3 seserys gal ten kažkas ligoninėj kažką ten dirbo, nu toks meksikietiškas eilinis serialas? jei taip, tai man nostalgija, kaip mes su bobute tokį žiūrėdavom
3 seserys
gal ten kažkas ligoninėj kažką ten dirbo, nu toks meksikietiškas eilinis serialas?
jei taip, tai man nostalgija, kaip mes su bobute tokį žiūrėdavom
na taip as irgi atsimenu filmuka Candy Candy taip pat labai labai beprotiškai noreciau pasiziureti tas muilo operas su Thalia gal kas zinot gal ymanoma kaip nors is interneto parsisiusti ar pan labai noriu dar karta savo akim isvysti tuos nuostabius aktorius vaiinancius serialuose maria la del bario marimar maria mercedes rozalinda
Paskaičius visus puslapius užplūdo nostaligija Mano mylimiausi buvo:
Neramioji gimnazija Visos upės teka Beverly Hills Be namų negerai Kaimynai E gatvė Ligoninės priimamasis Maištingas angelas Pelenė 80 Ozas aišku ir nemažai rusiškų serialų, tokie kaip 3 muškietininkai ir t.t Iš multikų - Sapnų akmuo rodydavo laidos Kibir tele vibir metu
Šiandien kaip tik prisiminiau seną gerą serialą "Karo lauko ligoninė" atsimenu buvo toks vienas veikėjas Radaras, koks jis man fainulka buvo Norėčiau dar kada pažiūrėti
Aš tai prisiminiau kaip savaitgaliais ryte žiūrėdavom "Pagaliau skambutį" (Saved by the bell) Toks fainas ir linksmas serialas, tik gaila nebepamenu kaip jis baigės Aišku žiūrėdavau visas Candy Candy; Speed Racer; Saulėta pakrantė ir t.t.
kazkada seniai seniai maciau ir marija la del barjo, ir marija mersedes, ir rozalinda. grazi aktore Thalia. Berods pilnas jos vardas, jei atmintis nemeluoja, Ariadna Thalia Sodi Miranda Labiau istrige gal buvo Laukinis angelas Be namu negerai Komisaras Reksas
o man niekaip is mano atminties neiskrenta mtytas vaikysteje filmukas(nesijuokit tik) Ane is zaliuju mansardu dievinau as ji taip noreciau dabar ji kur pasiziureti gal zinot kur gauti?parsisiusti?ar pan...?
o man niekaip is mano atminties neiskrenta mtytas vaikysteje filmukas(nesijuokit tik) Ane is zaliuju mansardu dievinau as ji taip noreciau dabar ji kur pasiziureti gal zinot kur gauti?parsisiusti?ar pan...?