Įkraunama...
Įkraunama...

Naktinis maitinimas (II tema)

QUOTE(foje @ 2007 12 17, 13:26)
Sveikos!Mums jau 4 menesiai,o nakti vis valgom ir valgom,kas 2-3 val,o paryciui net kas valanda.Miega su manim,nes man taip patogiau,ikisu kruti,o pati toliau miegu.O jeigu nakciai duociau misinuko,gal jam butu sociau ir jis nesikeltu?Patarkit jei galit.

Neduočiau mišinuko. Pirmiausia dėl to, kad esu apskritai prieš juos, kaip produktą, antriausia dėl to, kad padidėja rizika sumažinti pieno kiekį, trečia - mišinukai gali išbalansuoti virškinimo sistemą, tad galit pradėti keltis dėl pučiamo pilvuko ar dar ko nors...
Mano asmeninė pozicija - iki 6 mėn. nepergyvent dėl naktinių maitinimų. Vėliau, įvedus kietą maistą, tie tarpai savaime ilgės. Arba ne. biggrin.gif Bet tada ir galvosit, ar jums sukelia nepatogumų dažnas maitinimas naktį, ar ne.
Aš visom keturiom už maitinimą 'pagal poreikį', bet mane antrą metų pusmetį pradėdavo varginti, nes sąlygų pasiguldyti šalia, įkišti krūtį ir miegoti neturėjau.
Dukrą naktį atpratinau 7,5 mėn. - tiesiog užmigdydavau ant rankų. Užtruko 2 savaites, bet nuo to laiko ir išmiegodavo iki ryto. O va sūnus provokacijoms visai nepasidavė ir tik neseniai pradėjo miegoti per naktį (jam jam greitai pusantrų). biggrin.gif Dabar galiu pasakyti tik tiek - jei matote, kad naktį prabudusio vaiko nieeekaip kitaip nenuraminsit, tik pažindusios, tai ir žindykit, nes dar labiau nusialinsit, stresuosit. doh.gif Na, charakteris toks, ir nieko čia nepadarysi. Tai ir maitinomės ir naktimis, ir dienomis tiek, kiek norėjosi. Kartais kas 2-3 val, kartais kas 6... lotuliukas.gif Dar ir dabar prabunda kartais (na, charakteris toks biggrin.gif ), bet žįsti jau nebeprašo.
Atsakyti
QUOTE(leuleu @ 2007 12 18, 05:33)
Labas foje, mes Jūsų bendraamžiai. Ir manasis valgo naktį kas dvi, o karatais ir dažniau. Viskas po truputį keisis, kai pradėsim valgyti košes, bet mano pirmasis ir turbūt ir mažylis naktį valgys visada dažnai, kol maitinsiu. Tiesa, ir kai nustojau maitinti pirmąjį jis vis tiek naktį mišinuko kėlėsi, o tai dar blogiau, tik panašiai nuo metų ėmė nebevalgyt naktį. O kaip tavo pirmasis sūnelis? Kaip sekėsi maitinti ir kaip su miegais? Aš tai dabar ramesnė ir kantresnė, pamiegu dieną, ne tiek daug čia to maitinimo liko, mėgaujuosi tuo, kad savo vaikui esu tokia reikalinga ir skani biggrin.gif

Pirmasis sunelis 3 men jau kelesi tik viena karta...Maitinau iki 7 men,po to vistiek kelesi misinuko.Si karta irgi zadu maitinti iki 6-7 men. smile.gif
Atsakyti
as irgi dar maitinu savo vaikiuka MP. Buvau pabandziusi nutraukti maitinima naktimis, kisau soske, buteliuka su vandeniu, bet tik isbudinau,pravirgdziau mazyli ir tiek. Nusprendziau, kad nekankinsiu nei jo, nei saves, jei vaikas nori tai ir duodu. Juk mazas dar..
Atsakyti
Visus savo vaikucius maitinau naktimis. Sunku tai, pavargsit, neissimiegi. Ypac pasijunta nuovargis, kai maitini ilgai... Kartais taip nori issimiegoti, bet... nuo pastojimo nesu ismiegojusi visos nakties, taigi tai nei daug, nei mazai, viso labo 22 menesiai blink.gif
Atsakyti
Mano sunui metai ir menuo, maitinu ir diena ir nakti tada ir tiek, kiek jis nori. Nakti siek tiek vargina, bet kai pagalvoji, juk nemaitinsi 10 metu.
Atsakyti
Maitinimas isties yra malonumas. Ka norit ta sakykit, nors ir su kaip kuriais sunkumais smile.gif Be to ko mama nepadaro del savo vaiko....
Kartais labai pavargstu nuo maitinimo, tada kokia diena ilgiau nepamaitinu savo pienu (stengiuosi pasotinti kitu maistu), po kurio laiko pajauciu vaiko trukuma ir tada tas vaiko prisilietimas prie kruties, apkabinimas buna toks saldus, o dar tas akiu kontaktas, ach...
Atsakyti
QUOTE(diannute @ 2007 12 20, 13:33)
Maitinimas isties yra malonumas. Ka norit ta sakykit, nors ir su kaip kuriais sunkumais smile.gif Be to ko mama nepadaro del savo vaiko....
Kartais labai pavargstu nuo maitinimo, tada kokia diena ilgiau nepamaitinu savo pienu (stengiuosi pasotinti kitu maistu), po kurio laiko pajauciu vaiko trukuma ir tada tas vaiko prisilietimas prie kruties, apkabinimas buna toks saldus, o dar tas akiu kontaktas, ach...

Pritariu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(diannute @ 2007 12 20, 12:33)

Nu kaip pirstu i aki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(diannute @ 2007 12 20, 11:33)

Tikra tiesa wub.gif
Mes dar naktį užkandžiaujam ax.gif Prie krūties ji taip gražiai miega, kad galėčiau žiūrėt ir žiūrėt wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano mergytei jau 4men ir ji valgo kas 2val tiek diena, tiek nakti. Kartais gal ir noretusi kokia arbatele pagirdyti, ypac pries miega, bet ji ne ciulptuko, ne buteliuko nepripazista, taigi nera kitos iseities, kaip tik paciai maitinti. Bet as labai ir nepergyvenu, ir nakti keltis man ne problema - kad tik vaikui geriau butu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglaite2: 12 sausio 2008 - 00:56
Mano mazutei greit 7men. ir ji valgo kas 2-3val tiek diena,tiek nakti.Sunkoka truputi,norisi ramiai issimiegot,bet juk tai vaiko labui.Ir tikrai as dziaugiuosi kad galiu savo mazute pati maitinti. Kantrybes mamytes,juk kai uzaugs tikrai tokio kontakto meilaus nebebus verysad.gif
Atsakyti
Mano mažei mėnesiukų. Vis dar žindau. Bėgant laikui maitinimų naktį nė kiek nesumažėjo net ir pradėjus maitinti košėmis ir kt. Paprastai keliuosi naktį žindyti 3-5 kartus, kartais dažniau. Nei čiulptuko, nei buteliuko maniškė nepripažįsta. Miego trūkumo problemą sprendžiu labai paprastai - kiekvieną dieną per mažės pietų miegelį miegu ir aš smile.gif

Papildyta:
10 mėnėsių
Atsakyti