QUOTE(kleopatraaa @ 2014 11 06, 11:49)
1.Tik jos nesuvokia kad tokie diedai lieka arba prie seimos arba kad ir like su jomis jas apgaudineja.
2. Aisku yra tokiu kurioms dzin jos is ju nieko nenori tiesiog linksmas praleidimo laikas.
3. Kitoms svarbu pinigai.
4.As is vis manau kad joms tai sazines grauzaties nera, o ir vyram ne visiems tas sazines jausmas nubunda. Is vis manau tokiom ir tokiem didziausia bausme butu pajausti savo kailiu ka patiria zmogus kuri isdave, tada suprastu ka reiskia tas jausmas ir kaip sunku su tuo gyventi.
1.Protingu, zinanciu ko nori, stipriu moteru diedai uz nosies nevedzioja, pasirenka jas, su seima skiriasi. Jei ne- ta moteris palieka ta vyra, vyrui vistiek netenka jos vedziot uz nosies
2. Nenoriu as santykiu. Elementariai laiks nuo laiko patenkinu savo fiziologinius poreikius su man tinkamu vyru, abipusiu sutarimu. As netekejusi/issituokusi, isipareigojimu niekam neturiu, amzinos istikimybes nezadejau jokiam vyrui ar tuo labiau ju zmonom. Kodel tureciau dometis vyro seima? Cia ne mano, o to vyro reikalas. Suauges zmogus, pats priima spendimus ir jei pasirase ant nakties nuotykio, vadinasi suvokia pasekmes, kurios gali atsirasti. O jei ir istekejusi, turiu antra puse ir vistiek noriu nuotykiu, vadinasi tai mano atsakomybe pries savo antra puse, ne vyro, su kuriuo susipazinau tai nakciai.
3. Man rupi pinigai. Prisilaksciau, prisimylejau, uzteks. Mano nuomone - visi vyrai vienodi, tik vieni pinigu turi, kiti- ne. Nusprendziu as susirasti turtinga vyra, su kuriuo noriu tureti seima, tam, kad mano vaikai niekada nejaustu nepritekliaus, visada butu pilnai aprupinti (santuokos is isskaiciavimo - senas, patikrintas reikalas ir dazniausiai daug tvirtesnes, nei is aklos meiles). Atsiranda vyras, kuriam as tinku, patinku, pats pas mane eina, nereik pavadelio det ir temptis is paskos

Paaiskeja, kad vedes, todel pasiulau: arba as, arba zmona. Vyras pasirenka mane - valio

nepasirenka, grizta i seima - einu ieskot naujo

Kam as nusizengiu? Pries ka tureciau jaustis kalta?
4. Susipazistu as su vyru, kuris sakosi, kad yra vienisas. As - vienisa. Pradedam bendrauti, prasideda santykiai. Suzinau, kad jis vedes, turi vaiku. Jis sako, kad mane myli, be manes gyvent negali. Vadinasi duodu ultimatuma - as arba jo zmona. Jei myli, nemeluoja - pasirinks mane. Jei ne- issisukines iki tam tikros ribos, tada bus pasakyta "ate". Jei vyras mane apgaudineja - jis pazeidzia musu abieju istikimybes vienas kitam susitarima. T.y. toki susitarima, kuris yra tik tarp manes ir mano vyro, ne tarp manes, mano vyro ir kitu moteru, kuriom rupi pinigai, ne tarp manes, mano vyro ir moteru, kuriom rupi viena nakti praleist ir t.t. Kaltas vyras!!!!!! Tas kuris netesejo pazado!!! prie ko cia kitu moteru sazine??? Jei mane isduos - aisku jausiuosi iskaudinta. Iskaudinta savo vyro, kuris netesejo pazado. Jokia moteris man jokiu istikimybes pazadu nedave. Po sios patirties elgciausi ir toliau, kaip nurodyta auksciau minetuose punktuose, pagal poreiki.
Bjauru (man asmeniskai ) yra tada, kai dvi moterys, zinodamos viena apie kita ir toliau dalinasi tuo paciu vyru (aisku, jei tai ne grupinis

). Padekokit tai treciai, kuri suzinojusi apie jusu seima, jusu vyrui paskelbe ultimatuma

O jei jusu vyras pasirinko ne jus, o treciaja - darykit isvadas pati
QUOTE(wixxxx @ 2014 11 09, 15:40)
Nereiki čia lia lia, tie žmonės susidėję su šeimą turinčiais žmonėmis taip pat yra kalti, gal kiek mažiau, bet kalti
kuom kalti ? Pries ka kalti? Kodel kalti?