Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(vida/d @ 2007 12 02, 18:06)
Na jie net ir tuo atveju kai nepriklauso vistiek atsiuncia laiska su argumentais kodel nepriklauso ir pan.Jei jiems papildomai reikia kazkokios info apie jus jie konkreciai paraso arba atsiuncia forma pildyt.Tikriausiai jie dar svarsto,o jums bet kuriuo atveju atsius laiska.Bet zinai,kai mes tvarkemes,tai jie pirma musu prasymo forma del Child ir working tax creditu buvo pamete.Mes jokios reakcijos is ju nesulaukia 2men patys pasiskambinom ir tada jie is naujo kita atsiunet,todel viskas uztruko gana ilgai apie puse metu doh.gif Beja,jei patiems sunkoka susikalbeti,tai su verteja gali paprasyti kad sujungtu LT ar rusu kalba

smile.gif aciu uz info rolleyes.gif mums ir benefit pasalpa tvarke lygiai 6 men. g.gif labai jau ilgai, o del child tax reiks skambinti, gal rimtai nusimete g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2007 12 02, 17:42)
smile.gif aciu uz info rolleyes.gif mums ir benefit pasalpa tvarke lygiai 6 men. g.gif labai jau ilgai, o del child tax reiks skambinti, gal rimtai nusimete g.gif

Aisku pasiskambinimas nepakenks2, nusiraminsi, kad viskas tvarkoj. bet siaip nesijaudink, kad ilgai trunka - taip visiems. be to, pinigeliai niekur nedings, tau bus mokama nuo tos dienos, kai uzpildei forma. taigi susikaups nemaza sumele mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 11 27, 23:28)
sveikutes 4u.gif
gavau siandien laiska is child beneffit office, kad mano seimos asmeniniai duomenys, kartu su kitu seimu duomenimis, kazkur nuplauke, neaisku i kieno purvinas rankas. kaip ir prabegom girdejau per zinias pries kelias dienas.. bet tada net nepagalvojau, kad tai gali ir mane paliesti.. o dabar baisoka daros unsure.gif laiske sako nesijaudinti, bet juk ten ir banko saskaitos duomenys, ir insurance numeriai ir gimimo datos!!... nekalbant apie pavardes, pasu numerius ir t.t.  doh.gif juk su sitiek duomenu kazin ka galima padaryti mano vardu doh.gif ypac internete doh.gif  doh.gif  unsure.gif
pataria buti ramiems, bet pastebejus keistus pinigu dingimus is saskaitos, susisiekti su banku  doh.gif  unsure.gif
gal kas nors is jusu irgi gavot toki laiska?
ka daryti zadat? ar ramiai laukti? g.gif

sveika zinok ir as gavau laiska kad dingo mano visi dokumentai kazkas pavoge,sake jei kas atcitiks skambinti i chiald benefitus nes gali pasinaudot tavo vardu ir bako detalemis unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(laimucka13 @ 2007 11 30, 22:29)
Sveikutes mamytes 4u.gif gal kas zino kodel uzstrigo viena pasalpele, viska siunciau vienodai, o gaunu tik child benefit pasalpa 17 svaru, dar turetu tax child buti, bet tylu unsure.gif mano anglu kalba prasta, tad nedrasu skambinti ir klausti doh.gif o gal kazkas netiko g.gif mes abu su vyru dirbam, vaikas namuose, po nauju planuojame i mokykla biggrin.gif gal kas zino kokiu atveju priklauso tie child tax g.gif aciu

sveika tu gali paskambint ir paprasyt vertejo nes tikrai duoda as taip pat prasiau ir pasiule man verteja
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 12 02, 21:37)
Aisku pasiskambinimas nepakenks2, nusiraminsi, kad viskas tvarkoj. bet siaip nesijaudink, kad ilgai trunka - taip visiems. be to, pinigeliai niekur nedings, tau bus mokama nuo tos dienos, kai uzpildei forma. taigi susikaups nemaza sumele mirksiukas.gif

Na nelabai gali susikaupti ta sumele, mano pacios pavyzdziu tai laukiu child tax'u nuo liepos tai jiems atsiusk ta tai ana o dabar uzsikabino kad nepasikeiciau home offiso kai perejau dirbti is agenturos i full time (tas buvo pries 3 metus) niekam nemaise galiojo ir tas pats o va dabar reikejo nauja pasidaryti ir mokes tik nuo sio men mums. Toks ir taupymas gavosi doh.gif niekam nebenori moketi, o ir sure start maternity grant galiu prarasti kol jie ten grabaliojasi taip ilgai (liko 3 sav) karoce...
Atsakyti
sveikos 4u.gif
turiu toki klausima ax.gif Lietuvoje butina atsisakyti pasalpos, ar Benefitai moka ir gaunant kitur pasalpa? g.gif
Atsakyti
As tai per seniausiai atsisakiau verysad.gif mano mama nuejo i savivaldybe, pasiklausinejo, ir pasirodo is uk skambina teiraujasi kas ir kaip aisku ne su visais atvejais, ir jei suzino kad gauni ir ten ir ten reik grazint sumoketus pinigelius ir plius bauda doh.gif gali rizikuot, bet jeigu netycia pasidomes Lietuvos situacija doh.gif doh.gif doh.gif ir dar skaiciau info, jog labai daug uk biudzetas sumoka paslpoms pinigu, bus sprendziama ir dar labiau tikrinama kam moka pasalpas g.gif cia tik tarp kitko pamastymams g.gif ir dar girdejau ax.gif jog tikrinama t.y.skambinama i Lt yra labiau is didesniu miestu kaip Londonas ir panasiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2007 12 04, 13:04)
Na nelabai gali susikaupti ta sumele, mano pacios pavyzdziu tai laukiu child tax'u nuo liepos tai jiems atsiusk ta tai ana o dabar uzsikabino kad nepasikeiciau home offiso kai perejau dirbti is agenturos i full time (tas buvo pries 3 metus) niekam nemaise galiojo ir tas pats o va dabar reikejo nauja pasidaryti ir mokes tik nuo sio men mums. Toks ir taupymas gavosi  doh.gif niekam nebenori moketi, o ir sure start maternity grant galiu prarasti kol jie ten grabaliojasi taip ilgai (liko 3 sav) karoce...

uzjauciu verysad.gif
o del sure start mg gal bandyk issiusti be child tax creditu, nes zinau, kad tikrai del tokiu priezasciu pavelavus, negausi jau tos pasalpos. gal i ta tarpa kol jie susigaudys ir pareikalaus tax creditu, gausi atsakyma g.gif nu pabandyk, jau paskutinem dienom, jei nesulauksi. nors aisku linkiu suspeti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Marta* @ 2007 12 04, 22:50)
sveikos 4u.gif
turiu toki klausima ax.gif Lietuvoje butina atsisakyti pasalpos, ar Benefitai moka ir gaunant kitur pasalpa? g.gif

Zinoma butina, nelegalu juk tai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dosine @ 2007 11 28, 07:31)
Sveikos mamytės, labai norėčiau jūsų paklausti, mums atsitiko tokia situacija, mano MB "buvusioji" gyvena Londone, o jų bendras vaikas Lietuvoje, dabar ji paskambino ir paprašė ,kad padarytume vaiko pasą ir kuo greičiau atsiūstume jai į Londoną. Vaiko ji nežada ten vežtis, tai kam jei tas pasas? kai paklausėm kam reikia pasakė tik, kad kažkokius dokumentus tvarkosi, bet nesako daugiau nieko, tai natūralu kad mums kyla daug klausimų. Ar tai bus saugu vaiko atžvilgiu?
Labai busim dėkingi užatsakymus. smile.gif

man taip atrodo irgi kad ji nori tvarkytis pasalpa uz vaikus
Atsakyti
O as nedaryciau jokio paso kol aiskiai nepaaiskintu kodel jai reikia, ir be to jei gaus pasalpas cia Anglijoje tai vaikas Lietuvoje gali nebegauti, o kaip supratau jis likes ir kazkas uz ji gauna lietuviska pasalpa
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2007 12 05, 15:16)
O as nedaryciau jokio paso kol aiskiai nepaaiskintu kodel jai reikia, ir be to jei gaus pasalpas cia Anglijoje tai vaikas Lietuvoje gali nebegauti, o kaip supratau jis likes ir kazkas uz ji gauna lietuviska pasalpa

drinks_cheers.gif
rašė, kad močiutė gauna pašalpą už jį, bet aš irgi nedaryčiau jokio paso. Jei tau reikia, malonėk paaiškinti kam reikia ir grįžk ir pasidaryk blush2.gif
Atsakyti
sveikos,
tox klausimas: kokia eiles tvarka reikia siusti formas?dabar laukiam Child Benefit atsakymo, tai ar galim belaukdami siusti Child Tax Credit? ar pirmiausia sulaukti atsakymo reikia? blush2.gif

ir kaip ten reikalai su keliones dokumentais? gal kam teko susidurti? kiek laiko viskas uztrunka? kokiu dokumentu reikia? ar bet kokio amziaus vaikui isduoda? ax.gif

aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti