Įkraunama...
Įkraunama...

Neištikimas vyras

QUOTE(vanesiuke @ 2007 11 20, 19:45)
Nuo to laiko praejo, gal 3 menesiai, atsigavau truputeli ir po gimdymo, juk nelengvas buvo, ir siaip pradedu labiau pasitiketi savimi, zinau, koks nuostabus zmogus esu!!! Aisku, tokiu kritiniu situaciju pasitaiko, kai negaliu neverkti, bet reciau...  Stengiuosi del savo angeliuko, turiu ir specialybe kineziterapijos, ir gera sirdi, manau paaugs dukryte, viska sustatysiu savo gyvenime i vietas!!!
Kas jis per zmogus, kad turi teise sitaip su manim elgtis??? As net nezinau, kur mano akys buvo???  verysad.gif  Bet jis to ir nerode... As nezinau

Šaunuolė, kad pasitiki savimi. Taip ir toliau. Jei vyras nesikeis, ir neturi ką daryti, stenkis gyventi toliau, o kai jau galėsi ir būsi tiek stipri, kad išgyventum viena su dukrele, tada ir nuspręsi ką daryti galutinai.Sekmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiuke @ 2007 11 18, 13:32)
Mano mama zino... Jai taip pat skaudu, kaip ir man. Tevai gyvena Zemaitijoj, nenoriu grysti, as jau 8 metai Kaune. Turiu cia drauge, siule atsikelti pas ja... Taciau tai nera taip paprasta, kai su zmogumi prabuni daugiau nei 7 metus...
Tikiesi, gal ... pasitaisys, bet tuo paciu jauti, pasitikejimo nebera, saugumo jausmo taip pat, tiesiog nemoku turbut priimti sprendimo, bijau...  verysad.gif
Mama patare skirtis, sako isejo pas viena, iseis pas kita, neturesi gyvenimo...
Teta sako, issikirti visada spesi...
Manau ugtelejus dukrelei bus neisvengiamos oficialios skirybos. Db ji mazyte, visa laika praleidziu su ja... Zinau tik viena, kad sitaip gyventi nenoriu  verysad.gif

Ar yra dar vilties??? g.gif

Buk stipri ir nesvaik, nieko cia nepakeisi. Negalima padeti zmogui, kuris nenori kad jam padetu. Jei kiaules akimis eina i sona dabar, kitaip ir nebus. Kam tau: jaunai, graziai gyventi be meiles? Tai tavo dienos ir tavo laikas, kam svaistyti ji beprasmems asaroms ir tuscioms viltims??? 7 metai, kaip matai, kazka reiskia tik tau, jam - vienodai, tai ko blaskais? Sirdyje tikrai zinai ko nori. Pirmyn ir tik pirmyn, auksciau galva, mergyt, turi del ko rupintis ir kam aukotis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(misiki @ 2007 11 20, 13:49)
Arba, ivertinsi tai, ko netekai mirksiukas.gif

Pritariu ax.gif
Atsakyti
Tai islaiko, sumoka buto nuoma, mokescius ir vaiko islaikymui duoda 700lt kas menesi... Tai nors tiek, bet visko buna, kai susigincijam, tai prikisa paziuresiu, kaip tu viena gyvensi, jei dabar tau blogai... verysad.gif
Kadangi truputuka dirbau budama nescia, tai gaunu siokia tokia pasalpele savom islaidom... Nes tuo paciu metu dar ir studijavau, baigiau magistratura likus pora men iki gimdymo...
Kiek prisimenu nestuma, tai baisiausias gyvenimo kosmaras, mokslai, isidabinau del soc. garantiju, pilvas, vyro lakstymai, sunkus gimdymas... verysad.gif Niekam gyvenime nelinkiu to patirti, ka teko man... Ir pasakiau sau daugiau niekada nenoreciau kito vaiko.
Man 26m., nenoriu visada buti tevams ant sprando, bandysiu pati, kazkaip leisti vaika i darzeli ir dirbti, aukle sunku susirasti, o del darzeliu irgi gaila vaikelio atiduoti i bet kokias rankas... Tevai ir taip islaike 6 metus kai mokiausi, zinoma padetu ir dabar, bet turiu dar 3 brolius... Bandysiu stengsiuos, tikrai jau nesileisiu zeminama, truputuka paaugs, isaus pavasaris, as tikiu, kad mes dviese su dukryte neprazusim.
Na pabudo dukryte, begsiu ax.gif
Atsakyti
Koks jis vyras aplamai,jei tokie žodžiai eina iš jo burnos?Pritrūkau komentarų. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiuke @ 2007 11 22, 11:00)
Tai islaiko, sumoka buto nuoma, mokescius ir vaiko islaikymui duoda 700lt kas menesi... Tai nors tiek, bet visko buna, kai susigincijam, tai prikisa paziuresiu, kaip tu viena gyvensi, jei dabar tau blogai... verysad.gif

Oi, zuikeli, sunku tau, nors kauk, bet juk jus islaikyti vistiek privales, kudikis jo, vadinasi ir alimentai is jo priklauso g.gif Ar pastebejai, kad vyrai nebega nuo stipriu moteru, jie tiesiog privengia ar bijo ar dar del kokiu nors priezasciu smarkiai nesispyrioja g.gif
Darba jau gali ziurinetis, gal namudini namuose, gal 3 val. per diena, pvz. turiu valymo imone ir tikrai zinau, kad nedideliam biurui valyti galima po kelias val., kelis kart per savaite nueiti ir susitvarkyti, svarbu kad tavo pupyte butu kam ta laika priziureti. Tai nedideli pinigeliai, bet kai nori kabintis - neatideliok ir neieskok pasiteisinimu. As labai tave uzjauciu ir suprantu console.gif , todel ir sakau - buk stipri fitness4.gif
O jei neiseina trinkteleti durimis, matai, kad nesusitvarkysi, tai taupyk ir patyliukais daryk savo ph34r.gif dirbk, taupyk ir ieskok geresnio varianto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uogiux: 22 lapkričio 2007 - 17:44
Aciu, taip stengiuosi...
Pasakiau, jam, kad negalvotu, kad taip gyvensiu, sakau lakstyk, lakstyk, paskui nesakyk, kad tau nesakiau, kad nenoriu taip gyventi ir to nepateisinu, viskam savas laikas... Daug kartu sakiau skirkis, gyvenk su ja as taves nelaikau, esu ir jo rubus is spintos ismetusi, tiesiog negaliu susivaldyti, kai jis grysta... verysad.gif
Turiu savo telefone isirasiusi musu pokalbi, apie jo neistikimybe, tai atsarginis variantas, jei nenores skirtis, ar savo kalte pripazinti. Po to, kai suzinojau apie jo neistikimybe, nebezinau, ko is jo galiu tiketis, todel tapau atsargesne. Ir isvis nezinau, ar tas pokalbis butu irodimas schmoll.gif
Nes, gal jis nenores skirtis yra, taip sakes, o as jei pradesiu gyvenima nuo 0 tai tikrai be jo... Laikas bega, kai suvoki, kad toks gyvenimas neturi ateities, susitaikai su tuo ir bandai planuoti gyvenima be sio zmogaus. Na, nera lengva, bet viskas pries akis. Nors buna ir tokiu minciu, o jei nuo vilko ant meskos uzsoksiu! Juk per 7 metus zmogaus nepazinau, kaip atskirti nuosirduma, nuo melo, nezinau g.gif
Jis daznai sako, visi vyrai vienodi, vieni geria, kiti musa, dar kiti eina i sona... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vanesiuke @ 2007 11 23, 13:15)
Jis daznai sako, visi vyrai vienodi, vieni geria, kiti musa, dar kiti eina i sona...  schmoll.gif

Tik jau neuzkibk, visi vienodi, visi tokie ar anokie, yra ir kitokiu, gal ir laksto, bet gerbdami savo antra puse neafisuoja ir nenaudoja to kaip santazo, laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
Turiu pažįstamą...jis turi šunį...gražuolis...ir svetimus aploja...tik viena smulkmenėlė...nestabilus...dažnai apkandžioja šeimininko ranką su ištiestu kaulu...ale pažįstamas nenusimena,sako pleistras ir zelionkė neką tekainuoja...aš jį suprantu...vis geriau nei koks svetimas plaukuotas mižnius katinas...
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 11 23, 13:53)
Turiu pažįstamą...jis turi šunį...gražuolis...ir svetimus aploja...tik viena smulkmenėlė...nestabilus...dažnai apkandžioja šeimininko ranką su ištiestu kaulu...ale pažįstamas nenusimena,sako pleistras ir zelionkė neką tekainuoja...aš jį suprantu...vis geriau nei koks svetimas plaukuotas mižnius katinas...

Nera lengva priimt sprendima kai dar tik kudiki augini, as nemanau, kad autore tokia sadomazochiste kaip Jusu pazistamas, nors pazistu ir tokiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GalBut @ 2007 11 23, 13:53)

Kvailas seimininkas nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 11 23, 17:33)
Kvailas seimininkas nail.gif

Afroditte patirties turi su dresavimu tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(alter ego @ 2007 11 23, 17:52)
Afroditte patirties turi su dresavimu  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

nu negi gyvulys kaltas kad seimininkas toleruoja jo kandimus biggrin.gif
klaida padaryta ties pirmu kartu-ikando-toleravo-dabar ir turi tongue.gif

nu aisku cia viskas perkeltine prasme apie ta gyvuli ir seimininka lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti