Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(vaidoose @ 2008 02 01, 12:37)
Dekui 4u.gif  Ir dar prie to paties paklausiu: ar yra dar kokiu nors salygu siai pasalpai gauti, isskyrus tai, kad turi buti isdirbus minimum 26 savaites ir ismokejus insurance? ir ar ismoketu atgaline data?

siaip tai kai pildai application, tai ten gali pati pasirinkti data, nuo kada tu nori, kad pasalpa tau butu pradeta moketi, taigi nelabai isivaizduoju kaip ji galetu butu ismoketa atgaline data smile.gif anksciausiai gali prasyti, kad moketu nuo 29 savaites nestuke.gif ir pasalpa tesias apie 39 savaites smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kenter @ 2008 02 01, 19:13)
aciu smile.gif  o child tax credit turi speti susitvarkyti kol vaikui sueis 3 men ar as cia kazka maisau? g.gif

ne ne kada nori tada ir susitvarkai as pradejau gaut kada mano kleckui buvo 10men. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kenter @ 2008 02 01, 21:13)
aciu smile.gif  o child tax credit turi speti susitvarkyti kol vaikui sueis 3 men ar as cia kazka maisau? g.gif

Nebent nori gaut grant maternity,kad ja gaut turi gauti working-child credit.Grant mokama iki vaikui sueis 3 men mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kenter @ 2008 02 01, 22:47)
O cia reikia to numerio Child Benefit? Ar Child Tax Credit? Ar abiem? O jei as nedirbanti, tai kaip tada...

Man reikejo del child tax credit, kas del child benefit dar nzn vis dar skaiciuoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2008 02 04, 11:25)
Man reikejo del child tax credit, kas del child benefit dar nzn vis dar skaiciuoja  doh.gif

kiek jau laiko tu lauki chiald benefitu
Atsakyti
Laukiu 16 sav, skambinau sake savaites pabaigoje turetu nuspresti (na jei jais galima patiketi, nes melagiai jie nerealus)
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2008 02 04, 19:07)
Laukiu 16 sav, skambinau sake savaites pabaigoje turetu nuspresti (na jei jais galima patiketi, nes melagiai jie nerealus)

Cia tiek laiko child benefitus skaiciuoja blink.gif As aplamai nesuprantu ka ten skaiciuoti ar svarstyti g.gif jug aiskiai benefitu laiske rasoma kadangi esate EU pilieciai gyvenantys UK turite teise i child benefitus. Bent jau mums toki laiska atsiunte,negi kasnors pas juos keiciasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(gretux @ 2008 02 04, 23:28)
Cia tiek laiko child benefitus skaiciuoja blink.gif  As aplamai nesuprantu ka ten skaiciuoti ar svarstyti  g.gif jug aiskiai benefitu laiske rasoma kadangi esate EU pilieciai gyvenantys UK turite teise i child benefitus. Bent jau mums toki laiska atsiunte,negi kasnors pas juos keiciasi g.gif

Kas gi ju cia nezino,vel ka nors primaste tikriausiai mirksiukas.gif
Atsakyti

siaip tai siulyciau nueiti i artimiausia CAB citizens advice bureau, ten yra suteikiama nemokama teisine pagalba del pasalpu, manau, kad jie per ilgai tau skaiciuoja, man taip buvo kai del bedarbio pasalpos kreipiausi, irgi tempe guma su atsakymu tris menesius, tai uzteko nueiti ten, pasiskusti, jie padare viena skambuti, ir jau kita diena turejau atsakyma savo rankose smile.gif labai operatyviai jie ten dirba smile.gif sekmes 4u.gif
Atsakyti

as laukiau 7menesius bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(katkuta @ 2008 02 05, 10:41)
siaip tai siulyciau nueiti i artimiausia CAB citizens advice bureau, ten yra suteikiama nemokama teisine pagalba del pasalpu, manau, kad jie per ilgai tau skaiciuoja, man taip buvo kai del bedarbio pasalpos kreipiausi, irgi tempe guma su atsakymu tris menesius, tai uzteko nueiti ten, pasiskusti, jie padare viena skambuti, ir jau kita diena turejau atsakyma savo rankose smile.gif labai operatyviai jie ten dirba smile.gif sekmes 4u.gif

nu as laukiu worcing tax creditu jau 4men.gal man eit ten skustis bet kad sake dideles eiles ten g.gif
Atsakyti
Child tax'u as negaunu jau pusmetis vis ko nors jiems reikia (kol galiausiai uzsikabino kad nepasikeitus home office) is naujo uzpildziau forma ir laukiu beveik 3 men. mano duomenis tikrina HMRC - National Compliance nusiunciau jiems vaiko gimimo liudijoma peislipus banko steitmentus ir jau 2 sav ramu nieko neparsiuncia g.gif skambinu duotu nr jau kelios dienos ir niekas nekelia ragelio - zodziu cia kas susije su popierizmu tikra SARASKINO KONTORA doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Githa @ 2008 02 05, 14:17)
Child tax'u as negaunu jau pusmetis vis ko nors jiems reikia (kol galiausiai uzsikabino kad nepasikeitus home office) is naujo uzpildziau forma ir laukiu beveik 3 men. mano duomenis tikrina HMRC - National Compliance nusiunciau jiems vaiko gimimo liudijoma peislipus banko steitmentus ir jau 2 sav ramu nieko neparsiuncia  g.gif skambinu duotu nr jau kelios dienos ir niekas nekelia ragelio - zodziu cia kas susije su popierizmu tikra SARASKINO KONTORA  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ka tik skambinau i tax ofisa ir sako nieko negalim padeti ir isiaiskinti skambink jiems ir gal atsilieps kada. Tai jie fool.gif gal as tris dienas skambinu kas val ir nieko doh.gif
Sorry truputi isiliejau bet kad nervai nenesa blush2.gif
Atsakyti