Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(sandralija @ 2008 06 13, 13:12)
ar galima tvarkyti housing benefit,jei tame name registruota(gyvena) daugiau zmoniu?

Gali tvarkytis, kad nuomoji kambari name (tik tenancy agreemento reiks)
Atsakyti
mergaites, o home office reikia prisiregistravus but kad gautum visas priklausancias pasalpas? g.gif kazkur girdejau kad lyg nebereikia...bet nesu tikra blush2.gif o jei reikia, tai ar nieko tokio kad velai tai darai, na pvz metus nuo darbo pradzios? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2008 06 14, 12:53)
mergaites, o home office reikia prisiregistravus but kad gautum visas priklausancias pasalpas?  g.gif  kazkur girdejau kad lyg nebereikia...bet nesu tikra  blush2.gif  o jei reikia, tai ar nieko tokio kad velai tai darai, na pvz metus nuo darbo pradzios? rolleyes.gif

Na, prisiregistruoti reikia per menesi nuo darbo pradzios, kitu atveju darbdavys neturi teises duoti darbo, jam irgi gresia baudos, tai nezinau ar kas bus jei prisiregistruosi veliau g.gif galima pasiskambint ir paklausti. Bet jei esi nuo pirmo darbo pradzios, kuriam registravaisi, jau praejo metai , nieko nebereikia.

Buvo parasyta atveju, kai nedave kazkokiu pasalpu kai pakeite darba per pirmus metus ir nepersiregistravo, bet liepe registruotis ir turetu duoti pasalpas.

O po metu esi laisvas zmogus lotuliukas.gif gali daryti ka nori. Mano darbe pradejo kabinetis, kad as dabar vel registruociausi nes su pertrauka dirbau, aiskinau jom ir aiskinau, kad nereikia, kad metus jau isdirbau (ir daugiau), kad residence turiu, galu gale vis tiek i HO skambinau ir sake, nereikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 14 birželio 2008 - 14:45
QUOTE(bim-bam @ 2008 06 14, 14:53)
mergaites, o home office reikia prisiregistravus but kad gautum visas priklausancias pasalpas?  g.gif  kazkur girdejau kad lyg nebereikia...bet nesu tikra  blush2.gif  o jei reikia, tai ar nieko tokio kad velai tai darai, na pvz metus nuo darbo pradzios? rolleyes.gif

butinai turi prisiregistruoti i HO mirksiukas.gif kitaip tikrai pasalpu negausi(nes reikalaus tokio registration number) as cia atvaziavau ir dirbau be HO registracijos,o kai tapau nestuke.gif issiaiskinau kad vis tiek teks prisiregistruoti blush2.gif o savo darbe buvau isdirbus 3 metus hihihi.gif o paskui suzinojau kad taip negalima,kad darbdaviui gresia baudos rolleyes.gif bet is kur man zinoti ax.gif zodziu tik as pralosiau,nes kai tais metais atvaziavau mokestis buvo £50,o dabar £90 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lindrukas @ 2008 06 13, 16:36)
Gali tvarkytis, kad nuomoji kambari name (tik  tenancy agreemento reiks)

aciu tau,bet paaiskink kas tai yra?(tas tenancy agreemento reiks)aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandralija @ 2008 06 14, 22:08)
aciu tau,bet paaiskink kas tai yra?(tas tenancy agreemento reiks)aciu 4u.gif

Nuomos sutartis mirksiukas.gif
gal zodyna atsivesk, man is pradziu daznai reikejo, su mazyciu visur eidavau... Pirmus pora men tai anglu (o gal ten skotas buvo g.gif ) darbe vieno vyriskio po kelis kartus klausdavau, bet vistiek daznai nesuprasdavau ko jis nori... O dabar skotiskas pats graziausias akcentas, bet kadangi pstaruoju metu gurdziu retai, tenka ausis itempti... nusivaziavau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 15, 00:59)
butinai turi prisiregistruoti i HO  mirksiukas.gif  kitaip tikrai pasalpu negausi(nes reikalaus tokio registration number) as cia atvaziavau ir dirbau be HO registracijos,o kai tapau  nestuke.gif  issiaiskinau kad vis tiek teks prisiregistruoti  blush2.gif  o savo darbe buvau isdirbus 3 metus hihihi.gif  o paskui suzinojau kad taip negalima,kad darbdaviui gresia baudos  rolleyes.gif  bet is kur man zinoti  ax.gif  zodziu tik as pralosiau,nes kai tais metais atvaziavau mokestis buvo £50,o dabar £90  cool.gif

tai va, as jau senokai dirbu bet vis ne home office tai kazkaip ir bijau dabar registruotis doh.gif doh.gif nieko nebus? blush2.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2008 06 14, 22:37)
O dabar skotiskas pats graziausias akcentas

drinks_cheers.gif Ypač vyrų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2008 06 15, 07:59)
tai va, as jau senokai dirbu bet vis ne home office tai kazkaip ir bijau dabar registruotis  doh.gif  doh.gif  nieko nebus? blush2.gif  rolleyes.gif

mano vyriskis uzsiregistravo kai buvo pradirbes vienam darbe daugiau nei 3metus ir nieko blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

O ar zinot - ar yra cia, Anglijoj, kokia vienkartine ismoka gimus vaikeliui? Viena drauge kazka tokio paminejo - as bandziau ieskoti info internete, bet nieko neradau... g.gif Gal jus ka zinot?

QUOTE(jurgiuxm83 @ 2008 06 11, 23:29)
Gal galit kas pasakyt per kiek laiko grazina dokumentus(gimimo liudijima)kaip jiems isiunti?

Man atsiunte po kokiu 5 darbo dienu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 14, 21:59)
butinai turi prisiregistruoti i HO  mirksiukas.gif  kitaip tikrai pasalpu negausi(nes reikalaus tokio registration number) as cia atvaziavau ir dirbau be HO registracijos,o kai tapau  nestuke.gif  issiaiskinau kad vis tiek teks prisiregistruoti  blush2.gif  o savo darbe buvau isdirbus 3 metus hihihi.gif  o paskui suzinojau kad taip negalima,kad darbdaviui gresia baudos  rolleyes.gif  bet is kur man zinoti  ax.gif  zodziu tik as pralosiau,nes kai tais metais atvaziavau mokestis buvo £50,o dabar £90  cool.gif

tu neteisi,kad pasalpu negaus tongue.gif As neturiu HO ir gaunu Child Benefit ir Tax Credit ax.gif Tiesiog benefitu formoj parasiau,kad siuo metu nedirbu ir nesu registruota HO ir viskas,viska po men sutvarke,o Tax Credituose net neklausia apie HO cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 06 16, 01:46)
drinks_cheers.gif Ypač vyrų wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
atsiprasau,nesusilaikiau 4u.gif
Atsakyti