QUOTE(foje @ 2007 12 17, 13:26)
Sveikos!Mums jau 4 menesiai,o nakti vis valgom ir valgom,kas 2-3 val,o paryciui net kas valanda.Miega su manim,nes man taip patogiau,ikisu kruti,o pati toliau miegu.O jeigu nakciai duociau misinuko,gal jam butu sociau ir jis nesikeltu?Patarkit jei galit.
Neduočiau mišinuko. Pirmiausia dėl to, kad esu apskritai prieš juos, kaip produktą, antriausia dėl to, kad padidėja rizika sumažinti pieno kiekį, trečia - mišinukai gali išbalansuoti virškinimo sistemą, tad galit pradėti keltis dėl pučiamo pilvuko ar dar ko nors...
Mano asmeninė pozicija - iki 6 mėn. nepergyvent dėl naktinių maitinimų. Vėliau, įvedus kietą maistą, tie tarpai savaime ilgės. Arba ne. Bet tada ir galvosit, ar jums sukelia nepatogumų dažnas maitinimas naktį, ar ne.
Aš visom keturiom už maitinimą 'pagal poreikį', bet mane antrą metų pusmetį pradėdavo varginti, nes sąlygų pasiguldyti šalia, įkišti krūtį ir miegoti neturėjau.
Dukrą naktį atpratinau 7,5 mėn. - tiesiog užmigdydavau ant rankų. Užtruko 2 savaites, bet nuo to laiko ir išmiegodavo iki ryto. O va sūnus provokacijoms visai nepasidavė ir tik neseniai pradėjo miegoti per naktį (jam jam greitai pusantrų). Dabar galiu pasakyti tik tiek - jei matote, kad naktį prabudusio vaiko nieeekaip kitaip nenuraminsit, tik pažindusios, tai ir žindykit, nes dar labiau nusialinsit, stresuosit. Na, charakteris toks, ir nieko čia nepadarysi. Tai ir maitinomės ir naktimis, ir dienomis tiek, kiek norėjosi. Kartais kas 2-3 val, kartais kas 6... Dar ir dabar prabunda kartais (na, charakteris toks ), bet žįsti jau nebeprašo.