Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgiuxm83 @ 2008 06 17, 13:15)
Man pirmo nereikia o del antro rytoj eisiu i pokalbi laikykit kumcius kad gauciau ta NI 4u.gif

Tai gausi ta NI - tik reikes i klausimus atsakyt, o ten ju nemazai uzduoda mirksiukas.gif Sekmes mirksiukas.gif
Atsakyti
Kai pirma kart ejau issiunte namo nes nebuvau prisiregistravus Ravenju kazkokiam doh.gif tai zinot kaip buna zaliom lotuliukas.gif
Atsakyti
Nesijaudink, visi jį gauna wink.gif Na, bent jau aš dar negirdėjau tokio atvejo, kad būtų kažkas negavęs.. O kur ten Inland Revenue reikia registruotis ką g.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 17 birželio 2008 - 15:25
man reikejo ten uzsiregistruot nes as tipo for self eployer dirbu nu vienu zodziu nelabai as ten nusimanau uz mane viska tvarke firma tokia bet jie ten s..male tai viska perime mano sese
Atsakyti
Sveikute,

As turiu klausimeli tau, nes pati planuoju ten nueiti, kaip supratau turi nedirbti,o jei vyras dirba uz 18000per metus,ar galyma kazkuo tiketis dar auginu mergaite ar galima pretenduiti i income support
Atsakyti
QUOTE(Omelija17 @ 2008 06 17, 14:55)
Sveikute,

As turiu klausimeli tau, nes pati planuoju ten nueiti, kaip supratau turi nedirbti,o jei vyras dirba uz 18000per metus,ar galyma kazkuo tiketis dar auginu mergaite ar galima pretenduiti i income support

Income support juk pasalpa tiem kas isvis nedirba arba turi labai mazas pajamas o ne £18k per metus cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksesmama @ 2008 06 16, 02:55)
mano vyriskis uzsiregistravo kai buvo pradirbes vienam darbe daugiau nei 3metus ir nieko blush2.gif

o as jau nebedristu registruotis, jau veloka, pradirbus kuri laika doh.gif bet jei nieko nebus, teks bandyt blush2.gif oo ten neklaus kodel tiek ilgai nesiregistravau? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2008 06 17, 21:35)
o as jau nebedristu registruotis, jau veloka, pradirbus kuri laika  doh.gif  bet jei nieko nebus, teks bandyt  blush2.gif  oo ten neklaus kodel tiek ilgai nesiregistravau? rolleyes.gif

bandyk,nieks per galva neduos..manes tai neklause,pasiskambinsi atsius tau anketa i namus ir ja uzpildysi,idesi kvita kad sumokejau £90 paste ir viskas) paskui tau toki lapa atsius i namus,kad esi priregistruota,beje lygtais reikes 2 ar 3 tavo foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 18, 10:33)
bandyk,nieks per galva neduos..manes tai neklause,pasiskambinsi atsius tau anketa i namus ir ja uzpildysi,idesi kvita kad sumokejau £90 paste ir viskas) paskui tau toki lapa atsius i namus,kad esi priregistruota,beje lygtais reikes 2 ar 3 tavo foto  4u.gif

su uzpildyta forma, 90£ pasto kvitu ir 3 foto, dar reikia siusti pasa, ne kopija ,o originala. jis po 2 - 3 savaiciu yra atsiunciamas atga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2008 06 17, 19:35)
o as jau nebedristu registruotis, jau veloka, pradirbus kuri laika  doh.gif  bet jei nieko nebus, teks bandyt  blush2.gif  oo ten neklaus kodel tiek ilgai nesiregistravau? rolleyes.gif

GALI NESIJAUDINT NIEKO NEKLAUSIA,NEI KODEL TAIP ILGAI NRSIREGISTRAVAI,NEI KA..
Atsakyti
Na va prieme dokumentus IN thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif aciu kas laiket kumscius notworthy.gif notworthy.gif
Atsakyti