Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

Mergaites as norejau paklausti ar galiu as parsyt Granto pries gimdyma, as gauna chil benefit ir working tax credit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sakgintare @ 2008 06 13, 12:24)
Mergaites as norejau paklausti ar galiu as parsyt Granto pries gimdyma, as gauna chil benefit ir working tax credit mirksiukas.gif

turi gauti child&working tax creidits at higher than family element, na jusu seimos pajamos turi but labai mazos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sakgintare @ 2008 06 13, 11:24)

Ir maternity grant gali prasyt tik 11sav. pries gimdyma...
Atsakyti
QUOTE(uk-girl @ 2008 06 13, 14:16)
Kai tu pildei forma del child tax credit tai ce tie patys tax credit...juos sudaro dvi dalys child ir working tax credit ir yra viena tapati forma kure tu jau pildei ir tau iskart paskaicevo apiejus... mirksiukas.gif taip kad jei working tax credit yra £0 vadinas jie jusu seimai nepriklauso  ax.gif

aa,o is kur as zinau ar jie paskaiciave gavo £0 ?? tik as nesuprantu dar su tais overpaiment,underpaiment.. tai jeigu as grisiu i darba ir gausiu ta pacia suma child tax credit,tai jau bus overpaiment(as gausiu gi alga,tai musu income bus didesnis)...pasimeciau as jau visai.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 13, 12:39)
aa,o is kur as zinau ar jie paskaiciave gavo £0 ?? tik as nesuprantu dar su tais overpaiment,underpaiment.. tai jeigu as grisiu i darba ir gausiu ta pacia suma child tax credit,tai jau bus overpaiment(as gausiu gi alga,tai musu income bus didesnis)...pasimeciau as jau visai.. unsure.gif

Tau atsiunte tax credit award ir ten parasyta kiek child ir kiek working tax credit jusu seimai priklauso...o moka tai viena bendra suma kas sav(ar 4 sav)
taip jei grisi i darba ir jiems nepranesi kad dirbi ir jusu pajamos pakila tuomet kitas metais reikes grazinti tai kas bus overpaid... ax.gif taip kad kai grisi i darba paskambink ir pasakyk kad dirbi ir jusu pajamos ££££ apytikslei ta suma pakilo bendrai siems metams.
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 13, 11:39)

O tu paziurek tuos paskaiciavimus kur jie tau atsiunte (pati pirma laiska tax creditu) Pas mane working tax creditu - £0.
Kiekvienais metais po balandzio 6d. tu turi jiems pranest apie savo income pasikeitimus. Tax creditai visada skaiciuojami uz praejusius metus. Tarkim jei tavo metines income uz 06/07 metus buvo £18000 tu gauni apie £160 i men tax creditu, po balandzio 6d. tu jiems duodi metine ataskaita, tavo income uz 07/08 metus yra £14000, tai cia pas juos underpayment, automatiskai jie tau daugiau pinigeliu paskaiciuoja, jei pajamos virsija £18000, tai gauni maziau pinigeliu, tada jau overpayment. Is tikruju jie nori, kad iki liepos menesio tu jiems pranestum apie income pasikeitimus, jei ne, privalai jiems grazint viska kas buvo tau sumoketa nuo balandzio men.
Tikiuos supratai ka norejau parasyt. smile.gif
Pasikartojau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 13 birželio 2008 - 14:15
dekui merginos 4u.gif bandau suprasti biggrin.gif as kkai jiems pildziau anketas tai buvo s.m. vasario men,tai jie man skaiciavo uz pilnus praejusius metus(nes dekretiniu isejau tik nuo sausio 1 dienos),o tai dabar skaitosi kad siais metais musu income mazesnis nes as sedziu ant dekretiniu kuriu gaunu tik £113 rolleyes.gif tai kada man jiems pranesti g.gif dar siais metais ar tik po kitu metu balandzio 6? blush2.gif
Papildyta:
o jeigu as jiems nepranesiu tai kaip jie suzinos apie mano seimos(ar tarkim kitu seimu) pasikeitusius income??? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 13, 13:24)
dekui merginos  4u.gif  bandau suprasti  biggrin.gif  as kkai jiems pildziau anketas tai buvo s.m. vasario men,tai jie man skaiciavo uz pilnus praejusius metus(nes dekretiniu isejau tik nuo sausio 1 dienos),o tai dabar skaitosi kad siais metais musu income mazesnis nes as sedziu ant dekretiniu kuriu gaunu tik £113  rolleyes.gif  tai kada man jiems pranesti  g.gif  dar siais metais ar tik po kitu metu balandzio 6?  blush2.gif

Na kai tu pildei tai jau buvai dekretinese tai pranesti jau kaip ir nereike ax.gif
nebent jauti kad nuo sio balandzio iki kito balandzio jusu pajamos sumazes pvz.kokeis £5000 tada gali jiems paskambinti ir tai pasakyti....bet jei seis metais grisi i darba tuomet to daryti neverta nes paskui vel pajamos pakils...
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 13, 12:27)
dekui merginos  4u.gif  bandau suprasti  biggrin.gif  as kkai jiems pildziau anketas tai buvo s.m. vasario men,tai jie man skaiciavo uz pilnus praejusius metus(nes dekretiniu isejau tik nuo sausio 1 dienos),o tai dabar skaitosi kad siais metais musu income mazesnis nes as sedziu ant dekretiniu kuriu gaunu tik £113  rolleyes.gif  tai kada man jiems pranesti  g.gif  dar siais metais ar tik po kitu metu balandzio 6?  blush2.gif
Papildyta:
o jeigu as jiems nepranesiu tai kaip jie suzinos apie mano seimos(ar tarkim kitu seimu) pasikeitusius income??? ax.gif

Jie po balandzio 6d turejo tau atsiust laiska, atseit pranesk apie savo income changes iki liepos men. ir mes tau per naujo paskaiciuosim, jei ne atimsim viska ka sumokejom nuo siu m. balandzio sestos. na cia grazioj formoj...
Ir skaiciuojant pagal praejusius mokesciu metus tu dekretinese isbuvai nuo sausio 1d. iki balandzio 6d. nors tavo income ir nezymiai bet sumazejo (na priklauso kiek tu pries tai i men gaudavai). As tai pranesiau jiem, (dekretinese nuo lapkricio) ir tax creditu man pridejo apie £40 i savaite. Vietoj taves ir as pranesciau. Vistiek prides nors kazkiek pinigeliu (gal ir labai nedaug). O kitais metais tavo income bus dar mazesnis (kai duosi metine ataskaita vel) nes automatiskai tu dekretinese nuo nuo mokesciu metu pradzios iki kol darbdavys dar leis (tai apie 7 men tau susidarys) ir tax creditu dar daugiau gausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lindrukas: 13 birželio 2008 - 14:40
QUOTE(uk-girl @ 2008 06 13, 15:30)
Na kai tu pildei tai jau buvai dekretinese tai pranesti jau kaip ir nereike  ax.gif
nebent jauti kad nuo sio balandzio iki kito balandzio jusu pajamos sumazes pvz.kokeis £5000 tada gali jiems paskambinti ir tai pasakyti....bet jei seis metais grisi i darba tuomet to daryti neverta nes paskui vel pajamos pakils...

aciu 4u.gif vadinasi neverta skambint,nes as planuoju rugsejo men jau eiti i darba ,nemanau kad pajamos sumazejo £5000 rolleyes.gif

o jeigu tarkim pamirsiu tikrai jiems pranesti,tai jie is mano darbovietes suzinos kad jau grizau i darba? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lindrukas @ 2008 06 13, 15:30)
Jie po balandzio 6d turejo tau atsiust laiska, atseit pranesk apie savo income changes iki liepos men. ir mes tau per naujo paskaiciuosim, jei ne atimsim viska ka sumokejom nuo siu m. balandzio sestos. na cia grazioj formoj...

nu nieko jie man neatsiunte g.gif bet dekui uz info aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte23 @ 2008 06 13, 13:35)
aciu  4u.gif  vadinasi neverta skambint,nes as planuoju rugsejo men jau eiti i darba ,nemanau kad pajamos sumazejo £5000  rolleyes.gif 

o jeigu tarkim pamirsiu tikrai jiems pranesti,tai jie is mano darbovietes suzinos kad jau grizau i darba? blush2.gif
Papildyta:
nu nieko jie man neatsiunte  g.gif  bet dekui uz info aciuks.gif

suzino kad dirbi/ar nebedirbi per 4sav apytikslei bet tu turi kiek pamenu apie tokius dalykus jiems pranesiti per 4 ar 6 sav... unsure.gif taip kad gal nepamirsi biggrin.gif
Atsakyti
ar galima tvarkyti housing benefit,jei tame name registruota(gyvena) daugiau zmoniu?
Atsakyti