Ir aš prisimenu Locura de Amor,dar mokinė buvau. Pamenu kai su draugėm žiūrėdavom
O galo niekaip nepamenu. Ar jį nutraukė,ar aš nebežiūrėjau,bet pamenu ,kad ant galo pakeitė aktorę ir dar ten ar avarija ar kažkas tokio buvo. Gal kas galą pamenat?

Kazkada seniai berods RTR rusu televizija rode toki fantastini seriala, kur vyko keliones laiku, lyg ir is musu dienu i senove, na, damos budavo su ilgom suknelem. Ir vis ten kazkaip nesigaudavo nuvykti tiem zmonem i savo namus, kaip jie norejo, vis ne i ta laikmeti papuldavo, kazkas tokio
Kazkaip daugiau nieko ypatingo nepamenu, bet pamenu, kad rodydavo darbo dienom popiet. Net nezinau ar amerikieciu cia serialas, bet ko gero
Gal kas zinos netycia?

aš tai prisimenu paauglystės serialus: mažyliai, kur vieni vaikai augo prabangiame name, o kiti fermoje ir saugojo jame auganti medi. tikrai buvo įdomus serialas. po to maistingas amžius, pelenes istorija, pirmyn anita. Trūksta dabar tokių gerų serialų ypač paaugliams, negu tos visokios nesamonės šiandieninės.

QUOTE(LeinQ @ 2012 07 09, 13:05)
aš tai prisimenu paauglystės serialus: mažyliai, kur vieni vaikai augo prabangiame name, o kiti fermoje ir saugojo jame auganti medi. tikrai buvo įdomus serialas. po to maistingas amžius, pelenes istorija, pirmyn anita. Trūksta dabar tokių gerų serialų ypač paaugliams, negu tos visokios nesamonės šiandieninės.

aha tikrai sutinku, jog paaugliams dabar tokių serialų nekuria

Man tai vienas nerealiausiu serialu buvo TEGUL KRAUJAS LIEJASI LAISVAI!
QUOTE(giegasim @ 2012 10 21, 08:50)
Man tai vienas nerealiausiu serialu buvo TEGUL KRAUJAS LIEJASI LAISVAI!
JO tas super

va va, šitą tai gerą priminėt (Tegul kraujas liejasi laisvai), gal žinote iš kur jį būtų galima gauti? jeigu tai iš vis įmanoma
žinau, kad seniai tada per LNK rodydavo..
mažoka buvau dar, labiausiai lygtais vienuolę pamenu

QUOTE(Melynruge @ 2012 10 26, 15:17)
va va, šitą tai gerą priminėt (Tegul kraujas liejasi laisvai), gal žinote iš kur jį būtų galima gauti? jeigu tai iš vis įmanoma
žinau, kad seniai tada per LNK rodydavo..
mažoka buvau dar, labiausiai lygtais vienuolę pamenu 

ten ne vienuolė buvo, o vyr.sesuo. kalė intrigantė

1 serija
aaa :Doi kaip blankiai bepamenu
matyt, kad tokį galvos apdangalą turėjo, dėl to šitaip

QUOTE(Melynruge @ 2012 10 26, 18:42)
aaa :Doi kaip blankiai bepamenu
matyt, kad tokį galvos apdangalą turėjo, dėl to šitaip 

o man labiausiai įstrigusi jos sėlinant eisena