QUOTE(animam @ 2008 04 03, 13:58)
Na va ką tik teikėsi viena sodros darbuotoja paskambinti ir pasakė,kad jokių problemų, galima dirbti uk, Lietuvoje gauti motinystės pašalpą(jeigu nenutraukiu darbinių santykių čia Lietuvoje)
labai idomu ar gerai supratau kazin tai jei cia dirbu tai cia gausiu pasalpa ir jei lt esu idarbinta tai ir ten galiu gauti pasalpa? kaip cia dabar yra? gal kas zino smulkiau? buciau labai dekinga uz info
Papildyta:
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 04 17, 16:19)
Nu kas man sinadien atsitiko negliu patiketi. Gavau laiska is child benefit (nes vis dar tikrina). Ir zinot ka raso? Kad mums nepriklauso child benefit ir kad neturiu teises buti UK. Skambinu nes nesuprantu kas ir apie ka cia. 5metai jau gyenu UK kip tai nepriklauso? Tai pasirodo uz tai kad nepasikeiciau home office registracijos kai pakeiciau darba o jau dirbu daugiau kaip 2 metai tam paciam darbe.
Isivaizduojat child tax credit gaunu, netgi gavau sure start maternity grant o child benefit ne geras ane?
Gal kam nors ir taip buvo?
Isivaizduojat child tax credit gaunu, netgi gavau sure start maternity grant o child benefit ne geras ane?
Gal kam nors ir taip buvo?
niu cia geras!! esu girdejusi apie tokia registracija su home office, bet nesirupinau anksciau, nes neuzkliuvo dar, bet jei klius del visu benefit'u, tai greiciausiai reik pasidaryti? o gal dar galite apsviesti mane kaima kas yra sure start maternity grant ? ir is viso gal kas galetu pasakyti sarasa benefit'u kuriuos galima cia gauti? jei dirbu su popieriukais nes kai suzinojau kad moka 90% tik pirmas 6 savaites, o paskui truputi virs 100 svaru i savaite, tai net negera pasidare kaip reiks laikytis neisivaizduoju, nes dar priedo ir studijuoju ir gal kas dar galetu pasidalinti patirtimi kas gauna pasalpele ir LT ir UK