Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(niamniuskyte @ 2008 02 20, 16:42)
O as va norejau pasidometi kaip atidaret vaiko vardu saskaita(turiu omeny kaip idejot ta 250svaru vaucheri?)nes as jau viska gavau ir ta ceki ir knyga kazkokia,bet kaip ir ka ten daryti info jokios neradau,arba bent jau likau nesupratus g.gif
ACIU 4u.gif

Apsisprendi kuriam banke nori ir eini atidarai,arba internetu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 02 20, 16:50)
Apsisprendi kuriam banke nori ir eini atidarai,arba internetu mirksiukas.gif

Tai jau ten i banka reikia nestis visus tuos popierius kuriuos jie atsiunte ar tik ta ceki??Nu sorry uz kvailuma,bet tikrai pasimetus esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 02 20, 14:42)
O as va norejau pasidometi kaip atidaret vaiko vardu saskaita(turiu omeny kaip idejot ta 250svaru vaucheri?)nes as jau viska gavau ir ta ceki ir knyga kazkokia,bet kaip ir ka ten daryti info jokios neradau,arba bent jau likau nesupratus g.gif
ACIU 4u.gif

nueik i kuri nori banka ir pasakyk kad nori atidaryt vaikui taupamaja saskaita ir tau duos tokia knygele uzsipildyt ir issiusi su cekiuku mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 02 20, 15:03)
Tai jau ten i banka reikia nestis visus tuos popierius kuriuos jie atsiunte ar tik ta ceki??Nu sorry uz kvailuma,bet tikrai pasimetus esu blush2.gif

as tai nieko nesinesiau tik man padave knygute kur uzpildziau namuose ir issiunciau su cekiuku as atidariau natwest banke
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivydukomama: 20 vasario 2008 - 16:16
As loyde jau anksciau buvau pasiemus dave man ta knygute,bet va kaip ja ten siusti juk ji nei uzsiklijuoja nei ka ir ta ceki baisu kad nepasimestu as jau ja uzpildzius...Paaiskink prasau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(guce @ 2008 02 20, 11:46)
4u.gif  na jei nesupyks niekas,tai  as pakomentuosiu is savo patirties. ko gero taip ur yra,kad jums atskaiciuoja permoketus pinigelius.siaip tai jie po nauju metu gi visiems pradeda siuntineti laiskus ir klausia ar nepasikeite jusu pajamos,jei jos pasikeite reikia jiems pasiskambinti ir pasakyti,kiek mazdaug siemet bus pajamu,tada jie perskaiciuoja pagal jusu nurodytas pajamas ir atsiuncia laiskely su naujais paskaiciavimais. ir jame tikrai yra parasyta kiek dar tau turi sumoketi siais metais ir kiek planuoja moketi nuo 2008 04 menesio.o paskui kiek suprantu atsius vel formikes,kad patiksilntum savo pajamas,kai jos bus deklaruotos ar kaip cia ishsireiskus.  g.gif
na tikiuosi supratot ka norejau pasakyti ir bent kazkiek galejau padeti susigaudyti.  ax.gif

o jei as jiems neskambinsiu ir nepranesiu savo dabartyniu duomenu, ar jie patys mato kas kiek uzdirba? g.gif

Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2008 02 20, 09:56)

Astulyte28, jei ne paslaptis kiek mazdaug per savaite gaudavau to maternity allowance? unsure.gif Gal ir per izulus klausimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2008 02 20, 15:25)
o jei as jiems neskambinsiu ir nepranesiu savo dabartyniu duomenu, ar jie patys mato kas kiek uzdirba? g.gif

4u.gif na as tai manau,kad mato,bet tikrai nezinau.mano vyras kai self employed, tai kai pildom tax return formas ten gi reikia income metines vistiek skaiciuoti,o paskui jie siuncia jas i mokesciu inspekcija( niu angliskai bijau klaidingai parasyt blush2.gif ) tai pagal ta nurodyta suma jie ir mato ar atitinka ar ne. na bent jau as taip galvoju ir mano patarejas tongue.gif siuo klausimu taip sako.
na vistiek gi pinigu ieinanciu i saskaita nenuslepsi,anksciau ar veliau vistiek atkas jie. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(niamniuskyte @ 2008 02 20, 15:24)
As loyde jau anksciau buvau pasiemus dave man ta knygute,bet va kaip ja ten siusti juk ji nei uzsiklijuoja nei ka ir ta ceki baisu kad nepasimestu as jau ja uzpildzius...Paaiskink prasau blush2.gif

nu paciam gale turi buti toks vokelis ji reikia nuplesti na jis turi uzsiklijuot g.gif pabandyk na pas mane tai taip buvo o pas tave gal vokas idetas tai kliejuku patepk ir uzsiklijuos g.gif nu parasyk kaip sekesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivydukomama: 20 vasario 2008 - 21:59
QUOTE(noasta @ 2008 02 20, 18:49)
Astulyte28, jei ne paslaptis kiek mazdaug per savaite gaudavau to maternity allowance?  unsure.gif  Gal ir per izulus klausimas  blush2.gif

112 per svaite,9 menesius.Visiem self vienodai,cia ir vyrui jei jis self gimus vaikui uz pora savaiciu priklauso.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Norejau pasitarti ax.gif .Sausio 21pradejau nauja darba,pozicija permanent,o as jau laukiuosi bigsmile.gif Na gavosi ir naujas darbas ir leliukas beveik tuo paciu metu atsirado:)Itariu,kad bose labai neapsidziaugs,bet ...svarbu,kad mes laimingi mirksiukas.gif Tai,vat situacija tokia,kad noreciau suzinoti ar tiesa,kad man reikia dabar isdirbti 26-28sav.ir tada tures jau jie man uz leliuka moketi.Ka siaip gletumet patarti is savo paciu patirties rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(EgluteN @ 2008 02 23, 13:58)
Sveikutes 4u.gif
Norejau pasitarti ax.gif .Sausio 21pradejau nauja darba,pozicija permanent,o as jau laukiuosi  bigsmile.gif Na gavosi ir naujas darbas ir leliukas beveik tuo paciu metu atsirado:)Itariu,kad bose labai neapsidziaugs,bet ...svarbu,kad mes laimingi mirksiukas.gif Tai,vat situacija tokia,kad noreciau suzinoti ar tiesa,kad man reikia dabar isdirbti 26-28sav.ir tada tures jau jie man uz leliuka moketi.Ka siaip gletumet patarti is savo paciu patirties rolleyes.gif

sveikinu 4u.gif taip turi isdirbti 26-28sav.taip tau tures moket dekretines,o del boses tai nesijaudink ji taves neturi teises ismest is darbo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zipzip @ 2007 12 05, 20:33)
sveikos,
tox klausimas: kokia eiles tvarka reikia siusti formas?dabar laukiam Child Benefit atsakymo, tai ar galim belaukdami siusti Child Tax Credit? ar pirmiausia sulaukti atsakymo reikia?  blush2.gif

ir kaip ten reikalai su keliones dokumentais? gal kam teko susidurti? kiek laiko viskas uztrunka? kokiu dokumentu reikia? ar bet kokio amziaus vaikui isduoda? ax.gif

aciu uz atsakymus  4u.gif

sveikos,norejau anksciau gaudavau Child benefit ir child tax credit,lietuvoj esu jau nuo balandzio,bet atotostogom buvau nuvaziavus rugseji,lietuvoj uz dukra pinigeliu jokiu neprasiau,visai nesenai man anglijoje atejo laiskas,kad jie per daug man sumokejo child tax credtio ir dabar turiu grazinti 1000sv,kuo greiciau tuo ka geriau,gal kam taip nutike,as tai numacius artimiausiu metu su dukra ten nuvykti ir sumoketi.
Atsakyti