Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

QUOTE(kartitiesa @ 2009 06 22, 16:53)
kiek nuostabiu serialu smile.gif geri laikai buvo cool.gif  thumbup.gif
o ar kas nors ziuredavo , ne taip ir senai, pries kokius 4 metus, berods per btv anglu komedija, apie tokia pagyvenusia pora, moteris buvo tokia idealiste ir ja viskas nervuodavo, jos vyras prie jos taikydavosi, dar buvo jos dvi seses, viena pasileidusi tokia, o kita ir nekokia,,,,gal kas pavadinima atsimena?

Jo lotuliukas.gif geras serialas jei tas pats,ta moteriske vardu Haisam buvo ir pas ja ateidavo kaimyne ir visad puodeli sudauzydavo lotuliukas.gif O pavadinimas ant liezuvio galo bet nepamenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cuname @ 2009 06 23, 23:35)
Jo lotuliukas.gif  geras serialas jei tas pats,ta moteriske vardu Haisam buvo ir pas ja ateidavo kaimyne ir visad puodeli sudauzydavo lotuliukas.gif O pavadinimas ant liezuvio galo bet nepamenu doh.gif

Tai cia gal kalbat apie misis Hyacinth Bucket - "Aukštas lygis"-anglu serialas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2009 06 23, 10:34)
Patiko australu serialas"Be namu negerai"
O kai Seles vaikinas zuvo , tai susinervavau visai dienai , taip buvau isijautusi doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ligonines priimamasis, Draugai, Felisite ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2009 06 24, 13:55)
Tai cia gal kalbat apie misis Hyacinth Bucket -  "Aukštas lygis"-anglu serialas smile.gif

taip taip AUKSTAS LYGIS drinks_cheers.gif thumbup.gif SUPER
Atsakyti
beni hilo sou thumbup.gif , ponas bynas ir thumbup.gif , taip pat btv po Auksto lygio rode kita anglu seriala komedijini apie seima, tevas dantistas, dukra buvo, sunus toks kvaistelejes,gal galit padet pavadinima atsimint/ g.gif
Atsakyti
Komisara Reksa ziuredavau biggrin.gif
Atsakyti
Man pats geriausias "Namelis prerijose" smile.gif Dar ir dabar kelia šiltus prisiminimus.
Atsakyti
QUOTE(Prestige @ 2009 07 07, 13:43)
Man pats geriausias "Namelis prerijose" smile.gif Dar ir dabar kelia šiltus prisiminimus.

Man irgi patiko labai. ax.gif
Dar labai patinka vedęs ir turi vaikų (dabar per pc nuo pirmo sezono žiūriu, tai jau dešimtą baigiu. rolleyes.gif ), maištingas amžius (deja, žiūrėjau tik nuo antro sezono vidurio. taip norėtųsi visas serijas turėti. turiu pačią pirmą, o kitų nesiunčia cray.gif )
Atsakyti
O man patikdavo Bloga mergaite Rube, gal kas zino kur butu galima paziureti sy sereala ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GaiLina @ 2009 07 08, 14:06)
O man patikdavo Bloga mergaite Rube, gal kas zino kur butu galima paziureti sy sereala ?  ax.gif

O mes ir žiūrėjom šitą serialą berods.
O paskutinėj serijoj tiesiogine ta žodžio prasme ŽVENGĖM. lotuliukas.gif Nu jau tokia nesąmonė susukta buvo, kad dar dabar prisimenu man atrodo. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ponia Delovej @ 2009 06 24, 13:55)
Tai cia gal kalbat apie misis Hyacinth Bucket -  "Aukštas lygis"-anglu serialas smile.gif

aha,kai buvau 2 metus Amerikoj,kažkoks kanalas savaitgaliais jį rodydavo-vėpsodavau.O Lietuvoj labai mažai rodė,atrodo,BTV
Atsakyti