Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų pašalpos UK

as taip pat skaiciau kad neberems kurie nedirba tures patys islaikyt vaikus g.gif bet kaip jie islaikys vaikus? tures eit dirbti gal ir teisingai sugalvojo nes kiti ir gyvena is pasalpu jug tiesa sakau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 01 06, 16:18)
as taip pat skaiciau kad neberems kurie nedirba tures patys islaikyt vaikus g.gif bet kaip jie islaikys vaikus? tures eit dirbti gal ir teisingai sugalvojo nes kiti ir gyvena is pasalpu jug tiesa sakau  mirksiukas.gif

Dar galetu darzeliu daugiau ir geresniu atidaryt,mazius paaugs tai i darba su mielu noru varyciau,bet vat kur ji reiks palikt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 01 06, 10:32)
As skaiciau, kad jie isleido pataisa ir neberems nedirbanciu seimu. Partneriai turi dirbti bent 16 valandu i savaite  mirksiukas.gif
O uz darzelius man atrodo jie grazina, iki 70 proc. sumoketos sumos  4u.gif

Čia gal apie tuos, kur nei vienas nedirba wink.gif Juk jiems nėra skirtumo, dirbu aš ar ne - nuo manęs mokesčių neskaičiuoja, nes su savo savaitgaliniu darbu 5k per metus vargu ar uždirbsiu (net ir dirbdama 16 val./sav.) wink.gif Na, o jei iš tikro yra būtent taip, kaip parašei, tai gimstamumą muš tikrai.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brooke: 06 sausio 2008 - 19:54
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 01 06, 16:50)
Dar galetu darzeliu daugiau ir geresniu atidaryt,mazius paaugs tai i darba su mielu noru varyciau,bet vat kur ji reiks palikt g.gif

nu jo as taip pat galvoju nes mano maziui 1m3men.o angliskam darzeli reik moket kaip girdejau daug kainuoja o toki maziuka dar nenoreciau duot kazkokiai juodziai auklei i rankas, nes mano draugei kai ji mokinosi vede savo mergyte i darzeli ir sake per 4val.nepakeite pamperso ir mazike tiek jau buvo nusiverkusi kad kukciavo ir uzpakaliukas buvo raudonas turbut dave per uzpakaliuka tai ji daugiau nebevede i ta darzeli
Atsakyti
Siaubas, kaip baisu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 01 06, 22:27)
nu jo as taip pat galvoju nes mano maziui 1m3men.o angliskam darzeli reik moket kaip girdejau daug kainuoja o toki maziuka dar nenoreciau duot kazkokiai juodziai auklei i rankas, nes mano draugei kai ji mokinosi vede savo mergyte i darzeli ir sake per 4val.nepakeite pamperso ir mazike tiek jau buvo nusiverkusi kad kukciavo ir uzpakaliukas buvo raudonas turbut dave per uzpakaliuka tai ji daugiau nebevede i ta darzeli

Tai paziurek kaip cia vaikus aukleja vaikai klykia isterijos,o su jais nei bendrauijama nei ka.O ir rengia cia juos kaip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2008 01 06, 20:40)
Čia gal apie tuos, kur nei vienas nedirba wink.gif Juk jiems nėra skirtumo, dirbu aš ar ne - nuo manęs mokesčių neskaičiuoja, nes su savo savaitgaliniu darbu 5k per metus vargu ar uždirbsiu (net ir dirbdama 16 val./sav.) wink.gif Na, o jei iš tikro yra būtent taip, kaip parašei, tai gimstamumą muš tikrai.. rolleyes.gif

Vargu ar jiems reikia rupintis gimstamumu cool.gif Man atrodo cia ne mokesciuose esme, o, kad zmones namie be darbo nesedetu, lygiai taip pat ir su vaiku. Nes vaikams yra darzeliai. Bet galiu ir klysti doh.gif

QUOTE(deivydukomama @ 2008 01 06, 22:27)

Man atrodo 50 proc., kad uz tokius zodzius, aukletoja jus labai laisvai i teisma cia paduotu. g.gif rolleyes.gif Man atrodo cia neitiketina, kad vaika darzelyje mustu ar juo nesirupintu schmoll.gif
Atsakyti
Man atrodo 50 proc., kad uz tokius zodzius, aukletoja jus labai laisvai i teisma cia paduotu. g.gif rolleyes.gif Man atrodo cia neitiketina, kad vaika darzelyje mustu ar juo nesirupintu schmoll.gif
[/quote]
nieks manes nepaduotu ir as nerasyciau jei nebutu atcitike schmoll.gif taip ji buvo pasiskundusi,ir ta aukletoja juode skambino ir atciprasinejo sake daugiau taip nebepasikartos prase sugryst o ji sake daugiau kojos ten nebekels,tu pati paziurek kaip tos juodes sui savo vaikais elgesi tu uzmesk aki koki karta tiesiog musa parduotuvej kiek as esu maciusi unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Astulyte28 @ 2008 01 07, 10:07)
Tai paziurek kaip cia vaikus aukleja vaikai klykia isterijos,o su jais nei bendrauijama nei ka.O ir rengia cia juos kaip  doh.gif

nu taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deivydukomama: 07 sausio 2008 - 12:49
HMRC kampensuoja uz darzeli iki 80%, bet abu tevai turi dirbti daugiau nei 16 val per savaite...ir seimos pajamos but labai mazos, kuo didesnes pajamos taip tas procentas ir krenta..pvz seimos pajamos 20k tai kompensuoja apie 30%... ax.gif
O del darzeliu ka galiu pasakyt tai mano vaikis eina nuo maziuko ir abu tuo esam labai patenkinti thumbup.gif pirmos savaites gal siek tik buvo keistos, reikejo priprasti man prie to kad vaika 2/3 kart i diena perenge ir daug rubu i siuksliu deze kelevo lotuliukas.gif nes jie ten labai issipurvina zaisdami, piese, su vandeniu zaidzia ir t.t... smile.gif
Atsakyti
parasiau apie darzeli kaip juodes elgesi su vaikais, prasidejo ataka jei tu netiki tai ir netikek, o nerasyk kad tave paduos i teisma uz tokius zodzius as parasiau kaip buvo ir viskas 4u.gif nu geriau pasnekam nu kaip sekasi mamytem tvarkytis pasalpeles gal reikia kokios pagalbos stenksimes padet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(deivydukomama @ 2008 01 07, 13:54)
parasiau apie darzeli kaip juodes elgesi su vaikais, prasidejo ataka jei tu netiki tai ir netikek, o nerasyk kad tave paduos i teisma uz tokius zodzius as parasiau kaip buvo ir viskas  4u.gif nu geriau pasnekam nu kaip sekasi mamytem tvarkytis pasalpeles gal reikia kokios pagalbos stenksimes padet  mirksiukas.gif

Tai, kad pati sau ir burnoji ax.gif
Esu maciusi, kai gatveje juodaode uzplojo vaikui per uzpakali, ir lygiai taip pat prie jos gal 10 baltaodziu ir juodaodziu prisoko su grasinimais iskviesti soc.rupyba ir apskritai ginti vaika. Todel, kad aukletoja mustu vaika darzelyje, kur be jos yra dar kelios aukletojos, skamba neitiketinai, ypac UK.

O kas liecia del vaiku isteriju: jie ir LT isterikuoja, ir JAV ir pan. Nemanau, kad cia isskirtinis angliuku neauklejimo bruozas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2008 01 07, 09:19)
Vargu ar jiems reikia rupintis gimstamumu  cool.gif Man atrodo cia ne mokesciuose esme, o, kad zmones namie be darbo nesedetu, lygiai taip pat ir su vaiku. Nes vaikams yra darzeliai. Bet galiu ir klysti  doh.gif

1. Reikia.
2. Nu nebūk naivi, vienodai jiems ką te kažkokia mamka veikia, jiems rūpi daugiau mokesčių surinkt ir mažiau pašalpų išmokėt. Logiška: Jei dirbsi daugiau valandų, sumokėsi daugiau mokesčių, tuo pačiu gausi daugiau pajamų, ir mažiau pašalpos tau priklausys. Naudos TAU ir TAVO VAIKUI nėra (na, bendrai, tai čia jau kaip kas supranta naudą, nes kaikurioms kaip tik rūpi vaiką kuo greičiau į daržą įkišt, kad kuo mažiau su juo cackintis, žinai..) mirksiukas.gif
Atsakyti