Mums padovanojo Filips firmos ta vadinamaji "piestuka". Labai geras daiktas iki siol neatsidziaugiu Ir nedaug vietos uzima ir labai gerai bei greitai susmulkina darzovytes, mesyte ir visa kita
as kosytes trinu per plastmasini sieteli, taciau jei skubu retkarciais pasinaudoju tuo vadinamu piestuku pas mane philips, tikrai labai patinka o vaisiams man pats geriausias net nezinau kaip tiksliai pavadinti kur kokteilius plaka toks aukstas puodelis ir peiliukai apacioj.
as kosytes trinu per plastmasini sieteli, taciau jei skubu retkarciais pasinaudoju tuo vadinamu piestuku pas mane philips, tikrai labai patinka o vaisiams man pats geriausias net nezinau kaip tiksliai pavadinti kur kokteilius plaka toks aukstas puodelis ir peiliukai apacioj.
Geriausi tokie, kurie būna dviejų dalių- atskirai mėsai indas su peiliu (sumala mėsytę net į miltus) ir taip vadinama meškerė su indu virtom daržovėm. Pastarasis dažnai tinka ir virtai mėsytei, bet mala rupiau. jei vaikutis turi dantukų, tai gal užtektų meškerės - kaip supratau, jis dar pieštuku vadinamas
As pirkau Braun 600 W labai geras yra specialus mazesnis ir didesnis indas,labai lengva per kelias sekundes pagaminti tyreles Neisivaizdupju ka daryciau be jo Mokejau 219 lt bet yra ir pigesniu su maziau priedu