Mes turim Braun mikserį, puikus daiktas

as blenderiu tyreles ruosiu.Pirkau" papigiai"-medijoj buvo gal 45litai.Blenderis,pasikeicia antgalis-smulkintuvas,sluoteles kokteiliams ir du indai.Kol kas nesugedo ir veikia normaliai.Tik vienas indas nuo karstu darzoviu sutrukinejo.

o pas mene va tokia problema: draugė pas kolino savo smulkintuvą Philips, kuri pati naudojo tik porą kartų. Aš labai džiaugiausi, kad jį gavau ir pradėjau gaminti vaikui valgyti. Bet po kelių panaudojimų jis besmulkinant sprogo mano vyro rankose ir net išmušė skaitiklius. Aš pasiėmiai garantiją ir nunešiai į taisyklą, ten man ji pakeitė nauju. Naujuoju irgi ilgai nesidžiaugiau, gal po savaitės, man smulkinant maistelį iš jo pradėjo rūkti dūmai ir jis vėl perdegė išmušęs skaitliukus. Tai šiandien vėl jį nunešiau į taisyklą. Atrodo firma gera, tai kas čia dedasi ?
Gal aš kažką ne taip darau ?

mes naudojame philips ir patenkinta

QUOTE(naktele @ 2008 05 27, 11:11)
o pas mene va tokia problema: draugė pas kolino savo smulkintuvą Philips, kuri pati naudojo tik porą kartų. Aš labai džiaugiausi, kad jį gavau ir pradėjau gaminti vaikui valgyti. Bet po kelių panaudojimų jis besmulkinant sprogo mano vyro rankose ir net išmušė skaitiklius. Aš pasiėmiai garantiją ir nunešiai į taisyklą, ten man ji pakeitė nauju. Naujuoju irgi ilgai nesidžiaugiau, gal po savaitės, man smulkinant maistelį iš jo pradėjo rūkti dūmai ir jis vėl perdegė išmušęs skaitliukus. Tai šiandien vėl jį nunešiau į taisyklą. Atrodo firma gera, tai kas čia dedasi ?
Gal aš kažką ne taip darau ? 

as taip sudeginau du tosterius, bulviu tarkavimo masina ir blenderi.....galiausiai jau prisigalvojau, kad cia as turiu kazkokiu stebuklingu galiu viska sugadinti, dumai tik parugsta

girdejau toki dalyka, kad geriausiai smulkinti vaikui maista su plasmasineis peiliukais, zodziu ta vieta kur smulkina maista, nes kai smulkina su gelezinineis tada maistas reaguoja i maista ir pakeicia skoni. Susiduriau su tokia beda. Susmulkinau su gelezineis peilukais banana jis tik pajuodavo ir pasidare labai kartus ir ismeciau visa. Tai dabar galvoju, kad tai tiesa ir reikes nusipirkti plasmasineis peileis.

Phillips blenderį turim, super daiktas

QUOTE(Erkesta @ 2008 05 28, 01:13)
Pas mane irgi toks, tikrai

O as naudoju kaledine anytos dovana- Tefal blenderi. Kol kas nesiskundziu jo nepriekaistingu darbu

Mes nusipirkom Braun firmos piestuka, bet dar neisbandem.Bet pasiskaicius jusu dziugavimus ne neabejoju kad ir mes juo dziaugsimes

As nusipirkau Bosch ir l. patenkinta