Sveikos, mamytes
QUOTE(violeetta @ 2009 12 01, 08:31)
Sveikos, merginos,
labai prasau patarimo.
Sestadieni mums suejo 3 men.
Geriam MP.
Svorio priaugam labai gerai (dabar 64 cm ir 6,8kg).
Maitinu pagal dukrytes pageidavima, bet nakti ji megsta ilgiau pamiegoti.
Nestumo metu lankiau zindymo kursus ir ten mus moke, kad toks mazas vaikas negali buti nemaitinamas ilgiau kaip 3-4 val. Taig jeigu vaikas ilgai miega ir praleidzia maitinima, ji reiketu pazadinti ir pamaitinti. Taip darau iki siol praktiskai kiekviena nakti... Paimu savo miegancia grazuole, ikisu papuli ir ji per miegus pavalgo. Bet ji pati jau laaaabai retai kada keliasi nakti ir praso valgyti. Taigi galvoju, gal ji pas mane jau pakankamai paaugo, kad baigti tos naktinius vaiko zadinimus kas 3-4 val. ir leisti ir nakti jai paciai spresti, kada ji nori valgyti, o kada ne. Jei pvz. nenores ir visa nakti pienelio, tai gal cia nieko tokio, atsigriebsim ryte ir diena? Kaip manote? Ir kaip bus su pienelio gamyba, ar jeigu nebus naktiniu maitinimu, pieno gamyba nepabloges? Nes mus ir taip periodiskai kas kazkiek savaiciu istinka pieno krizes.
Nuosirdus dekui uz bet kokius patarimus
As tavo vietoje nekelciau leliuko naktim valgyt
O kam? jei jis pasijus alkanas ar istroskes pats atsikels ir tau tikrai pranes, kad jau laikas jam valgyt
Jei as aviske pazadinciau nakti, tai man koncerta tikrai padarytu. Ji taip skaniai miega
QUOTE(tori @ 2009 12 01, 20:54)
Nekelk nakti vaiko, kam kankint ir save ir vaika, nakti turi miegot, ciam mano nuomone. kelt reikia diena, jei miega kokias 4- 5 val.Jei maniske ismiegotu nepabudus , tai dziaugsmui nebutu ribu. Bet deja,
7 men, o keliuos maitint maziausiai 3 kart
Tori, tokia pati situacija ir su mano mergyte
Maziausiai 3 kartai per nakti ir toks jausmas, kad isiurbs mane visa
Tokia isalkus nubunda, kad net neprasimerkia, o jau valgo