Sugryzimas i Edena

QUOTE(noir1 @ 2010 08 11, 23:12)
Ką aš šiandien radau savo paauglystės užrašuose(buvau pamiršus,kad tokius turėjau
).Ogi filmų,serialų sąrašą ,kuriuos esu mačiusi.Kai kurių jau nežinau tai filmai ar serialai,bet jei neiko prieš bandysiu surašyti,bet sąrašiukas ilgas....

Kiek rodytų serialų tas sąrašas priminė

QUOTE(something else @ 2010 08 26, 22:02)
"13-oji nuovada" : )
Vieną seriją iki šiol atsimenu, nemirtinga buvo, atrodo naujuosius šventė nuovadoje

Gal kas nors prisiminsit... vienu metu seniai seniai LTV rode toki seriala, berods italu gamybos, apie kareivius ir ju gyvenima kareivinese... Na toks juokingas budavo ... vadinosi lietuviskai "kieti vyrukai" ar kazkas panasaus... labai noreciau suzinoti jo originalu pavadinima, bet niekaip neatgaminu, jau visa gooogle iskuiciau....
Prisimenu is ten viena personaza tiktai - kareivis-taisytojas
jam pastoviai kazka isardzius ir vel surinkus vis nereikalingu detaliu atlikdavo
... na gal dar kas nors be manes ji prisimena
Prisimenu is ten viena personaza tiktai - kareivis-taisytojas

AS tai kai buvau mazyte niekada nepraleisdavau Medikopterio seriju
Jetau kaip man patiko

QUOTE(Zuikių_dainos @ 2010 08 07, 23:43)
Aš tai Twin Peaks norėčiau... pamenu vaikystėje žiūrėdavom ( mano tėvai pakankamai jauni, tai kažkaip leisdavo - bene vienintelė iš klasės buvau su tokia privilegija ). Tik kaži ar nenusivilčiau po šitiekos amžių 

Žiūrint koks tavo skonis filmams dabar. Jei patinka mistiniai, kur dau klausimų ir galvosūkių, tai ,manau, patiks dar labiau nei vaikystėje.
QUOTE(amber123 @ 2010 08 07, 23:56)

Nu matai kaip keista. O aš po daug metų, kai jį vėl žiūrėjau, tai man pasirodė 10 kartų įdomesnis

Šitas serialas man geriausias iš visų kada nors rodytų serialų. Ir kažin ar greitu laiku rasiu jam pamainą

O gal kas gali parekomenduoti kažką panašaus į "Twin Peaks" iš šių dienų serialų?
QUOTE(senmerge @ 2010 08 11, 23:49)
"mano svajonių džinė ", "kerėtoja" , "Liusi " 1951-196?
1951-1964m
Roswelas

Pradejau is naujo ziureti vaikystes seriala "Namelis prerijose" (amerik), per LTV rodo rytais. Na toks jis man fainas, mielas, paprastas

Man tai kažkaip įstrigo serialai kuriuos vaikystei mačiau "Marimar", "Maria Mersedes" "Esmeralda"
tada dar serialų scenarijus nebuvau perpratus