Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

QUOTE(Lee* @ 2010 10 12, 13:26)
Pradejau is naujo ziureti vaikystes seriala "Namelis prerijose" (amerik), per LTV rodo rytais.  Na toks jis man fainas, mielas, paprastas  wub.gif

drinks_cheers.gif
o as dar labai noreciau Datare Kvin,paziureti ir toks siltas ir mielas serialas buvo,torrentuose neradau verysad.gif ...
bet tikrai anksciau kokiu idomiu serijalu rodydavo,dabar visi man suprasteja schmoll.gif o meksikieciu muilo operu isvis neimanoma ziuret schmoll.gif
o gal kuri zino kur galima butu rasti" Rube"pries keleta meteliu rode.tas tai patiko biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tigris @ 2010 08 27, 11:11)
Gal kas nors prisiminsit... vienu metu seniai seniai LTV rode toki seriala, berods italu gamybos, apie kareivius ir ju gyvenima kareivinese... Na toks juokingas budavo ... vadinosi lietuviskai "kieti vyrukai" ar kazkas panasaus... labai noreciau suzinoti jo originalu pavadinima, bet niekaip neatgaminu, jau visa gooogle iskuiciau....

Prisimenu is ten viena personaza tiktai - kareivis-taisytojas biggrin.gif jam pastoviai kazka isardzius ir vel surinkus vis nereikalingu detaliu atlikdavo biggrin.gif... na gal dar kas nors be manes ji prisimena  g.gif

"Geležiniai vyrukai". Aš irgi labai norėčiau dar kartą pamatyti.
Atsakyti
auklė ir daktarė kvin tikrai nemirtingi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 08 02, 16:35)
Prašau pagalbos, gal kas atsimenat tokį serialą... Žodžiu, kaip prasideda nepamenu. Bvo moteris ir vyras, vyras išvyko į karą ir ten žuvo. MOteriškė plaukė laivu, laive, berods, kilo gaisras, laivas nuskendo, išsigelbėjo tik ji ir kažkoks jūreivis. Jie ten bile kiek laiko plaukiojo valtim ar tai plaustu po vandenyną, tas jūreivis nusiskandino, o ji atplaukė prie Afrikos o gal Australijos krantų. Ją išgelbėjo vietiniai juodukai - pora pagyvenusi. Ji ėmė gyventi kaip indėnė/aborigenė, nežinau kaip pavadint. tada pasirodė, kad ji nėščia. Tuo tarpu jos šeima ėmė jos ieškot. Per tą laiką ji susigyveno su ta pora, pagimdė berniuką. TAda ją rado toks kažkoks perėjūnas. Tipo, kad pristatyt šeimai, gaut atlygį. Aišku, jie įsimylėjo, pasimylėjo. Tada nepamenu kaip buvo, kad dėl jo kaltės buvo nušauta ta pagyvenusi pora, tai ji ant jo smarkiai užsiuto. Grįžo namo, pagimdė sūnų ir jam atidavė.
Kai ji klaidžiojo su ta pora po dykynes, tai rado deimantų uolas, urvus, tas žemes nusipirko, ėmė deimantus kasti. Tas jos "gelbėtojas" užaugino judviejų sūnų, paskui jų keliai kažkaip vėl susikirto, jis lyg ją apiplėšt bandė.. žodžiu, smulkiai nepamnu, noriu vėl pažiūrėt, bet turinys yra viskas, ką pamenu. Gal kam kokių asociacijų kyla?
Papildyta:
kad taip Dievui į ausį....

radau radau, šitas vadinasi Mountain of diamonds. Kaip rast pažiūrėt? doh.gif
Atsakyti
Labai-labai reikia serialo "Ligonines priimamasis" paskutinio 15-o sezono 11-22 seriju lietuviskai arba rusiskai dubliuotu. Su rusiskais titrais turiu, bet gal kur nors butu galima gauti butent dubliuota ?

Aciu
Atsakyti
Labai noreciau dar syk paziuret 13-nuovada , nuotaikingas lenku serialas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Is vaikystes neprisimenu, o kai mokiausi technikume,pamenu"Kaimynai"jaunimo seriala ziuredavom,dar labai patiko "Macleodo dukterys",na ir Namelis prerijose,irgi labai mielas ir jaukus,na gal kiek atveso paskutines serijos,kuriose nebeliko Maiklo Landono .
Atsakyti
Paiilgau serialo be namų negerai biggrin.gif ax.gif jis man lb patikdavo mirksiukas.gif
dar lb patinka namelis prerijose wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mano megstamiausi vaikystej buvo:
- be namu negerai;
- budinti vaistine;
- greis ugnyje;
- verge izaura

4u.gif ziurejau ir daugiau kazkokiu, tik sitie geriausiai isimine smile.gif
meksikietisku nemegau, vienintelis kuris patiko buvo "locura de amor" smile.gif
Atsakyti
Mano mylimiausias serialas buvo Amor gitano ( Cigoniska meile) toks neilgas, neistemtas kaip visi meksikietiski, po 12m vel su malonumu ziuriu ji wub.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Velma @ 2010 08 12, 18:22)
Sugryzimas i Edena wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif
Atsakyti
Neblogas serialas " Pagaliau skambutis ", su mano mėgstamiausiu aktoriumi Lopezu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 06 balandžio 2011 - 22:57