Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(zipzip @ 2007 12 05, 20:33)
sveikos,
tox klausimas: kokia eiles tvarka reikia siusti formas?dabar laukiam Child Benefit atsakymo, tai ar galim belaukdami siusti Child Tax Credit? ar pirmiausia sulaukti atsakymo reikia?  blush2.gif

ir kaip ten reikalai su keliones dokumentais? gal kam teko susidurti? kiek laiko viskas uztrunka? kokiu dokumentu reikia? ar bet kokio amziaus vaikui isduoda? ax.gif

aciu uz atsakymus  4u.gif

Mes tai issiuntem gimimo liudijimus del child benefit, o dabar ju ir child tax credit paprase rolleyes.gif tai turbut geriau pradzioje viena, paskui kita.
Atsakyti
mamytes bukit geros imeskit formas child and working tax credit niekur ju nerandu, puslapius zinau kur jos yra bet va paciu formu niekaip nerandu.labai laukiu kuo greiciau jusu pagalbos
Atsakyti
QUOTE(mamyte_23 @ 2007 12 06, 23:37)
mamytes bukit geros imeskit formas child and working tax credit niekur ju nerandu, puslapius zinau kur jos yra bet va paciu formu niekaip nerandu.labai laukiu kuo greiciau jusu pagalbos

Formą reikia skambinti ir užsisakyti 4u.gif
Atsakyti
LABAI ACIU UZ ATSAKYMA,PASISKAMBINAU IR UZSISAKIAU:)
BET GAL GALIT PAAISKINTI AS ESU DIRBANTI 16VAL PER SAVAITE IR UZDIRBU 90SVARU PER SAVAITE,KOKIO DYDZIO MAN PRIKLAUSYS TAX CREDIT?IR AR GALIU DAR REGISTRUOTIS I JOB CENTRA DEL MAZAS PAJAMAS GAUNANTIEMS ASMENIMS? TAIP PAT GIRDEJAU KAD JEI SAMDAISI AUKLE 80% DENGIA VALSTYBE TAI KUR RASTI SITAS FORMAS?
Atsakyti
QUOTE(mamyte_23 @ 2007 12 07, 01:45)
LABAI ACIU UZ ATSAKYMA,PASISKAMBINAU IR UZSISAKIAU:)
BET GAL GALIT PAAISKINTI AS ESU DIRBANTI 16VAL PER SAVAITE IR UZDIRBU 90SVARU PER SAVAITE,KOKIO DYDZIO MAN PRIKLAUSYS TAX CREDIT?IR AR GALIU DAR REGISTRUOTIS I JOB CENTRA DEL MAZAS PAJAMAS GAUNANTIEMS ASMENIMS? TAIP PAT GIRDEJAU KAD JEI SAMDAISI AUKLE 80% DENGIA VALSTYBE TAI KUR RASTI SITAS FORMAS?

čia gali pasižiūrėti ar tau priklauso ši pašalpa
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2007 12 04, 16:04)
Na nelabai gali susikaupti ta sumele, mano pacios pavyzdziu tai laukiu child tax'u nuo liepos tai jiems atsiusk ta tai ana o dabar uzsikabino kad nepasikeiciau home offiso kai perejau dirbti is agenturos i full time (tas buvo pries 3 metus) niekam nemaise galiojo ir tas pats o va dabar reikejo nauja pasidaryti ir mokes tik nuo sio men mums. Toks ir taupymas gavosi  doh.gif niekam nebenori moketi, o ir sure start maternity grant galiu prarasti kol jie ten grabaliojasi taip ilgai (liko 3 sav) karoce...

O siandien pranese kad atsiusciau nauja forma nuo tada ir prades moketi child tax'us (tai reiskia tie men nuo liepos nuplauke be pinigeliu) kazin ar cia ko nemala jie su pirmu vaikuciu nereikejo jokiu home offisu siusti. Gal kam panasiai buvo
Atsakyti
sveikutes smile.gif gal kas zino kur east hame ar stratforte yra council
Atsakyti
labukas as uk esu dar tik trys savaites gal man kas galetu mestelti i az kokias pasalpas galeciau gauti cia jei as nedirbu auginu 1,5 vaikuti vyras gauna 250sv i savaite ir ar galeciau rizikuot sakydama kad as vienisa mama nes mes su vyru nesusituoke bet vaikas turi vyro pavarde ir dar noreciau suzinot i koke firma kreiptis kad visa tai sutvarkytu ir kiek tai kainuotu nes as visiskai nekalbu angliskai blush2.gif labai dekui is kart
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 12 10, 21:00)
labukas as uk esu dar tik trys savaites gal man kas galetu mestelti i az kokias pasalpas galeciau gauti cia jei as nedirbu auginu 1,5 vaikuti vyras gauna 250sv i savaite ir ar galeciau rizikuot sakydama kad as vienisa mama nes mes su vyru nesusituoke bet vaikas turi vyro pavarde ir dar noreciau suzinot i koke firma kreiptis kad visa tai sutvarkytu ir kiek tai kainuotu nes as visiskai nekalbu angliskai blush2.gif labai dekui is kart

sveika nesakyk kad esi vienisa,nes tavo vyro alga maza tu turetum gauti chiald benefitus pirma tvarkytis,paskui chiald taxsus ir dar tavo vyras gautu worcing taxsus,kokiam londono gale gyvenat
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 12 10, 23:00)

Geriau nemeluok,kad vienisa nes dabar tikrina,o be to tu neturi nei NI,nei saskaitos,nedirbusi,tik problemu prisidarysi.O kur kreiptis tai ieik i www.anglija.com ten daug firmu ir visi sneka LT,arba nusipirk LT laikrasti mirksiukas.gif
Atsakyti
klausimelis 4u.gif ar Jum visada reguliariai ta pacia diena perveda pinigelius uz child tax? kazkaip man visda pervesdavo treciadieni,o siandien nera g.gif
Papildyta:
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2007 12 10, 23:00)

tik jeigu eisi i kokia firma,kad tau sutvarkytu is pat pradziu susizinok kiek jie paims uz tai,nes vieni ima uz visu pasalpu sutvarkyma £150,o kiti nori 10% nuo metines sumos taigi jeigu metine suma apie £5000 tai gaunasi £500 doh.gif gerokai skiriasi ikainiai,o darbas tai tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sun_girl* @ 2007 12 12, 11:01)
klausimelis  4u.gif  ar Jum visada reguliariai ta pacia diena perveda pinigelius uz child tax? kazkaip man visda pervesdavo treciadieni,o siandien nera  g.gif
Papildyta:
tik jeigu eisi i kokia firma,kad tau sutvarkytu is pat pradziu susizinok kiek jie paims uz tai,nes vieni ima uz visu pasalpu sutvarkyma £150,o kiti nori 10% nuo metines sumos taigi jeigu metine suma apie £5000 tai gaunasi £500  doh.gif  gerokai skiriasi ikainiai,o darbas tai tas pats  biggrin.gif

Gi net laiskuose buna prasyta,kad moka ta pacia diena,jei nera ,tai pasiskambink ir pasidomek,nes gali buti,kad sustabde mokejima mirksiukas.gif
Atsakyti