QUOTE(poppins @ 2008 02 07, 17:39)
Na Child benefit forma uztruko uzpildyti gal 20 min. O del Child tax credit kalbejau telefonu 5 minutes, po to atsiunte formas, kurias man ir vyrui uzpildziau irgi apie pusvalanduka. O KA TEN REIKIA ILGIAU VEIKTI? irasyti duomenis ir viskas. Na gal del mortgage uztruko apie 3 menesius, bet jau cia ne mano kalte... Kokiu dar tau pavyzdziu PAVARYTI?
Papildyta:
Githa o kaip tu galvoji is kur tos agenturos info gauna? Internetas ir pokalbiai telefonu. Juk jie ta pati procesa daro, ka ir tu pati galetum padaryti, nebent kalbos nemoki, tai va, mokinkites!
Papildyta:
Githa o kaip tu galvoji is kur tos agenturos info gauna? Internetas ir pokalbiai telefonu. Juk jie ta pati procesa daro, ka ir tu pati galetum padaryti, nebent kalbos nemoki, tai va, mokinkites!
gerbiamoji,ateinu su taika ir nenoriu cia kaip koks suo loti ir aiskinti visiems.as tai nesuprantu ka tu cia nori pasakyti,ar savo anglu kalbos ziniom pasigirti ar kitas vistom isvadinti? as ir pati viska uzsipildziau ir susitvarkiau ir aciu dievui,kad man neprireike kitu pagalbos,bet kitiems gal reikia,gi pildant iskyla daug klausimu.man pavyzdziui tai patinka pasitarti su kitom mamom ir apsikeisti informacija,ne visi gi kantrybes turi internete sedet ir ieskotis informacijos... kiekvienam savo taip sakant