QUOTE(deivydukomama @ 2007 12 15, 16:08)
taip priklauso vienkartine pasalpa vaikui lietuvoje jei jis gimes uk
ir dar plius gauni 260 Lt pasalpa, kad buvai nescia
QUOTE(deivydukomama @ 2007 12 28, 17:35)
as tai start maternety grant tai negavau
nes as pasalpeliu dar nebuvau gavusi jei tu gauni chiald benefitus tai tu gausi dar maternety grant iki 6men turi issiust jiem laiska
ar neskaitet
, juk Sure star maternity grand formoje yra parasyta laikotarpis, per kuri galite kreiptis del vienkartines pasalpos: 11 savaiciu iki vaiko nustatytos gimimo datos ir 3 men. po jo gimimo!!! Kad ja gauti (500 svaru), jau reikia buti susitvarkius CHB ir Tax credit pasalpas
Papildyta:
QUOTE(Brooke @ 2008 01 03, 12:37)
Sveikos. Išsiaiškinau, kad visgi galiu šiuo metu gaut kažkiek child tax ir working tax credit'ų, tai va laukiu formų ir pildysiuos, ale man kas įdomu.. Kai skambini telefonu, jie klausia, ar šiuo metu tu ar tavo partneris dirbat daugiau kaip 16 val. į savaitę? Aš pasakiau, kad aš nedirbu, nors realiai dirbu kažkur apie 12 valandų į sav... Galvoju mest, nes nebepasivelku, bet jei nuo to nenukentėtų credit'ai, tai gal nereik labai skubėt..
? Dar..
Norėtume leisti dukrą į darželį bent pusdieniui (šiuo metu turim tik tas 2,5 valandos per dieną), kad geriau kalbą pramoktų, bet tai labai stipriai trenktų per kišenę.. Sakau, gal vaikui ėmus lankyt darželį duotų daugiau tų credit'ų?
Inland Revenue moka ne tik Tax credit pasalpas, bet ir Childcare cost
taigi jei kreipiesi del Tax credit, nepamirsk ir Childcare cost