Norejau su jumis pasidalinti savo istorija... Susituokeme pries 7 menesius, kartu jau daugiau nei 7 metus, dukrytei 3 menesiai. Budama nescia itariau, kad vyras turi kita, jis labai pasikeite po musu vestuviu. Irodymu neturejau nieko negalejau padaryti, kankinausi... Jis visada issigindavo. Dingdavo is pradziu dienai, veliau pradejo negrysti ir nakti. Eidavau is proto, maniau, kad zmogu pazystu, deja per 7 metus jis neatskleide savo tikrojo veido... Iki vestuviu tokiu dalyku nebuvo.
Gimus dukrelei, jis prisipazino, kad yra man neistikimas... daug su juo kalbejau ir dabar, ir anksciau bandziau, kad nesiielgtu taip su manimi negriautu, nei mano, nei juo labiau dukrytes gyvenimo. Juk vaikui reikia abieju tevu! Jis dukryte labai myli, sako musu nenori palikti, bet neketina nieko keisti jam taip gerai, kad i savaite 1 karta nuvaziuoja pas meiluze... As nenoriu su tuo taikstytis, sakiau, kad tvarkytusi dokumentus, paliktu mane ramybeje. Man be galo sunku, net nezinau kiek per ta trumpa laika praverkiau. Tebegyvename kartu, nuomuojame buta, jis mus islaiko, bet sirdis plysta.
Jauciuosi isduota, suzlugdyta, nesaugi... Jau niekada juo nepasitikesiu... Ir klausiu saves, kodel? Noreciau, kad tai butu sapnas, deja, as niekaip negaliu pabust... Pries savaite netycia prasitare, kad ji taip pat turi seima, vyra ir vaika, kad jie laika leidzia viesbutyje, as buvau sokiruota!!! Kas darosi siame pasaulyje, kryzminasi bet kas su bet kuo, ir net pateisina save. Vyras ir toliau mane skaudina, bando nesakyti kada susitinka su ja, bet 7 metus praleidus kartu, sunku kazka nuslepti, matau, kada jis meluoja ir dar skaudziau, kai jis tai daro...
Guodziu save, paaugs dukryte, isleisiu i darzeli, pradesiu dirbti, pabegsim nuo jo... As ji myliu, bet per daug skausmo... Netokio norejau gyvenimo.
Ka patartumet mamytes? Ar tai 7 metu krize? Ar visiskas pasileidmas? Net nezinau ka galvoti... Per 3 menesius susigyvenau su tuo, bandau save raminti ir nesinervinti, juk kenkiu tik sau, nors nereaguoti neiseina, vis delto esam zmones...