Įkraunama...
Įkraunama...

Seni geri serialai

3 seserys swoon.gif
gal ten kažkas ligoninėj kažką ten dirbo, nu toks meksikietiškas eilinis serialas? doh.gif
jei taip, tai man nostalgija, kaip mes su bobute tokį žiūrėdavom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebuklė @ 2008 06 08, 18:20)
3 seserys swoon.gif
gal ten kažkas ligoninėj kažką ten dirbo, nu toks meksikietiškas eilinis serialas?  doh.gif
jei taip, tai man nostalgija, kaip mes su bobute tokį žiūrėdavom  biggrin.gif

Aha, viena sesuo dirbo ligoninėje sesele. smile.gif
Atsakyti
na taip as irgi atsimenu filmuka Candy Candy taip pat labai labai beprotiškai noreciau pasiziureti tas muilo operas su Thalia gal kas zinot gal ymanoma kaip nors is interneto parsisiusti ar pan labai noriu dar karta savo akim isvysti tuos nuostabius aktorius vaiinancius serialuose maria la del bario marimar maria mercedes rozalinda smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Paskaičius visus puslapius užplūdo nostaligija ax.gif
Mano mylimiausi buvo:

Neramioji gimnazija
Visos upės teka
Beverly Hills wub.gif
Be namų negerai
Kaimynai
E gatvė
Ligoninės priimamasis
Maištingas angelas
Pelenė 80
Ozas
aišku ir nemažai rusiškų serialų, tokie kaip 3 muškietininkai ir t.t smile.gif
Iš multikų - Sapnų akmuo biggrin.gif rodydavo laidos Kibir tele vibir metu thumbup.gif
Atsakyti
Šiandien kaip tik prisiminiau seną gerą serialą "Karo lauko ligoninė" biggrin.gif atsimenu buvo toks vienas veikėjas Radaras, koks jis man fainulka buvo thumbup.gif Norėčiau dar kada pažiūrėti rolleyes.gif
Atsakyti
Aš tai prisiminiau kaip savaitgaliais ryte žiūrėdavom "Pagaliau skambutį" (Saved by the bell) thumbup.gif Toks fainas ir linksmas serialas, tik gaila nebepamenu kaip jis baigės hihihi.gif Aišku žiūrėdavau visas Candy Candy; Speed Racer; Saulėta pakrantė ir t.t. biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
kazkada seniai seniai maciau ir marija la del barjo, ir marija mersedes, ir rozalinda. grazi aktore Thalia. Berods pilnas jos vardas, jei atmintis nemeluoja, Ariadna Thalia Sodi Miranda smile.gif
Labiau istrige gal buvo
Laukinis angelas
Be namu negerai
Komisaras Reksas smile.gif
Atsakyti
Be namų negerai
Pagaliau skambutis
Saulėta pakrantė
Santa Barbara
Melrouzas
Rytdienos laikraštis
Candy Candy
Speed Racer
Namelis prerijose

ir dar daug daug kitų smile.gif
Atsakyti
nu cia ne filmai .bet pamenu kai rodydavo zinias.-vremia.ir stebuklu laukas.zaidima
Atsakyti
o man niekaip is mano atminties neiskrenta mtytas vaikysteje filmukas(nesijuokit tik) 4u.gif blush2.gif Ane is zaliuju mansardu blush2.gif dievinau as ji taip noreciau dabar ji kur pasiziureti gal zinot kur gauti?parsisiusti?ar pan...?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irdange: 22 birželio 2008 - 15:25
QUOTE(Irdange @ 2008 06 22, 17:24)
o man niekaip is mano atminties neiskrenta mtytas vaikysteje filmukas(nesijuokit tik)  4u.gif  blush2.gif  Ane is zaliuju mansardu blush2.gif  dievinau as ji taip noreciau dabar ji kur pasiziureti gal zinot kur gauti?parsisiusti?ar pan...?

Man ir tas filmukas patiko mirksiukas.gif Bet žinau tik kur filmą galima pažiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(Pjuvena po krūmu @ 2008 06 18, 23:43)
Be namų negerai
Pagaliau skambutis
Saulėta pakrantė
Santa Barbara
Melrouzas
Rytdienos laikraštis
Candy  Candy
Speed Racer
Namelis prerijose

ir dar daug daug kitų smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti