Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

QUOTE(mazute@ @ 2009 01 09, 14:06)
Ir as ziurejau Buffy, su mielu noru vel ziureciau  wub.gif Ir taip norejau, kad jie su Angelu butu kartu, bet taip ir nezinau, kuo baigesi sis serialas  verysad.gif  (koks buvo paskutinis sezonas, gal is kur parsisiusciau  ax.gif )

TV3 parodė tik 5 sezonus "Buffy"(iš viso yra 7) ir 3 sezonus "Angelo"(iš viso yra 5 sukurti). Kiek žinau serialo scenarijaus autorius tęsia Bafės, Angelo ir Spaiko istorijas, bet jau ne ekrane, o knygose ar tai komiksų knygelėse. Tai dar nežinia kaip tie jų meilės trikampiai klostosi toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tuktuk: 09 sausio 2009 - 21:30
gal kas zinot is kur galima visa penkta angelo sezona parsisiusti?
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2008 11 06, 20:54)
gal kas zinot originalu pavadinima serialo "Tikroji elenos meile"  g.gif

Ir dar kur dvynes vaidino seseris  bigsmile.gif Viena geroji buvo, o kita bloga  biggrin.gif

atrodo vadinosi apgaule
Atsakyti
[QUOTE] vadinosi LA USURPADORE Italu ar Ispanu serialas apgavike
Atsakyti
Visai neseniai prisiminiau paauglystės serialą "Neramioji" gimnazija", ar dar kas ji atsimena?
user posted image
user posted image
ir trumpai rode seraliala, kaipo muzikini, su siuo aktoriumi
user posted imageuser posted imageuser posted image

gal kas prisimena serialo pavadinima, kur jis labai graziai dainavo ax.gif dar jis vaidino beverly hillse, bet mane domina to kito serialo pavadinimas g.gif
Papildyta:
internetas visagalis thumbup.gif tas serialas vadinos The heights
user posted image

ar dar kas ji prisimena? bigsmile.gif
Atsakyti
Jei teisingai suprantu tai lietuviskai aukstumos filmas labai patiko noreciau pamatyti isnaujo man jis primena jaunyste
thumbup.gif
Atsakyti
Man tai be konkurencijos Beverly hills 90210 wub.gif
Atsakyti
Buvo toks mano labai žiūrimas filmukas apie futbolą ir futbolininkus. Vienu žodžiu, apie nerealią komandą. jau kaip sirgdavau už juos. Tik niekaip nepamenu kaip vadinosi.

p.s. Bimblio kibirėlis tokį irgi žiūrėjau.
Atsakyti
Mano senas-geras serialas Degrassi: The Next Generation wub.gif
Buvau juo taip susidomėjusi,kad internete žiūrėjau ir Degrassi Junior High and Degrassi High (žinoma ne visas serijas, nes ne visas radau) čia senesni serialo "variantai" keletas aktorių čia vaidino dar būdami jauni, paaugliai, o vėliau tie patys vaidino ir Degrassi: The Next Generation,tik jau tėvus "naujosios kartos " thumbup.gif

Atsakyti
beabejo serialas draugai!!
Atsakyti
Oi teie serialai doh.gif , kiek laiko per juos iššvaistyta, kiek šiukšlių į galvą prikišta biggrin.gif . Prisiminiau tokį vieną italų serialą- "Geležiniai vyrukai" apie kareivukus- toks fainas buvo. Na žinoma komisaras Katanje iš "Aštunkojo" tai turbūt visoms buvo galvas apsukęs- jau toks gražuolis atrodė wub.gif ."Visos upės teka" žiūrėjau tiek kartų kiek rodė, net ir knygą nusipirkau.
"Santa Barbara" tai iš vis buvo manijų manija- žiūrėjau ne tik lietuvišką, bet dar ir per RTL kokį 100 serijų į priekį- jau net suprast buvau pradėjus ką ten šneka lotuliukas.gif .
Žinoma ir "taip sukasi pasaulis" ir "Laukinė Rožė" ir "Marija la del barjo" ir t.t.... vis prie jų akys varvintos doh.gif
Va dar vieną tokį gražų prisiminiau- "Lace"- apie 3 drauges, kurių viena mokykloje pasoja ir pagimdo mergaitę, bet nieks nežino kuri yra motina.
Atsakyti
o gal kas pamenat kaip tikraja kalba vadinosi serialas "bloga mergaite rube", kur rode per lnk. ir galbut kas zino kur ji galima paziuret internete..? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2009 03 14, 17:27)
o gal kas pamenat kaip tikraja kalba vadinosi serialas "bloga mergaite rube", kur rode per lnk. ir galbut kas zino kur ji galima paziuret internete..? 4u.gif

Vadinasi jis Rubi. Cia 1 serija:
http://www.youtube.c...h?v=XIPSvPE40ic
Atsakyti