Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 12 13, 23:10)
norejau dar paklaust o ziuri ar tas vaikas lt gauna pasalpas ar tas zmogus kuris tvarkosi nes jei as lietuvoj gaunu pasalpa tai galiu cia prasyt vyro kad jis tvarkytusi tuos benifitus bet jei tikrina ar vaikas tada ne kas ax.gif nes suzinoijau kad dar iki 2 metu gausiu dekkretines thumbup.gif

O galima su didžiausia pagarba paklausti: ar jūs praturtėsite žymiai, nuo to, kad melagingu būdu gausite pašalpas?? g.gif

Dekretinės čia jūsų išvis ne prie ko. Tai, kad LT gaunate motinystės pašalpą, atima jums teisę UK gauti child credit.

Child benefit - kur Lietuvoje yra 93 lt, jūs ir taip galite gauti Lietuvoje, jei ji registruota jūsų vardu. O vyras dirba UK, ir vaikai gyvena UK 4u.gif Čia jis dar gauna child benefit iš UK. Čia priklauso pagal Europos sąjungos reikalavimus.

Pasakiau, tik legalius būdus, nes apgaudinėti dėl vargano papildomo svaro, - žema unsure.gif ir bent jau neturėtų būti pasakojama viešai 4u.gif
Atsakyti
O kaži, ar labai rizikinga PRADĖT tvarkytis pašalpas, kol dar neatsisakius LT pašalpų blush2.gif ? Su mintim tikrai jų atsisakyt išvažiuojant gegužį-birželį g.gif .
Atsakyti
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 14, 11:32)
vakar kaip tik per LNK rode laida ten vieksmas vyko Airijoj,bet visteik panasu kaip UK
uz melagingus duomenis bauda 12tuks euri arba 3 metai kaleimo  doh.gif  ir viena lietuviu seima sumelavo,kad moteris vienisa mama nera vyro ir t.t. ten ivyko kazkoks barnis tarp tevu vyresne mergaite mokykloj pasiskunde,kad tevai susipyko mokytoja pasake direktoriai direktore socialiniai tarnybai jiems iskarto iratimas koki tevai juk jinai gauna vienisos manos pasalpas  blink.gif  kazkaip ten jinai ta karta isisuko,o tai kaip ten sako buvo esmine klaida ,kad jiem vel sumelavo ir po kiek laiko vel barnis tarp tevu vyras jei per veida sudave ta pasiskunde airei draugei,o ta drauge policijai ir prasidejo smagumai  blink.gif  blink.gif  maziuka vaika 8men,. ateme is seimos 8 dienas laiko kol jie vyko teismai ir jie sutiko su visom ju salygom vyras turi eiti i smurtaujamciu kursus i auhogoliku kursus ir t.t. 6 men jie pastoviai stebimi visi vaiksto ir t.t. dar kas monesi moka teismo islaidas vienu zodziu baisu  blink.gif  blink.gif  blink.gif  aisku is dalies patys kalti,kad ten musesi jeigu gyvensi ramiai tai niekas gal taves ir neuzkabins

Maciau ir as ta laida bet ji man daugiau kvepejo tokia agitacine - nevaziuokit likit Lietuvelej lithuania.gif ten matot kaip blogai.
O tie herojai aisku patys kalti tai ir neslepia prisipazino kad vis norisi daugiau tu pinigeliu kurie veliau gali per gerkle islysti
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 12 14, 15:57)
O kaži, ar labai rizikinga PRADĖT tvarkytis pašalpas, kol dar neatsisakius LT pašalpų blush2.gif ? Su mintim tikrai jų atsisakyt išvažiuojant gegužį-birželį g.gif .

siulyciau atsisakyti is karto kas tie 93Lt palyginus,kad ir su tuo £18 kuriuos duoda visiem paskui gausi ir didesnias pasalpas,o kam rizikuoti gal busi ta kuria kaip tik patikrins doh.gif doh.gif ir viskas del 93 LT wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2007 12 14, 15:57)

Kai pildai dokumentus, turi parašyti kada paskutinį kartą gavai pašalpą LT 4u.gif
Atsakyti
ar kam taip buvo,kad mokejo mokejo tas pasalpas dabar staiga nustojo ir atsiunte vel Tax credit claim TC600 forma uzpildyt is naujo g.gif kodel cia taip nezinot?
Atsakyti

QUOTE(ausriuxa @ 2007 12 14, 16:47)
ar kam taip buvo,kad mokejo mokejo tas pasalpas dabar staiga nustojo ir atsiunte vel Tax credit claim TC600 forma uzpildyt is naujo  g.gif  kodel cia taip nezinot?

Ten pas juos pastovus jovalas ir niekada negali zinot ko ir del ko jie nori.Pries uzpildant ir siunciant pasiskambink ir pasiklausk kame reikalas.Nes man jie taip visus metus formas vis naujas siunte ir pasalpos nemokejo,o kai jau paskambinau ir parasiau komlien laiska tada tik tvarkingai moket pradejo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 14, 15:30)
siulyciau atsisakyti is karto kas tie 93Lt palyginus,kad ir su tuo £18 kuriuos duoda visiem paskui gausi ir didesnias pasalpas,o kam rizikuoti gal busi ta kuria kaip tik patikrins  doh.gif  doh.gif ir viskas del 93 LT  wink.gif

Na, kol kas ne tik 93 blush2.gif , už 3 gaunu ~250Lt doh.gif + gal dar gausiu iki 2 metukų nepilnus 3 mėn blush2.gif . Na, čia tik pamąstymai tokie, realiai gal juk ir tvarkyt pradėsiu tik kai jau sueis 2m mažiui, nes kraustytis galutinai ketinam birželį g.gif
Atsakyti
o ar vaikams, gimusiems uk ir gaunantiems cia benefitus legalu gauti vienkartine (1040 Lt) pasalpa Lietuvoje kai prisiregistruosim LT pilieciais?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 14, 13:50)
O galima su didžiausia pagarba paklausti: ar jūs praturtėsite žymiai, nuo to, kad melagingu būdu gausite pašalpas??  g.gif

Dekretinės čia jūsų išvis ne prie ko. Tai, kad LT gaunate motinystės pašalpą, atima jums teisę UK gauti child credit.

Child benefit - kur Lietuvoje yra 93 lt, jūs ir taip galite gauti Lietuvoje, jei ji registruota jūsų vardu. O vyras dirba UK, ir vaikai gyvena UK  4u.gif Čia jis dar gauna child benefit iš UK. Čia priklauso pagal Europos sąjungos reikalavimus.

Pasakiau, tik legalius būdus, nes apgaudinėti dėl vargano papildomo svaro, - žema  unsure.gif ir bent jau neturėtų būti pasakojama viešai  4u.gif

oi tu Dieve mano juk ne as viena tokia kuri meluoja ir itariu nepaskutine nereik iskart uzsipult visi daro taip kaip jie galvoja jiems geriausia ir jai galvoji kad neprabagotesiu is tu varganu svaru labai idomu kodel pati cia lankaisi ir domiesi tom pasalpom jei tau vargani tie keli svarai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2007 11 23, 00:37)
lotuliukas.gif juokdariai nieko jie nesakys,kas jie per vaznos personos kad ju paliepimu nutrauktu pasalpas doh.gif  Nekreipk demesio ir pamirsk ta saraskino kontora,jauciu ne viena taip prigavo,gerai kad nepasidavei 4u.gif

taigi nustojo man moket pasalpa skambinu paklausti kodel,o ten man sako taigi tu pati paskambinai mums ir pasakei,kad tau nustotu moket ,nes gyveni su partneriu isivaidzuojat doh.gif koki aferistai ta firma tiksliai zinau,kad jie pazeide kazkoki tai istatyma neatsimenu kaip vadinasi ir pasinaudojo mano duomenim gun_rifle.gif gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 15, 14:49)
taigi nustojo man moket pasalpa skambinu paklausti kodel,o ten man sako taigi tu pati paskambinai mums ir pasakei,kad tau nustotu moket ,nes gyveni su partneriu isivaidzuojat  doh.gif  koki aferistai ta firma tiksliai zinau,kad jie pazeide kazkoki tai istatyma neatsimenu kaip vadinasi ir pasinaudojo mano duomenim  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif

blink.gif
O tu ten tvarkeisi per tą pačią firmą g.gif ?
Atsakyti