IKI 3 MEN pati tvarkausi bet ... jie tempia su pasalpu apskaiciavimu (child benefit, child tax credit) todel pavelavau
QUOTE(deivydukomama @ 2007 12 28, 17:35)
as tai start maternety grant tai negavau nes as pasalpeliu dar nebuvau gavusi jei tu gauni chiald benefitus tai tu gausi dar maternety grant iki 6men turi issiust jiem laiska
aciu matyt negausiu, vis tempia is benefitsu dar atsiunte popierius, su nesamoningais klausimais ar vyras kur buvo isvaziaves kai vaikas gime? nesamone kazkokia
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 28, 19:39)
aciu matyt negausiu, vis tempia is benefitsu dar atsiunte popierius, su nesamoningais klausimais ar vyras kur buvo isvaziaves kai vaikas gime? nesamone kazkokia
man tas pat irgi buvo vis klausinejo ir klausinejo kazkokia nesamone ir negavau pinigeliu o mano pazystama ji gavo dar nescia budama bet ji visas pasalpas gavo ir chiald benefitus ir tax credit ir incam suport
QUOTE(deivydukomama @ 2007 12 28, 21:38)
man tas pat irgi buvo vis klausinejo ir klausinejo kazkokia nesamone ir negavau pinigeliu o mano pazystama ji gavo dar nescia budama bet ji visas pasalpas gavo ir chiald benefitus ir tax credit ir incam suport
o tai nors benefitsus ir tax kreditus gauni?
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 28, 23:28)
o tai nors benefitsus ir tax kreditus gauni?
gaunu bet jau buvo per velu tvarkyti maternety grant
[COLOR=red][SIZE=7][FONT=Times]Limcamca gal istintumet kokia zinute is az , nes neina jum parasyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 28, 21:39)
Gal del to, kad jei vyras buvo isvaziaves, bijo, kad uzpilde benefitu popierius kitoje salyje
QUOTE(Princesse @ 2007 12 31, 01:45)
[COLOR=red][SIZE=7][FONT=Times]Limcamca gal istintumet kokia zinute is az , nes neina jum parasyti
Kad pratrinta mano az
Sveikos. Išsiaiškinau, kad visgi galiu šiuo metu gaut kažkiek child tax ir working tax credit'ų, tai va laukiu formų ir pildysiuos, ale man kas įdomu.. Kai skambini telefonu, jie klausia, ar šiuo metu tu ar tavo partneris dirbat daugiau kaip 16 val. į savaitę? Aš pasakiau, kad aš nedirbu, nors realiai dirbu kažkur apie 12 valandų į sav... Galvoju mest, nes nebepasivelku, bet jei nuo to nenukentėtų credit'ai, tai gal nereik labai skubėt.. ? Dar.. Norėtume leisti dukrą į darželį bent pusdieniui (šiuo metu turim tik tas 2,5 valandos per dieną), kad geriau kalbą pramoktų, bet tai labai stipriai trenktų per kišenę.. Sakau, gal vaikui ėmus lankyt darželį duotų daugiau tų credit'ų?
QUOTE(Limcamca @ 2008 01 01, 17:47)
Gal del to, kad jei vyras buvo isvaziaves, bijo, kad uzpilde benefitu popierius kitoje salyje
velnias juos zino. ziuresim ka dabar dar prigalvos
QUOTE(tigreee @ 2007 12 27, 23:56)
sveikos mamytes turut kaip ir kitosprasysiu pagalbos,neseniai atvaziavau i velsa cia kaip anlija l skaitosi,kiek laiko man reikia prdirbti cia kad gauciu pasalapa vaikuciui,nes as laukiuosi 4menesiai jau,ir nenau ar gausiu pasalpa ar ne,kaip ten su ta bedarbio pasalpa?siaip dabar darba turiu bet dar tik pradejau
Kad gautum maternity reikia but isdirbus 26 savaites,o kitas pasalpas turetum gaut jei TB dirba.
QUOTE(Brooke @ 2008 01 03, 14:37)
Sveikos. Išsiaiškinau, kad visgi galiu šiuo metu gaut kažkiek child tax ir working tax credit'ų, tai va laukiu formų ir pildysiuos, ale man kas įdomu.. Kai skambini telefonu, jie klausia, ar šiuo metu tu ar tavo partneris dirbat daugiau kaip 16 val. į savaitę? Aš pasakiau, kad aš nedirbu, nors realiai dirbu kažkur apie 12 valandų į sav... Galvoju mest, nes nebepasivelku, bet jei nuo to nenukentėtų credit'ai, tai gal nereik labai skubėt.. ? Dar.. Norėtume leisti dukrą į darželį bent pusdieniui (šiuo metu turim tik tas 2,5 valandos per dieną), kad geriau kalbą pramoktų, bet tai labai stipriai trenktų per kišenę.. Sakau, gal vaikui ėmus lankyt darželį duotų daugiau tų credit'ų?
Jei TB dirba tu gali ir nedirbt,nes augini vaika o jei dirbsi tavo inkomas skaiciuosis prie bendru seimos pajamu ir working creditai bus mazesni.
QUOTE(Brooke @ 2008 01 03, 14:37)
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 01 06, 12:03)
Jei TB dirba tu gali ir nedirbt,nes augini vaika o jei dirbsi tavo inkomas skaiciuosis prie bendru seimos pajamu ir working creditai bus mazesni.
As skaiciau, kad jie isleido pataisa ir neberems nedirbanciu seimu. Partneriai turi dirbti bent 16 valandu i savaite
O uz darzelius man atrodo jie grazina, iki 70 proc. sumoketos sumos
QUOTE(Limcamca @ 2008 01 06, 13:32)
As skaiciau, kad jie isleido pataisa ir neberems nedirbanciu seimu. Partneriai turi dirbti bent 16 valandu i savaite
Gal ir keiciasi tvarka dabar jau,bet anksciau buvo,kad vienas butinai turi dirbt.Kai turesiu laiko palandziosiu po hm reveniu paziuresiu kaip ten dabar.