QUOTE(Kuzia @ 2008 03 05, 20:19)
Iš godumo
. Nepasisekė nugręžt, tai atkeršijo
Siūlyčiau karts nuo karto tą firmą paviešint didelėm raudonom raidėm
. Nes gi yra kas skaito tik 2 paskutinius psl
QUOTE(deivydukomama @ 2008 03 05, 21:29)
nu jo as taip pat sutinku kad paviesintu ta firma
QUOTE(Brooke @ 2008 03 05, 23:33)
Jei jie turi visus tavo duomenis (kuriuos jie turi, nes tvarko tavo pašalpų popierius už tave) - gali
Jei tai buvo ne prieš kelis metus, siūlyčiau pabandyt paduot ieškinį Small Claims Court (berods jie tokiais užsiima..). Tiesa, jei nemokate kalbos, bus sunkoka su popieriais ir atstovų susiradimu
QUOTE(Limcamca @ 2008 03 06, 13:03)
AUSRIUXA - o, popierius tvarkantis, pasirasete kokia sutarti, kiek visas darbas kainuos??
Kas zino, kur galima rasti informacija, kiek laiko Child benefit ir child tax credit ofisai turi teise laikyti dokumentus?? Berods, 10 dienu, bet gal kas zino tiksliau?
nieko nepasirasiau pasake kainuos £50 uz pasalpu sutvarkyma susimokejau pati pirma karta nuejus ten nieko nedave pinigelius i stalciu isidejo,o paskui kai atejo paskaiciavimai as paskambinau sakau aciu viskas susitvarke atejo paskaiciavimas jie sako tai kada ateisit susimoket uz ka sakau tai kaip taremes 10% nuo metines sumos akys man iskrito tada
paskui jie tvirtino,kad as ne taip supratau ar neisgirdau tipo jie sake,kad bus 10%,bet buvau ne viena pirma karta ir abi neisgirdom taip iseina paskui jau teige,kad kai as pakartotinai buvau viena atejus sake man ir t.t. tipo pati pagalvok tik £50 uz viska nera tokiu kainu,o as tik pas juos nuejau niekur kitur nesidomejau kiek kainuoja todel ir patikejau,o dar be to tu pinigu reikalavo pervesti i kazkokia tai saskaita kazkokio zmogaus net ne tos firmos