Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

QUOTE(vaidoose @ 2008 01 22, 18:54)
cia gal ta Jobseeker's Allowance? g.gif

teisingai thumbup.gif
Atsakyti
nu nezinau kaip mes skambinomes,(ten buvo lietuve sekretore,ji dirba cia)tai apie pajamas net neuzsimine,kiek vyras uzdirba.Paprasciausiai ji pasake kad mes esame kaip seima,as esu ne vienisa mama,todel mums si pasalpa ir nepriklauso. schmoll.gif
Atsakyti
nu man irgi idomu, kaip ten su ta pasalpa.
skaitau brooke nurodyta linka, tai ten tiek salygu, kad susimaisiau.
gal kuri paaiskintumet ar galima gauti, jei vyras dirba 20 valandu, o as saugau namie mazameti vaika. apie jokias sumas ten neraso, tai ir nesusigaudau, kiek tas low income g.gif
Papildyta:
is to puslapio:
...
Who isn't eligible?
If you work on average more than 16 hours a week, or have a partner or civil partner who works on average 24 hours a week or more you can't usually claim Income Support.
...
Atsakyti
QUOTE(miss X.Y. @ 2008 01 22, 17:15)
kuo cia susije santuoka,nesantuoka ir income support??jei pajamos neatitinka nustatytu normu,gali but vedes,ar nevedes,vienisas tetis ar mama-income support turetu gauti...kiti niuansai-ar ja duos-tam reikia i tam tikras nuostatas tilpt.tem reikia eit i jobcentre,uzsirasyt vizitui ir issiaiskinsit...tik nesvaikit apie vedusius nevedusius..cia ne Lietuva..nevede turi lyygiai tiek pat teisiu,kaip ir vede..
kita kalba,jei nedirbama ir norima tos pasalpos,o esmej vyras uzdirba tiek,kad ta pasalpa nepriklauso..vuo  cool.gif

nu tai aisku kad negaus incam suport yra kita pasalpa bedarbiui,as ir ne svaigstu rolleyes.gif
Atsakyti
g.gif g.gif Sveikutes mamytes 4u.gif Iskilo toks klausimas, planuojame pavasari 1.5menesio gryzti i Lietuva sveikatos reikalais, ir darbas mus isleidzia neapmokamu atostogu, ar nenutruks mums pasalpos uz vaika, jei nebus jiems mokesciu ta laika.Mes gauname child benefit, child tax ir working tax. g.gif g.gif g.gif Gal suprantamai parasiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2008 01 25, 16:53)
g.gif  g.gif Sveikutes mamytes 4u.gif Iskilo toks klausimas, planuojame pavasari 1.5menesio gryzti i Lietuva sveikatos reikalais, ir darbas mus isleidzia neapmokamu atostogu, ar nenutruks mums pasalpos uz vaika, jei nebus jiems mokesciu ta laika.Mes gauname child benefit, child tax ir working tax. g.gif  g.gif  g.gif Gal suprantamai parasiau ax.gif

man taip atrodo kad nenutrauks mokejimo mirksiukas.gif
Atsakyti
As ir manau kad niekas nenutrauka, pati buvau virs men lithuania.gif ir nieko good.gif
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2008 01 25, 16:53)
g.gif  g.gif Sveikutes mamytes 4u.gif Iskilo toks klausimas, planuojame pavasari 1.5menesio gryzti i Lietuva sveikatos reikalais, ir darbas mus isleidzia neapmokamu atostogu, ar nenutruks mums pasalpos uz vaika, jei nebus jiems mokesciu ta laika.Mes gauname child benefit, child tax ir working tax. g.gif  g.gif  g.gif Gal suprantamai parasiau ax.gif

Gali del to nesijaudint mirksiukas.gif nieko nenutrauks thumbup.gif
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Labai aciu uz informacija 4u.gif 4u.gif 4u.gif tikrai mane nuraminote thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
Labai operatyviai jus visos dirbate, dziugu thumbup.gif tad dar idomumo delei g.gif nuo ko priklauso child tax ir work tax pasalpu ismokejimo suma. Ar ji kiekvienais metais keisis? Gal priklauso suma, kad mes abu tevai dirbam, kuo daugiau uzdirbam tuo daugiau moka g.gif Gal dar zinot, ar vel balandi reiks pildyt naujai del siu pasalpu? g.gif
Nu va kiek prirasiau blush2.gif tikrai net geda, matot mano antri metai seimyneles UK tai dar tik pati pradzia tarp ju popierizmo doh.gif
Atsakyti
laimucka, sios pasalpos priklauso nuo to kiek sumokate taxu dirbdami ir kiek pajamu gaunate. kuo daugiau valandu dirbsit ir kuo maziau uzdirbsit - tuo didesne pasalpa gausit. balandi reiks uzpildyt sutrumpintas formas, kiek uzdirbote per praejusius metus, ir paskaiciuos is naujo ar jums permoketa ar nedamoketa buvo ir nauja suma kitiems metams nustatys wink.gif

o as norejau paklausti, ar kuri esat keitusis pavarde NI ofise? ar automatiskai pakeiciama ir ant pasalpu popieriu?
Atsakyti
QUOTE(laimucka13 @ 2008 01 25, 18:53)

Na jei 1.5men busit,tai nenutrauks.Dabar tiksliai nepamenu,bet jei neklystu,tai gal iki3men galima buti isvykus mirksiukas.gif

QUOTE(laimucka13 @ 2008 01 26, 03:33)
/:super  thumbup.gif
Papildyta:
Labai operatyviai jus visos dirbate, dziugu thumbup.gif tad dar idomumo delei g.gif nuo ko priklauso child tax ir work tax pasalpu ismokejimo suma. Ar ji kiekvienais metais keisis? Gal priklauso suma, kad mes abu tevai dirbam, kuo daugiau uzdirbam tuo daugiau moka g.gif  Gal dar zinot, ar vel balandi reiks pildyt naujai del siu pasalpu? g.gif
Nu va kiek prirasiau blush2.gif tikrai net geda, matot mano antri metai seimyneles UK tai dar tik pati pradzia tarp ju popierizmo doh.gif

Na kuo daugiau uzdirbi,tuo maziau moka smile.gif Juk pagal metines pajamas jie kiekvienais metais perskaiciuoja ir jei padideja pajamos,tai maziau moka,o jei atvrksciai(sumazeja),tai aisku daugiau
Atsakyti
Mano draugas, vaiko tevas dirba jau treti metai uk.. Mes vias trumpam su suneliu pas ji nuvykdavom, o dabar jau ruosiames ilgam laikui.. Noriu susitvarkyti visus pasalpu popieriukus, tik va iskyla kalusimas kieno vardu? Vyro ar savo? As juk busiu ka tik atvykus, neturiu nei IN nei darbo.. Nuo ko pradeti? Prasau padekit 4u.gif
Atsakyti