Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(siguliukas17 @ 2008 03 19, 16:00)
Sveikutes  4u.gif
Gal zinot kas cia su tom pasalpom darosi, gana ilgokai uztruko ir siuncia kuo daugiau nesmoniu pildyti. Kai uzpildziau child benefit po kiek laiko atsiunte nauja forma kuri vadinasi for people from abroad, uzpildziau ta tai vel atsiunte laiska ir praso home office working registration. Uzkniso juodai. Del child tax credit ir laukiu paskambini tai vis ta pati sako aplication in proces  doh.gif . Kiek jums viskas uztruko?

sveika taip ir man buvo,laukiau 7men.siunte ir siunte klausimu g.gif
Atsakyti
Man sutvarke irgi per 7 men ir beje ne uz visa ta laika sumokejo. O kas del spartaus lenkiuku gimimo tai ne jie cia kalti, juk tu vadinamu babajuku ir negriuku irgi gimsta nemazai
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2008 03 20, 12:57)
Man sutvarke irgi per 7 men ir beje ne uz visa ta laika sumokejo. O kas del spartaus lenkiuku gimimo tai ne jie cia kalti, juk tu vadinamu babajuku ir negriuku irgi gimsta nemazai

man irgi sumokejo ne uz visa ta laika,cia visi tu vaiku daug turi tiek lietuviai,lenkai,babajai,judziai, blink.gif
Atsakyti
norejau paklausti, kokios salygos yra gauti mathernity allowance, bunant self employed? kiek savaiciu reikia moketi tuos taxus?
o kaip buna, kai del mazu pajamu atleidziama nuo tax mokejimo (duoda exemption certifikata), ar tada vistiek galima gauti MA ar reikia kazkiek savaiciu pamoket tuos tax?
buciau dekinga uz bet kokia info, nes jau laikas spaudzia tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 03 19, 22:52)
sveika taip ir man buvo,laukiau 7men.siunte ir siunte klausimu g.gif

Bet jeigu taip ilgai uztrunka tai as nebespesiu gauti Sure start maternity grant. Jau viena karta atmete liepe laukti kada ateis child tax credit ir tada skambint, o ka daryt jei tie child tax credit irgi nepareina doh.gif
Atsakyti
O mamytes is kur gauti maternity grant forma ir per kiek laiko reikia kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(siguliukas17 @ 2008 03 25, 12:54)
Bet jeigu taip ilgai uztrunka tai as nebespesiu gauti Sure start maternity grant. Jau viena karta atmete liepe laukti kada ateis child tax credit ir tada skambint, o ka daryt jei tie child tax credit irgi nepareina  doh.gif

zinok as ir negavau maternety grant nes jau buvo per velu,nes iki vaikui sueis 3men. tegali susitvarkyt jei negauni pasalpu tai ir nepriklauso maternety grant g.gif
Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes,

As sitoje temeleje pirma karta, tikiuosi priimsit ir padesit smile.gif
Gal galit kas parekomenduoti man koki advokata ar kokia firmele, kuri sutvarkytu ir isaiskintu kas man per pasalpos priklauso. Nes pas mane mieste tokiu tikrai nera, o Londone nieko nezinau. Kadangi laukiuosi trynuku gal kazkas kitaip.
Aciu lauksiu pagalbeles 4u.gif
Atsakyti
Negavau ir as nei uz viena vaika, nes nespejo tax creditu skaiciuoti doh.gif
O Sakgintare maternity grant pasiimk is job centro
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2008 03 25, 16:36)

As sitoje temeleje pirma karta, tikiuosi priimsit ir padesit     smile.gif
Gal galit kas parekomenduoti man koki advokata ar kokia firmele, kuri sutvarkytu ir isaiskintu kas man per pasalpos priklauso. Nes pas mane mieste tokiu tikrai nera, o Londone nieko nezinau.  Kadangi laukiuosi trynuku gal kazkas kitaip.
Aciu lauksiu pagalbeles   4u.gif

man patikima ta firma esu joje buvusi gal pades Aldus Ltd
"Aldus Ltd." yra viena iš seniausiai veikiančių ir didžiausią... tu pasiziurek tinkle anglija.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivydukomama: 25 kovo 2008 - 18:44
QUOTE(jolituks @ 2008 03 25, 19:36)

As sitoje temeleje pirma karta, tikiuosi priimsit ir padesit    smile.gif
Gal galit kas parekomenduoti man koki advokata ar kokia firmele, kuri sutvarkytu ir isaiskintu kas man per pasalpos priklauso. Nes pas mane mieste tokiu tikrai nera, o Londone nieko nezinau.  Kadangi laukiuosi trynuku gal kazkas kitaip.
Aciu lauksiu pagalbeles  4u.gif

geriausia nueiti i Inland Revenue savo mieste ir pasiimti formas arba jie papraso kartais is ju patiems pasiskambinti ir paprasyti,kad atsiustu.Tada uzsipildai ir issiunti,o kai sulauki atsakymo,tai jie paraso ar priklauso ar ne ir pan.Zodziu,tai uztrunka,bet zinai ,kad kazkam uz tai moketi nereikia ir pats tiesiogiai be tarpininku visokiu susitvarkai.Dar gi galima pasiskambinti i Inland centrini ir jie kartais duoda verteja,tai visai super
Papildyta:
Dar pridurti noriu,kad pasalpos priklauso nuo jusu seimos pajamu.(child tax credit ir dirbanciajam prie to paties working tax credit).Child benefit visiems vaikams gyvenantiems UK priklauso(apie £18/sav)
Atsakyti
QUOTE(jolituks @ 2008 03 25, 18:36)

As sitoje temeleje pirma karta, tikiuosi priimsit ir padesit    smile.gif
Aciu lauksiu pagalbeles  4u.gif

Kaip faina trys is karto wub.gif . Sveikinu 4u.gif
Atsakyti