Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(_Aurute_ @ 2007 12 12, 14:46)
Gi net laiskuose buna prasyta,kad moka ta pacia diena,jei nera ,tai pasiskambink ir pasidomek,nes gali buti,kad sustabde mokejima mirksiukas.gif

bet tai pries tai laiska butu atsiunte smile.gif taip anaip mes jums nemokesim ir t.t.
ar kam buvo taip?
Atsakyti
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 12, 14:01)
klausimelis  4u.gif  ar Jum visada reguliariai ta pacia diena perveda pinigelius uz child tax? kazkaip man visda pervesdavo treciadieni,o siandien nera  g.gif
Papildyta:
tik jeigu eisi i kokia firma,kad tau sutvarkytu is pat pradziu susizinok kiek jie paims uz tai,nes vieni ima uz visu pasalpu sutvarkyma £150,o kiti nori 10% nuo metines sumos taigi jeigu metine suma apie £5000 tai gaunasi £500  doh.gif  gerokai skiriasi ikainiai,o darbas tai tas pats  biggrin.gif

O man įdomu, gal kas gali paaiškinti: kaip suprasti metinė suma? Ir kaip ją padalina? PEr kelias savaites išmoka, ar čia iš karto tą vieną sumą išmoka?
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 12 12, 15:29)
O man įdomu, gal kas gali paaiškinti: kaip suprasti metinė suma? Ir kaip ją padalina? PEr kelias savaites išmoka, ar čia iš karto tą vieną sumą išmoka?

ismoka kaip pasirenki pati arba kas savaite arba kas menesi paskaiciuoja kiek tau priklauso per metus ir ta suma isdalina savaitem arba menesiais pvz,.tau paskiria £5555 tai i mesesi po £462 i savaite £115 apytiksliai cia viskas smile.gif tiaip ir gauni 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *sun_girl*: 12 gruodžio 2007 - 15:05
Viskas aišku, ačiū.
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2007 12 03, 14:40)
sveika zinok ir as gavau laiska kad dingo mano visi dokumentai kazkas pavoge,sake jei kas atcitiks skambinti i chiald benefitus nes gali pasinaudot tavo vardu ir bako detalemis unsure.gif
Papildyta:

sveika tu gali paskambint ir paprasyt vertejo nes tikrai duoda as taip pat prasiau ir pasiule man verteja

o tai paskambinai tenai sakai man reik vertejo ir koki pasiule lietuviu ar rusu? man kazkaip sustabde pasalpa noreciau paskambint issiaiskinti,bet bijau,kad nesusikalbesiu
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2007 12 11, 16:27)
sveika nesakyk kad esi vienisa,nes tavo vyro alga maza tu turetum gauti chiald benefitus pirma tvarkytis,paskui chiald taxsus ir dar tavo vyras gautu worcing taxsus,kokiam londono gale gyvenat

as gyvenu barkinge mirksiukas.gif bet ar eina taip i namus ir tikrina? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2007 12 11, 18:37)
Geriau nemeluok,kad vienisa nes dabar tikrina,o be to tu neturi nei NI,nei saskaitos,nedirbusi,tik problemu prisidarysi.O kur kreiptis tai ieik i www.anglija.com ten daug firmu ir visi sneka LT,arba nusipirk LT laikrasti mirksiukas.gif

Jei nerasi pagalbos per laikraštį, gali kokios parduotuvės skelbimų lentoj pakabint skelbimuką, kad ieškai žmogaus galinčio padėt užsipildyt popierius. Kiek žinau, yra nemažai taip užsidirbančių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 12 gruodžio 2007 - 21:49
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 12, 12:27)
bet tai pries tai laiska butu atsiunte  smile.gif  taip anaip mes jums nemokesim ir t.t.
ar kam buvo taip?

Buna,esu girdejus.GEriau skambink ir klausk mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano anytai aną savaitę vėlavo, po kelių dienų nuo įprastinio laiko atėjo..
Atsakyti
norejau dar paklaust o ziuri ar tas vaikas lt gauna pasalpas ar tas zmogus kuris tvarkosi nes jei as lietuvoj gaunu pasalpa tai galiu cia prasyt vyro kad jis tvarkytusi tuos benifitus bet jei tikrina ar vaikas tada ne kas ax.gif nes suzinoijau kad dar iki 2 metu gausiu dekkretines thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgiuxm83: 13 gruodžio 2007 - 22:11
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 12 13, 23:10)
norejau dar paklaust o ziuri ar tas vaikas lt gauna pasalpas ar tas zmogus kuris tvarkosi nes jei as lietuvoj gaunu pasalpa tai galiu cia prasyt vyro kad jis tvarkytusi tuos benifitus bet jei tikrina ar vaikas tada ne kas ax.gif nes suzinoijau kad dar iki 2 metu gausiu dekkretines thumbup.gif

Ne visus,bet tikrai tikrina mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2007 12 14, 00:57)
Ne visus,bet tikrai tikrina mirksiukas.gif

vakar kaip tik per LNK rode laida ten vieksmas vyko Airijoj,bet visteik panasu kaip UK
uz melagingus duomenis bauda 12tuks euri arba 3 metai kaleimo doh.gif ir viena lietuviu seima sumelavo,kad moteris vienisa mama nera vyro ir t.t. ten ivyko kazkoks barnis tarp tevu vyresne mergaite mokykloj pasiskunde,kad tevai susipyko mokytoja pasake direktoriai direktore socialiniai tarnybai jiems iskarto iratimas koki tevai juk jinai gauna vienisos manos pasalpas blink.gif kazkaip ten jinai ta karta isisuko,o tai kaip ten sako buvo esmine klaida ,kad jiem vel sumelavo ir po kiek laiko vel barnis tarp tevu vyras jei per veida sudave ta pasiskunde airei draugei,o ta drauge policijai ir prasidejo smagumai blink.gif blink.gif maziuka vaika 8men,. ateme is seimos 8 dienas laiko kol jie vyko teismai ir jie sutiko su visom ju salygom vyras turi eiti i smurtaujamciu kursus i auhogoliku kursus ir t.t. 6 men jie pastoviai stebimi visi vaiksto ir t.t. dar kas monesi moka teismo islaidas vienu zodziu baisu blink.gif blink.gif blink.gif aisku is dalies patys kalti,kad ten musesi jeigu gyvensi ramiai tai niekas gal taves ir neuzkabins
Atsakyti