QUOTE(fistik @ 2007 11 28, 01:28)
sveikutes
gavau siandien laiska is child beneffit office, kad mano seimos asmeniniai duomenys, kartu su kitu seimu duomenimis, kazkur nuplauke, neaisku i kieno purvinas rankas. kaip ir prabegom girdejau per zinias pries kelias dienas.. bet tada net nepagalvojau, kad tai gali ir mane paliesti.. o dabar baisoka daros
laiske sako nesijaudinti, bet juk ten ir banko saskaitos duomenys, ir insurance numeriai ir gimimo datos!!... nekalbant apie pavardes, pasu numerius ir t.t.
juk su sitiek duomenu kazin ka galima padaryti mano vardu
ypac internete
pataria buti ramiems, bet pastebejus keistus pinigu dingimus is saskaitos, susisiekti su banku
gal kas nors is jusu irgi gavot toki laiska?
ka daryti zadat? ar ramiai laukti?
mes ir gavome si laiska.Tikriausiai jie visiems issiuntines.bet kas is to jei visi svarbus asmens duomenys kazkur neaisku plaukioja ir dar kai pagalvoji,kad cia sitie duomenys musu visam gyvenimui ir jie nepakeiciami(neskaitant banko detaliu).
Baisu,bet jau mes nieko pakeisti nebegalim,tai belieka tiketis,kad nieko negero nenutiks
QUOTE(Penktadienio_mamyte @ 2007 11 29, 19:48)
sveikos mamytes, noriu paklausti Jusu, dar jie nesutvarke man pasalpos del child benefitu, ar turiu teise pildyti dokumentus jau del child tax craditu ir working tax creditu (IN neturiu dar, nes laukiu dar apointmento, pati nedirbanti)???/
Na jei neturi NI,tai negausi Child ir working tax creditu,kol nepasidarysi NI number.Gali formas pidyt,bet jie is taves jo vistiek reikalaus,bet tokiu atveju jie padeda pasidaryti NI number