Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

IKI 3 MEN pati tvarkausi bet ... jie tempia su pasalpu apskaiciavimu (child benefit, child tax credit) todel pavelavau gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2007 12 28, 17:35)
as tai start maternety grant tai negavau  schmoll.gif nes as pasalpeliu dar nebuvau gavusi jei tu gauni chiald benefitus tai tu gausi dar maternety grant iki 6men turi issiust jiem laiska mirksiukas.gif

aciu 4u.gif matyt negausiu, vis tempia is benefitsu dar atsiunte popierius, su nesamoningais klausimais ar vyras kur buvo isvaziaves kai vaikas gime? nesamone kazkokia
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 28, 19:39)
aciu 4u.gif matyt negausiu, vis tempia is benefitsu dar atsiunte popierius, su nesamoningais klausimais ar vyras kur buvo isvaziaves kai vaikas gime? nesamone kazkokia

man tas pat irgi buvo vis klausinejo ir klausinejo kazkokia nesamone schmoll.gif ir negavau pinigeliu verysad.gif o mano pazystama ji gavo dar nescia budama bet ji visas pasalpas gavo ir chiald benefitus ir tax credit ir incam suport unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivydukomama: 28 gruodžio 2007 - 22:40
QUOTE(deivydukomama @ 2007 12 28, 21:38)
man tas pat irgi buvo vis klausinejo ir klausinejo kazkokia nesamone schmoll.gif ir negavau pinigeliu verysad.gif o mano pazystama ji gavo dar nescia budama bet ji visas pasalpas gavo ir chiald benefitus ir tax credit ir incam suport unsure.gif

o tai nors benefitsus ir tax kreditus gauni?
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 28, 23:28)
o tai nors benefitsus ir tax kreditus gauni?

gaunu 4u.gif bet jau buvo per velu tvarkyti maternety grant verysad.gif
Atsakyti
[COLOR=red][SIZE=7][FONT=Times]Limcamca gal istintumet kokia zinute is az , nes neina jum parasyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 28, 21:39)

Gal del to, kad jei vyras buvo isvaziaves, bijo, kad uzpilde benefitu popierius kitoje salyje g.gif

QUOTE(Princesse @ 2007 12 31, 01:45)
[COLOR=red][SIZE=7][FONT=Times]Limcamca  gal istintumet kokia zinute is az , nes neina jum parasyti smile.gif

Kad pratrinta mano az unsure.gif
Atsakyti
Sveikos. Išsiaiškinau, kad visgi galiu šiuo metu gaut kažkiek child tax ir working tax credit'ų, tai va laukiu formų ir pildysiuos, ale man kas įdomu.. Kai skambini telefonu, jie klausia, ar šiuo metu tu ar tavo partneris dirbat daugiau kaip 16 val. į savaitę? Aš pasakiau, kad aš nedirbu, nors realiai dirbu kažkur apie 12 valandų į sav... Galvoju mest, nes nebepasivelku, bet jei nuo to nenukentėtų credit'ai, tai gal nereik labai skubėt.. g.gif? Dar.. Norėtume leisti dukrą į darželį bent pusdieniui (šiuo metu turim tik tas 2,5 valandos per dieną), kad geriau kalbą pramoktų, bet tai labai stipriai trenktų per kišenę.. Sakau, gal vaikui ėmus lankyt darželį duotų daugiau tų credit'ų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 03 sausio 2008 - 13:41
QUOTE(Limcamca @ 2008 01 01, 17:47)
Gal del to, kad jei vyras buvo isvaziaves, bijo, kad uzpilde benefitu popierius kitoje salyje  g.gif

velnias juos zino. ziuresim ka dabar dar prigalvos
Atsakyti
QUOTE(tigreee @ 2007 12 27, 23:56)
sveikos mamytes turut kaip ir kitosprasysiu pagalbos,neseniai atvaziavau i velsa cia kaip anlija l skaitosi,kiek laiko man reikia prdirbti cia kad gauciu pasalapa vaikuciui,nes as laukiuosi 4menesiai jau,ir nenau ar gausiu pasalpa ar ne,kaip ten su ta bedarbio pasalpa?siaip dabar darba turiu bet dar tik pradejau

Kad gautum maternity reikia but isdirbus 26 savaites,o kitas pasalpas turetum gaut jei TB dirba.
QUOTE(Brooke @ 2008 01 03, 14:37)
Sveikos. Išsiaiškinau, kad visgi galiu šiuo metu gaut kažkiek child tax ir working tax credit'ų, tai va laukiu formų ir pildysiuos, ale man kas įdomu.. Kai skambini telefonu, jie klausia, ar šiuo metu tu ar tavo partneris dirbat daugiau kaip 16 val. į savaitę? Aš pasakiau, kad aš nedirbu, nors realiai dirbu kažkur apie 12 valandų į sav... Galvoju mest, nes nebepasivelku, bet jei nuo to nenukentėtų credit'ai, tai gal nereik labai skubėt.. g.gif? Dar.. Norėtume leisti dukrą į darželį bent pusdieniui (šiuo metu turim tik tas 2,5 valandos per dieną), kad geriau kalbą pramoktų, bet tai labai stipriai trenktų per kišenę.. Sakau, gal vaikui ėmus lankyt darželį duotų daugiau tų credit'ų?

Jei TB dirba tu gali ir nedirbt,nes augini vaika o jei dirbsi tavo inkomas skaiciuosis prie bendru seimos pajamu ir working creditai bus mazesni.
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 01 03, 14:37)

QUOTE(Astulyte28 @ 2008 01 06, 12:03)
Jei TB dirba tu gali ir nedirbt,nes augini vaika o jei dirbsi tavo inkomas skaiciuosis prie bendru seimos pajamu ir working creditai bus mazesni.

As skaiciau, kad jie isleido pataisa ir neberems nedirbanciu seimu. Partneriai turi dirbti bent 16 valandu i savaite mirksiukas.gif
O uz darzelius man atrodo jie grazina, iki 70 proc. sumoketos sumos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Limcamca: 06 sausio 2008 - 12:33
QUOTE(Limcamca @ 2008 01 06, 13:32)
As skaiciau, kad jie isleido pataisa ir neberems nedirbanciu seimu. Partneriai turi dirbti bent 16 valandu i savaite  mirksiukas.gif
O uz darzelius man atrodo jie grazina, iki 70 proc. sumoketos sumos  4u.gif

Gal ir keiciasi tvarka dabar jau,bet anksciau buvo,kad vienas butinai turi dirbt.Kai turesiu laiko palandziosiu po hm reveniu paziuresiu kaip ten dabar. g.gif
Atsakyti