pas mane jau pakankamai paaugo, kad baigti tos naktinius vaiko zadinimus kas 3-4 val. ir leisti ir nakti jai paciai spresti, kada ji nori valgyti, o kada ne. Jei pvz. nenores ir visa nakti pienelio, tai gal cia nieko tokio, atsigriebsim ryte ir diena? Kaip manote? Ir kaip bus su pienelio gamyba, ar jeigu nebus naktiniu maitinimu, pieno gamyba nepabloges? Nes mus ir taip periodiskai kas kazkiek savaiciu istinka pieno krizes.

Sveika,
tavo vaikutis jau didelis. Paprastai kelti nakti rekomenduojama pirma menesi, tai svarbu ir vaikeliui ir pienelio gamybos uzvedimui. Veliau jei vaikelis gerai priauga svorio kelti nebutina. Jei sumazeja pienelio, reikia atsikelti paciai nakti ir nutraukineti pienuka (kas 3-4 val) , mazylio zadinti nebutina. Jei pienelio nemazeja, vaikutis gerai priauga svorio, vadinasi esat laiminga mama ir miegokit sau ramiai naktimis mirksiukas.gif
Atsakyti
Nekelk nakti vaiko, kam kankint ir save ir vaika, nakti turi miegot, ciam mano nuomone. kelt reikia diena, jei miega kokias 4- 5 val.Jei maniske ismiegotu nepabudus , tai dziaugsmui nebutu ribu. Bet deja, 7 men, o keliuos maitint maziausiai 3 kart doh.gif
Atsakyti
as pritariu nuomonei kad vaikucio nakti kelti nereikia,savo patirtim galiu pasidalinti,nes maniske maziuke ismiegodavo visa nakti,as net nusitraukt pieno nesikeldavau, "parpdavau" kartu ir dziaugdavausi kad galiu issimiegoti.Bet paskui atejo toks laikas (apie 5-6 menesi),kad keldavosi po 2-3 kartus valgyti,taip tesiasi ir iki siol,kartais net kokius 5-6 kartus atsibududi saukia niam niam.Kiekvienas vaikutis pasirenka savo valgymo rezima.
Atsakyti
Sveikos, mamytes 4u.gif

QUOTE(violeetta @ 2009 12 01, 08:31)
Sveikos, merginos,

labai prasau patarimo.

Geriam MP.

As tavo vietoje nekelciau leliuko naktim valgyt mirksiukas.gif O kam? jei jis pasijus alkanas ar istroskes pats atsikels ir tau tikrai pranes, kad jau laikas jam valgyt mirksiukas.gif Jei as aviske pazadinciau nakti, tai man koncerta tikrai padarytu. Ji taip skaniai miega smile.gif

QUOTE(tori @ 2009 12 01, 20:54)
Nekelk nakti vaiko, kam kankint ir save ir vaika, nakti turi miegot, ciam mano nuomone. kelt reikia diena, jei miega kokias 4- 5 val.Jei maniske ismiegotu nepabudus , tai dziaugsmui nebutu ribu. Bet deja, 7 men, o keliuos maitint maziausiai 3 kart doh.gif

Tori, tokia pati situacija ir su mano mergyte drinks_cheers.gif Maziausiai 3 kartai per nakti ir toks jausmas, kad isiurbs mane visa doh.gif Tokia isalkus nubunda, kad net neprasimerkia, o jau valgo lotuliukas.gif
Atsakyti
mes taip pat maitinamės naktį po kokius 3-4 kartus.dienomis pienelio vaikas negauna jau seniai, bet nuo naktinių valgymų kaip reikės atpratinti, tai net neįsivaizduoju doh.gif .dabar suneliui 1,9 mėn. žadu maitinti iki 2metų, bet paskui....jaučiu bus riksmo daug daug...
Atsakyti