Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 12, 18:11)
o tai paskambinai tenai sakai man reik vertejo ir koki pasiule lietuviu ar rusu? man kazkaip sustabde pasalpa noreciau paskambint issiaiskinti,bet bijau,kad nesusikalbesiu

kai paskambinsi pasakyk kad nori vertejo ir paklaus taves kokia kalba kalbesi papraso tavo tel.num.ir pasako kad suras verteja ir paskambins tau uz keliu minuciu
Papildyta:
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 12 12, 20:32)
as gyvenu barkinge mirksiukas.gif bet ar eina taip i namus ir tikrina? g.gif

na pas mane dar nebuvo,ir tikiuosi kad neateis tikrint unsure.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(zipzip @ 2007 12 14, 18:27)
o ar vaikams, gimusiems uk  ir gaunantiems cia benefitus legalu gauti vienkartine (1040 Lt) pasalpa Lietuvoje kai prisiregistruosim LT pilieciais?

taip priklauso vienkartine pasalpa vaikui lietuvoje jei jis gimes uk
Papildyta:
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 15, 13:49)
taigi nustojo man moket pasalpa skambinu paklausti kodel,o ten man sako taigi tu pati paskambinai mums ir pasakei,kad tau nustotu moket ,nes gyveni su partneriu isivaidzuojat  doh.gif  koki aferistai ta firma tiksliai zinau,kad jie pazeide kazkoki tai istatyma neatsimenu kaip vadinasi ir pasinaudojo mano duomenim  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

nu geras cia g.gif ir pasitikek zmoniem kur tvarko dokumentus gerai kad as pati viena susitvarkiau nu biski padejopazystami wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 12 15, 17:17)
blink.gif
O tu ten tvarkeisi per tą pačią firmą g.gif ?

apie ta situacija aprasyta sitos temos pirmam puslapi ta firma tvarke ,bet neturejo igaliojimo kalbeti mano vardu dry.gif issiskyrem piktuoju,bet taip daryti vistiek zema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sun_girl*: 15 gruodžio 2007 - 19:01
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 15, 18:22)
apie ta situacija rasiau jau sitos temos pirmam puslapi ta firma man tvarke ,bet neturejo igaliojimo kalbeti mano vardu  dry.gif  issiskyrem piktuoju

Aš gi nepagalvojau, kad ten tu tik kitu niku rašei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 12 15, 19:32)
Aš gi nepagalvojau, kad ten tu tik kitu niku rašei ax.gif

sorry skirtingi kompai skirtingi nikai 000164.gif prie kurio prisedu tai tuo niku ir rasau rolleyes.gif ,bet situacija vistiek ta pati ir labai nemaloni doh.gif atrodo legaliai dabar mes cia visi ir t.t. bet vistiek tiel lietuviai,kad tik vieniem is kitu pasipelnyti verysad.gif normali firma skelbiasi visur,o tokius apsiurdu daro bash.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 12 14, 22:19)
oi tu Dieve mano juk ne as viena tokia kuri meluoja ir itariu nepaskutine nereik iskart uzsipult visi daro taip kaip jie galvoja jiems geriausia ir jai galvoji kad neprabagotesiu is tu varganu svaru labai idomu kodel pati cia lankaisi ir domiesi tom pasalpom jei tau vargani tie keli svarai g.gif

Tamsta, jei gerai pastebėjote, čia, tai yra galimybė LEGALIAI gauti pašalpas ir UK ir LT, pagal Europos sąjungą. Bet tai yra child benefit arba LT tie 93 lt.
To, kas man nepriklauso aš nesigviešiu.
Tik man pikta, paskui sako, lietuviai šiokie ir tokie. O tie patys lietuviai paskui sako: "taigi visi taip daro" doh.gif blink.gif

QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 15, 15:49)
taigi nustojo man moket pasalpa skambinu paklausti kodel,o ten man sako taigi tu pati paskambinai mums ir pasakei,kad tau nustotu moket ,nes gyveni su partneriu isivaidzuojat  doh.gif  koki aferistai ta firma tiksliai zinau,kad jie pazeide kazkoki tai istatyma neatsimenu kaip vadinasi ir pasinaudojo mano duomenim  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

Nu, bet nieko sau doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 15, 13:49)

blink.gif blink.gif blink.gif o cia tai sakes doh.gif Nesitikejau kad tau taip baigsis,ot bjaurybes,o tau reikejo sakyt kad tu neskambinai,kad kaskas pasinaudojo tavo vardu,gal dar galima kaska padaryti g.gif
Patariu paviesinti sita firma ir viska parasyti i skelbimas co.uk i juodaji sarasa tuos sukcius!!!!!!!!!
Sekmes tau viska susitvarkyti kuo greiciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 12 16, 01:46)
blink.gif  blink.gif  blink.gif o cia tai sakes doh.gif Nesitikejau kad tau taip baigsis,ot bjaurybes,o tau reikejo sakyt kad tu neskambinai,kad kaskas pasinaudojo tavo vardu,gal dar galima kaska padaryti g.gif
Patariu paviesinti sita firma ir viska parasyti i skelbimas co.uk i juodaji sarasa tuos sukcius!!!!!!!!!
Sekmes tau viska susitvarkyti kuo greiciau 4u.gif

sakiau,kad as niekada neskambinau ir t.t.,o jie vistiek tipo atsiusim tau naujas formas kreipkis vel,jeigu bus problemu dabar aisku,kad eisiu iki galo juk jie irasineja pokalbius gali atrasti
dabar eisiu i normalia firma aisku is pradziu viska viska isiaiskinsiu del apmokejimo biggrin.gif
aisku yra ir mano kaltes tame,kad neisaiskinau iki galo ,bet nors butu nepikta bash.gif jeigu jie imtu kaip visi,o sia nori 5 katrus daugiau uz ta pati darba protest.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sun_girl*: 16 gruodžio 2007 - 12:17
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 16, 10:09)
sakiau,kad as niekada neskambinau ir t.t.,o jie vistiek tipo atsiusim tau naujas formas kreipkis vel,jeigu bus problemu dabar aisku,kad eisiu iki galo juk jie irasineja pokalbius gali atrasti
dabar eisiu i normalia firma aisku is pradziu viska viska isiaiskinsiu del apmokejimo  biggrin.gif
aisku yra ir mano kaltes tame,kad neisaiskinau iki galo ,bet nors butu nepikta  bash.gif  jeigu jie imtu kaip visi,o sia nori 5 katrus daugiau uz ta pati darba  protest.gif

nu siaubas blink.gif uzjauciu del visu situ nesamoniu. tavo vietoj dabar bandyciau pati pildyt tas formas. pirma, baisoka, kad vel kas panasaus nenutiktu. antra, tu gi jau zinai mazdaug ko ten klausineja. o ir pirmuosiuose laiskuose, kuriuos gavai is ju, yra visi tavo duomenys, kuriuos firma uzpilde, surasyti. kiek dirbi, kiek uzdirbi ir pan. viska tik nukopijuot i formas tereikia.
sekmes 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. radau cia pasiskaicius "start maternity grant". nezinojau apiesiuos pinigelius. gal galit kas paaiskint. ir ar dar ne velu, nes mano sunui jau 3,5 menesio. ir kokios dar ir pasalpas, nes child benefits jau issiunciau, child tax kredit jau gavau teliko uzpildyt. o kiokios dar yra net nezinau. doh.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Vyshnia @ 2007 11 27, 14:51)
labutis

norejau paklausti,jei esu issiskyrusi ir viena auginu vaika,i kokias pasalpas galiu pretenduoti londone?ar butu tarkim nuolaidos darzeliui,busto nuomai ir pan.....kam nesunku butu parasykit man i az...is anksto dekui 4u.gif

labukas.as uk gyvenu ketvirtus metus.esu issiskyrusi ir auginu sunu.uz vaika gaunu child benefit. child tax credit.uz nuoma taip pat gaunu pinigelius,vadinasi housing benefit.kadangi dirbu kelias valandas tai truputi reikia ir paciai sumoketi uz nuoma.del darzelio tai nezinau bet vaiko auklei jie irgi apmoka 80%.tik aisku jei tvarkysi dokumentus visur sakyk kad esi vienisa mama o ne issiskyrusi.
tikiuosi truputi tau padejau
Atsakyti
sveikos mamytes turut kaip ir kitosprasysiu pagalbos,neseniai atvaziavau i velsa cia kaip anlija l skaitosi,kiek laiko man reikia prdirbti cia kad gauciu pasalapa vaikuciui,nes as laukiuosi 4menesiai jau,ir nenau ar gausiu pasalpa ar ne,kaip ten su ta bedarbio pasalpa?siaip dabar darba turiu bet dar tik pradejau
Atsakyti
QUOTE(tigreee @ 2007 12 27, 21:56)
sveikos mamytes turut kaip ir kitosprasysiu pagalbos,neseniai atvaziavau i velsa cia kaip anlija l skaitosi,kiek laiko man reikia prdirbti cia kad gauciu pasalapa vaikuciui,nes as laukiuosi 4menesiai jau,ir nenau ar gausiu pasalpa ar ne,kaip ten su ta bedarbio pasalpa?siaip dabar darba turiu bet dar tik pradejau

sveika gausi pasalpa jei tu legaliai dirbi kai iseisi i dekretines tau tures moketi darbdavys metu 9men o kai pagimdysi ta galesi tvarkytis ir uz vaikiuka pasalpas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mmamuliuke @ 2007 12 21, 19:47)
sveikos mamytes. radau cia pasiskaicius "start maternity grant". nezinojau apiesiuos pinigelius. gal galit kas paaiskint. ir ar dar ne velu, nes mano sunui jau 3,5 menesio. ir kokios dar ir pasalpas, nes child benefits jau issiunciau, child tax kredit jau gavau teliko uzpildyt. o kiokios dar yra net nezinau.  doh.gif aciu

as tai start maternety grant tai negavau schmoll.gif nes as pasalpeliu dar nebuvau gavusi jei tu gauni chiald benefitus tai tu gausi dar maternety grant iki 6men turi issiust jiem laiska mirksiukas.gif
Atsakyti