Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(poppins @ 2008 02 07, 17:39)
Na Child benefit forma uztruko uzpildyti gal 20 min. O del Child tax credit kalbejau telefonu 5 minutes, po to atsiunte formas, kurias man ir vyrui uzpildziau irgi apie pusvalanduka. O KA TEN REIKIA ILGIAU VEIKTI? irasyti duomenis ir viskas. Na gal del mortgage uztruko apie 3 menesius, bet jau cia ne mano kalte... Kokiu dar tau pavyzdziu PAVARYTI?
Papildyta:
Githa o kaip tu galvoji is kur tos agenturos info gauna? Internetas ir pokalbiai telefonu. Juk jie ta pati procesa daro, ka ir tu pati galetum padaryti, nebent kalbos nemoki, tai va, mokinkites!

4u.gif gerbiamoji,ateinu su taika ir nenoriu cia kaip koks suo loti ir aiskinti visiems.as tai nesuprantu ka tu cia nori pasakyti,ar savo anglu kalbos ziniom pasigirti ar kitas vistom isvadinti? g.gif as ir pati viska uzsipildziau ir susitvarkiau ir aciu dievui,kad man neprireike kitu pagalbos,bet kitiems gal reikia,gi pildant iskyla daug klausimu.man pavyzdziui tai patinka pasitarti su kitom mamom ir apsikeisti informacija,ne visi gi kantrybes turi internete sedet ir ieskotis informacijos... mirksiukas.gif kiekvienam savo taip sakant schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(poppins @ 2008 02 07, 17:39)
Na Child benefit forma uztruko uzpildyti gal 20 min. O del Child tax credit kalbejau telefonu 5 minutes, po to atsiunte formas, kurias man ir vyrui uzpildziau irgi apie pusvalanduka. O KA TEN REIKIA ILGIAU VEIKTI? irasyti duomenis ir viskas. Na gal del mortgage uztruko apie 3 menesius, bet jau cia ne mano kalte... Kokiu dar tau pavyzdziu PAVARYTI?
Papildyta:
Githa o kaip tu galvoji is kur tos agenturos info gauna? Internetas ir pokalbiai telefonu. Juk jie ta pati procesa daro, ka ir tu pati galetum padaryti, nebent kalbos nemoki, tai va, mokinkites!

nu tu cia pavarei unsure.gif va tas ir yra problema kad kitos nemoka anglu ir klausinejasi,tai jai tu viska susitvarkei tai tau ir gerai tai ko cia uzsipulni g.gif ten pasiskambinusi gali prasytis vertejo va yahoo.gif
Atsakyti
poppins --> Tau atrodo paprasta (na ir man irgi, bet ne čia esmė..), o kitoms gal baisu ne taip užpildyt, gal drovu skambint.. Na visko būna wink.gif Juk ne visų ta anglų tokia jau thumbup.gif: Pvz. užvakar kaimynkai padėdinėjau pildytis Child Benefit formą.. Moteris šnekanti gan neblogai, tačiau kai paskaitė doh.gif, kai paaiškino man kaip ten ji ką toj formoj supranta, pagalvojau, gerai, kad nepildė pati biggrin.gif Suprask kaip nori tsakant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 08 vasario 2008 - 11:48
Ko jūs čia sukat smegenis rolleyes.gif biggrin.gif , pažiūrėkit kiek temų Lietuvoj gyvenančios dėl lietuviškų pašalpų "socialinių reikalų labirintuose" užvedusios. Ką, jom gal ten irgi problemos su kalba blink.gif g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 02 08, 09:53)
Ko jūs čia sukat smegenis rolleyes.gif  biggrin.gif , pažiūrėkit kiek temų Lietuvoj gyvenančios dėl lietuviškų pašalpų "socialinių reikalų labirintuose" užvedusios. Ką, jom gal ten irgi problemos su kalba blink.gif  g.gif ?

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(guce @ 2008 02 07, 19:46)
4u.gif gerbiamoji,ateinu su taika ir nenoriu cia kaip koks suo loti ir aiskinti visiems.as tai nesuprantu ka tu cia nori pasakyti,ar savo anglu kalbos ziniom pasigirti ar kitas vistom isvadinti? g.gif  as ir pati viska uzsipildziau ir susitvarkiau ir aciu dievui,kad man neprireike kitu pagalbos,bet kitiems gal reikia,gi pildant iskyla daug klausimu.man pavyzdziui tai patinka pasitarti su kitom mamom ir apsikeisti informacija,ne visi gi kantrybes turi internete sedet ir ieskotis informacijos... mirksiukas.gif  kiekvienam savo taip sakant  schmoll.gif

As ir nesiruosiu karo kelti. Nors matau, kad truputi sukeliau... ax.gif Matai kartais atrodo, kad ne informacija, o pliotkais dalijamasi, nors ir tas gerai. Na kaip sakei, kiekvienas daro kaip ismano...
Atsakyti
Na as irgi visad pati pildau visas formas ir nemanau kad jau paskambinusi nesusisneku, bet kazkodel tempiama man su pasalpomis ne viena menesi doh.gif o ka daryt toms kurios nesneka gali pamanyti is vis pripjove gryba. Informacija niekada nepamaiso ar ji butu rasta Directgov puslapiuose ar pokalbiuose su tuom besidominciais zmonemis victory.gif kaip sakant SU TAIKA
Atsakyti
QUOTE(poppins @ 2008 02 07, 19:39)
Papildyta:

Ne nu tu man juoka sukelei,kokiu tik issisokeliu nebuna,ar garo neturi kur nuleist lotuliukas.gif
QUOTE(Kuzia @ 2008 02 08, 12:53)
Ko jūs čia sukat smegenis rolleyes.gif  biggrin.gif , pažiūrėkit kiek temų Lietuvoj gyvenančios dėl lietuviškų pašalpų "socialinių reikalų labirintuose" užvedusios. Ką, jom gal ten irgi problemos su kalba blink.gif  g.gif ?

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kuzia @ 2008 02 08, 10:53)

thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes...nutariau ir as sia tema prisijungti prie jusu...ir as uzsipildziau del benefits child pasalpeles...gal kas zinote kiek laiko truks kol viska iki galo susitvarkysiu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaty_te @ 2008 02 08, 21:45)
sveikos mamytes...nutariau ir as sia tema prisijungti prie jusu...ir as uzsipildziau del benefits child pasalpeles...gal kas zinote kiek laiko truks kol viska iki galo susitvarkysiu? g.gif

Sunku ka ir pasakyti,vieniem greitai,kitiem ilgiau uztrunka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Renaty_te @ 2008 02 08, 21:45)

taip taip kai kuriems greiciau man tai reikejo laukt 7menesius
Atsakyti