Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(Dosine @ 2007 11 29, 11:24)
Ačiū, man irgi kilo tokia mintis, bet gal tada nieko baisaus, tegu gauna ji tuos pinigus, mums tik svarbu kad vaikui nepakenktų. g.gif

g.gif na, nesakyčiau, kad nieko baisaus. KIek suprantu, tik vienas iš tėvų gali gauti pašalpą už vaiką. Jei vaikas LT, tai greičiausiai jis gauna LT pašalpą. Jei anglai tai suseks, tai panaikins visas pašalpas ir dar baudą uždės.
Aš, geriau to neleisčiau schmoll.gif
Atsakyti
sveikos mamytes, noriu paklausti Jusu, dar jie nesutvarke man pasalpos del child benefitu, ar turiu teise pildyti dokumentus jau del child tax craditu ir working tax creditu (IN neturiu dar, nes laukiu dar apointmento, pati nedirbanti)???/
Atsakyti
QUOTE(Penktadienio_mamyte @ 2007 11 29, 17:48)
sveikos mamytes, noriu paklausti Jusu, dar jie nesutvarke man pasalpos del child benefitu, ar turiu teise pildyti dokumentus jau del child tax craditu ir working tax creditu (IN neturiu dar, nes laukiu dar apointmento, pati nedirbanti)???/

I child tax creditu forma reikia yrasyti savo IN ir child benefit numerius, mano manymu kitaip jie ignoruos tavo forma arba vistiek prasys tu numeriuku.
Atsakyti
QUOTE(fistik @ 2007 11 28, 01:28)
sveikutes 4u.gif
gavau siandien laiska is child beneffit office, kad mano seimos asmeniniai duomenys, kartu su kitu seimu duomenimis, kazkur nuplauke, neaisku i kieno purvinas rankas. kaip ir prabegom girdejau per zinias pries kelias dienas.. bet tada net nepagalvojau, kad tai gali ir mane paliesti.. o dabar baisoka daros unsure.gif laiske sako nesijaudinti, bet juk ten ir banko saskaitos duomenys, ir insurance numeriai ir gimimo datos!!... nekalbant apie pavardes, pasu numerius ir t.t.  doh.gif juk su sitiek duomenu kazin ka galima padaryti mano vardu doh.gif ypac internete doh.gif  doh.gif  unsure.gif
pataria buti ramiems, bet pastebejus keistus pinigu dingimus is saskaitos, susisiekti su banku  doh.gif  unsure.gif
gal kas nors is jusu irgi gavot toki laiska?
ka daryti zadat? ar ramiai laukti? g.gif

mes ir gavome si laiska.Tikriausiai jie visiems issiuntines.bet kas is to jei visi svarbus asmens duomenys kazkur neaisku plaukioja ir dar kai pagalvoji,kad cia sitie duomenys musu visam gyvenimui ir jie nepakeiciami(neskaitant banko detaliu). doh.gif Baisu,bet jau mes nieko pakeisti nebegalim,tai belieka tiketis,kad nieko negero nenutiks doh.gif
QUOTE(Penktadienio_mamyte @ 2007 11 29, 19:48)

Na jei neturi NI,tai negausi Child ir working tax creditu,kol nepasidarysi NI number.Gali formas pidyt,bet jie is taves jo vistiek reikalaus,bet tokiu atveju jie padeda pasidaryti NI number mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 29 lapkričio 2007 - 20:39
QUOTE(Limcamca @ 2007 11 29, 12:30)
g.gif na, nesakyčiau, kad nieko baisaus. KIek suprantu, tik vienas iš tėvų gali gauti pašalpą už vaiką. Jei vaikas LT, tai greičiausiai jis gauna LT pašalpą. Jei anglai tai suseks, tai panaikins visas pašalpas ir dar baudą uždės.
Aš, geriau to neleisčiau  schmoll.gif

o gal ji nori vaika pasiimti i anglija? nes pasalpoms dazniausiai gimimo liudijimo uztenka...
Atsakyti
QUOTE(mamukass @ 2007 11 30, 14:24)
o gal ji nori vaika pasiimti i anglija? nes pasalpoms dazniausiai gimimo liudijimo uztenka...

Nu tai čia turbūt tik pati mamytė atsakys, kam jai tas pasas biggrin.gif
Atsakyti
Mes iš pat pradžių irgi pagalvojom kad nori pasiimti, bet paskui paaiškėjo, kad net atostogom nepasiims, nes atseit neturi sąlygų, o alimentus ir pašalpą ji gauna lietuvišką, (jos motina tiksliau). Mums vaiko irgi nenori visiškai atiduoti, žodžiu motinėlė ten ne iš gerųjų, ir kaip tokias bobas žemelė nešioja, širdį spaudžia , vaiko gaila, nors ir ne savo.
Atsakyti
QUOTE(vida/d @ 2007 11 29, 18:36)
mes ir gavome si laiska.Tikriausiai jie visiems issiuntines.bet kas is to jei visi svarbus asmens duomenys kazkur neaisku plaukioja ir dar kai pagalvoji,kad cia sitie duomenys musu visam gyvenimui ir jie nepakeiciami(neskaitant banko detaliu). doh.gif Baisu,bet jau mes nieko pakeisti nebegalim,tai belieka tiketis,kad nieko negero nenutiks doh.gif

skambinau siandien pakeisti kai kurias detales tax credituose ir likau nieko nepesus, nes "nepraejau security check" doh.gif nu galvoju nesamone, nejaugi nezinau savo asmeniniu duomenu, o ir anglu mano neprasta, tikrai turejo viska teisingai suprasti.. nu, galvoju, gal telefonininke vepla, ne taip ka surase.. skambinu vel. atsiliepia vyras dabar. vel visus klausimus atsakau ir vel tas pats atsakymas sorry doh.gif ir niekuo man padeti negali, skambink tipo vel... doh.gif schmoll.gif
dabar toptelejo, ar tik nebus tai susije su situ paslaptingu duomenu "nutekejimu" unsure.gif unsure.gif fear.gif
geriausiu atveju, tai duomenys dar ir susimaise g.gif
o apie blogiausia tai net pagalvot nesinori blink.gif
Atsakyti
Sveikutes mamytes 4u.gif gal kas zino kodel uzstrigo viena pasalpele, viska siunciau vienodai, o gaunu tik child benefit pasalpa 17 svaru, dar turetu tax child buti, bet tylu unsure.gif mano anglu kalba prasta, tad nedrasu skambinti ir klausti doh.gif o gal kazkas netiko g.gif mes abu su vyru dirbam, vaikas namuose, po nauju planuojame i mokykla biggrin.gif gal kas zino kokiu atveju priklauso tie child tax g.gif aciu
Atsakyti
sveiki ,as gyvenu siaurinej airijoj, viena vaikiuka atsveziau is lietuvos, o kita pasigimdziau cia s.airijoje. ir pasalpas susitvarkiau pati, as pati niekur nedirbau ir dar dabar nedirbu, bet dirba mano vyras, taigi pasalpas susitvariau vyro vardu, pajamos musu nera labai dideles, taigi ir pasalpas gauname visas, t.y. child benefit, work and child tax credit, o kas liecia house benefit tai mielos mamos patarciau net nevargti nes tikrai neverta, as tvarkiausi tuos visus dokumentus gan ilga laiko tarpa, o gavau tik 0.72pensus pe savaite, nors uz nama mokame nemazus pinigus, o ir dar mokesciai prisideda, taigi, mielos mamos, mano patarimas jums tvarkykites dokumentu pacios , ir tikrai nera cia nieko sudetingo, nereikes niekam moketi pinigeliu, o del house benefito tai tikrai nevarkit nes tikrai tikrai neapsimoka. o ji kas gyvenat siaurinej arijoj ir jums reikia pagalbos tvarkant dokumentus as galiu duoti patarimu ir siek tiek padeti, ir tikrai tikrai nemokamai.
Atsakyti
QUOTE(aiste1 @ 2007 12 02, 10:03)
sveiki ,as gyvenu siaurinej airijoj, viena vaikiuka atsveziau is lietuvos, o kita pasigimdziau cia s.airijoje. ir pasalpas susitvarkiau pati, as pati niekur nedirbau ir dar dabar nedirbu, bet dirba mano vyras, taigi pasalpas susitvariau vyro vardu, pajamos musu nera labai dideles, taigi ir pasalpas gauname visas, t.y. child benefit, work and child tax credit, o kas liecia house benefit tai mielos mamos patarciau net nevargti nes tikrai neverta, as tvarkiausi tuos visus dokumentus gan ilga laiko tarpa, o gavau tik 0.72pensus pe savaite, nors uz nama mokame nemazus pinigus, o ir dar mokesciai prisideda, taigi, mielos mamos, mano patarimas jums tvarkykites dokumentu pacios , ir tikrai nera cia nieko sudetingo, nereikes niekam moketi pinigeliu, o del house benefito tai tikrai nevarkit nes tikrai tikrai neapsimoka. o ji kas gyvenat siaurinej arijoj ir jums reikia pagalbos tvarkant dokumentus as galiu duoti patarimu ir siek tiek padeti, ir tikrai tikrai nemokamai.

as irgi pritariu, kad reikia bandyt tvarkytis pasalpas pacioms. juk ir cia forume daug mamyciu is patirties patarti, kaip kur ir ka daryti, gali.
o del housing beneffito, tai viskas priklauso nuo jusu financines padeties. jeigu neturite daug santaupu ir vyrai tikrai atlyginimus nedidelius gauna(turiu omenyje minimuma ar tik truputi daugiau), tai housing beneffit gana nemaza nuomos dali padengia. jusu, aiste1, pavyzdziu, turbut netoks mazas vyro atlyginimas ir jusu gaunamos kitos pasalpos, todel tik centus ir gaunate. beje, reikia nepamirsti visokius pokycius apie financine padeti jiems pranesti. tai pvz, sumazejus jusu tax credit sumai, padides jusu housing beneffit ir to sumazejimo net nejausit mirksiukas.gif taigi, manau verta vistiek buvo ir del sito benefito pavargti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2007 12 01, 00:29)
Sveikutes mamytes 4u.gif gal kas zino kodel uzstrigo viena pasalpele, viska siunciau vienodai, o gaunu tik child benefit pasalpa 17 svaru, dar turetu tax child buti, bet tylu unsure.gif mano anglu kalba prasta, tad nedrasu skambinti ir klausti doh.gif o gal kazkas netiko g.gif mes abu su vyru dirbam, vaikas namuose, po nauju planuojame i mokykla biggrin.gif gal kas zino kokiu atveju priklauso tie child tax g.gif aciu

Na jie net ir tuo atveju kai nepriklauso vistiek atsiuncia laiska su argumentais kodel nepriklauso ir pan.Jei jiems papildomai reikia kazkokios info apie jus jie konkreciai paraso arba atsiuncia forma pildyt.Tikriausiai jie dar svarsto,o jums bet kuriuo atveju atsius laiska.Bet zinai,kai mes tvarkemes,tai jie pirma musu prasymo forma del Child ir working tax creditu buvo pamete.Mes jokios reakcijos is ju nesulaukia 2men patys pasiskambinom ir tada jie is naujo kita atsiunet,todel viskas uztruko gana ilgai apie puse metu doh.gif Beja,jei patiems sunkoka susikalbeti,tai su verteja gali paprasyti kad sujungtu LT ar rusu kalba
Atsakyti