QUOTE(visai kitokia @ 2009 10 15, 09:33)
kas cia atsitiko? mano beveik jau 2 men mergina sia savaite nakti valgo kas 1.5 -1 h...anksciau dudavo bent jau nuo 22h ismieha 4valandzikes, o paskui kas -2,5 h valgo. ...maitinu tik atsisedus. nei ji nei as atsigulus nemokam. nera paprasta. o dar didzioji 1.9 m. issibudina ir pas mus i lova paryciaid ateina...
nuo kada kudikiai pradeda miegoti nakti ilgeliau? pieno turim pakankamai. kaip manot, gal tas mano pienelis "kudas"? nors pediatre musu teigia, kad maistas riebumo neitakoja...
nuo kada kudikiai pradeda miegoti nakti ilgeliau? pieno turim pakankamai. kaip manot, gal tas mano pienelis "kudas"? nors pediatre musu teigia, kad maistas riebumo neitakoja...
pirma karta girdziu kad maistas neitakoja pieno daktare ryskiai pasake belenka kad pasakytu ir atstotumet nuo jos nes nezino ka atsakyti, as pati maitinau ir tikrai isitikinau kad turi itakos pienui, buna atveju kai moterys gerai valgo bet pienas liesas tai gal ji (daktare) ir turejo galvoje si variantia.
Musu kudikeliui jau 1.3metuku ir jau nebemaitinu bet vis dar buna kad atsikelia nakti,priklauso nuo jo savijautos.
O ka valgote sekit gal mergaitei pilvuka skauda ir prabudineja? na dantims dar anksti bet maniskis kai 3 men buvo jau du dantis turejo
Papildyta:
QUOTE(Boruzele*** @ 2009 10 15, 13:59)
Sveikos mamytes turiu klausymeli
Maitinu MP. nakty keliasi sunus kas 2-3val.pavalgyti.pavargstu.
o jei nakciai duoti truputi misinuko, kad sociau butu, gal ilgiau pamiegos? ar bloga ideja?
Pienuko man nesumazes nuo to?
Maitinu MP. nakty keliasi sunus kas 2-3val.pavalgyti.pavargstu.
o jei nakciai duoti truputi misinuko, kad sociau butu, gal ilgiau pamiegos? ar bloga ideja?
Pienuko man nesumazes nuo to?
oi ne ne ne, jeigu norit ir toliau sekmingai maitinti nepatarciau primaitinti misinukais, momentaliai gali baigtis kudikio maitinimas mp, draugei per menesi dingo pienas kai pries nakti misinuka pradejo duoti vaikas sotesnis maziau mamos pieno pritraukia po to, ir labai greitai pripranta kad lengviau gert is buteliuko, mes per dvi savaites nustojom su mp kai tik pradejau primaitinti su misinuku