Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(ruutka @ 2007 12 04, 12:59)
bet už tai tikrai patikima ir saugu  lotuliukas.gif

išeitis - visus pilvo ertmės organus išsiimi ir nebegresia niekas... tikrai jau niekas niekada...
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 14, 20:44)
Sveikos,
norėčiau sužinoti ar aš čia viena tokia. Po l. santykių nueiniu į vonią ir paleidžiu "ten" stiprią dušo srovę, kad išplautų pėdsakus ax.gif. Viskas išsiplauna tikrai giliai... Atrodo nieko nelieka g.gif  Taip saugausi jau pora savaičių. Suprantu, kad gal nėra labai patikima, bet gal vistik kažkiek patikima yra.  Ar kuri nors dar saugosi giliu vidiniu apsiplovimu. Būtų įdomu, ką manote.

Kvailas apsisaugojimo budas lotuliukas.gif Taip tikrai neapsisaugosi. Jeigu taip paparasta butu saugotis, nebutu jokiu kontraceptiku schmoll.gif
Atsakyti
Kaip tik duso srove gali nunesti spermatozoidus gyliua smile.gif ir gali buti atvirkstine reakcija smile.gif
Atsakyti
nu manau apsisaugotum, jeigu srovę vietoj vyro naudotum mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
tik nežinau ką darytų vyras.... biggrin.gif

nesąmonė kažkokia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2007 12 11, 17:30)
nu manau apsisaugotum, jeigu srovę vietoj vyro naudotum  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif
tik nežinau ką darytų vyras.... biggrin.gif
nesąmonė kažkokia  lotuliukas.gif

o vyrą tada vietoj dušo biggrin.gif
Atsakyti
Čia iš tos pačios serijos, kaip actą po to kištis doh.gif Viena pažįstama biologė aiškino, kaip patikimą metodą doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2007 12 14, 01:53)
Čia iš tos pačios serijos, kaip actą po to kištis doh.gif Viena pažįstama biologė aiškino, kaip patikimą metodą doh.gif doh.gif doh.gif

Matot, moteris emancipuota sako, biologe umn.gif smartass.gif
O siaip, as tik pasikonsultuot norejau, o jus iskart puolet, purva pylet....
Nebeturiu daugiau ka pasakyt. cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Dasha @ 2007 12 03, 17:19)
perskaičiau temos pavadinima ir pirma mintis - VIDURAMŽIAI  blink.gif turbūt ginekologai iškristų tokį apsisaugojimo būdą išgirdę..

Papildyta:
QUOTE(Dipsis @ 2007 12 03, 21:21)
labai gerai išplauna kerkeris, nu tas kur mašinas plauna su spaudimu, išbandykit nesigailėsit biggrin.gif  biggrin.gif  thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 02, 04:06)
O geriausia iššauti tiesiai į tarpukojį, tai stipri srovė dar ir išplaus gerai  lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(sketisss @ 2007 11 29, 02:05)
na mes visi aukos,bet siuo metu tu man atrodai didesne auka savo kvailu nusiteikimu,kad duso srove padeda doh.gif

Atsakyti
Labas Daikteliautoja, nepyk bet ir man atrodo labai kvailas apsisaugojimo budas 4u.gif Jei taip lengva butu nereiketu jokiu tableciu ar kt kontraceptiniu priemoniu isradineti schmoll.gif
Atsakyti
ir anglijoje ir lietuvoje,ir visur kitur-garsiai komentuojama,nes paauglems daug klausimu kyla-kaip apsiprausti "ten"..ar reikia plauti is vidaus?..ar plaunant net vidu jos bus svaresnes?-vienbalsiai visi ginekologai kartoja kantriai-jokiais budais...nes tai KENKIA..esu paneleje /pries kelis metus/ maciusi net toki ginekologes atsakyma jog net jei "jis" buvo nesvarus,kas paaiskejo po visko skubant su atsitiktiniu partneriu-net tada plauti is vidaus nedera.nes taip pazeisi maksties mikroflora..ir gali prasideti visokie negerumai,kaip sausejimai,[perstejimai,zaizdeles ir ligu link.garsiai kartojama-pasitiketi savo makstimi..ji issivalo,ji taip sukurta..praustis ir plauti "po visko" -galima tik isorinius litynius organus.tai tikrai negali atstoti apsaugos budo.tokios mano zinios...dalinuosi su jumis.na o kad apsisaugoti be chemijos,juk yra ir taip visokiausiu budu..pvz.: partnerio supratingumas,nebaigimas vidun,paties apsiplovimas issiliejant ne i moteri o vonioje..kas propaguoja-ir prezervatyvai...ir panasiai... wink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lincikas5 @ 2007 12 18, 10:33)

Koks čia tau juokas, čia rimts dalykas umn.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 18, 12:22)
Koks čia tau juokas, čia rimts dalykas  umn.gif
lotuliukas.gif

Pritariu, kad rimtas. Aš šiuo atveju nuo kandžių pastebėjimų susilaikyčiau, nes ko gero žmogus rimtai klausia, manau, gal geriau tiktų normalūs pasvarstymai dėl ko tas yr negerai unsure.gif
Mano minėti mokinukai, kur užklausė ar padeda apsisaugot, jei "po to" ant telefonų knygos pasėdi, taip pat maniau, kad per dantį traukia. Pradžioj ko ne garsiai užsikvatojau, kol iš veidų rimtumo supratau, kad jie čia rimtai. Na ir ką sakyt tokiu atveju g.gif g.gif Vienintelis atvejis- normaliai pasikalbėt. O mokinukams tai kžkoks "kietas ir patyres" bernelis pripasakojo. Jam buvo bajeris, o tie jau ir bandyt suskato.. doh.gif

Man tai kyla kitas klausimas- o dėl ko būtent tokį būdą pasirinkai??
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruda lape: 18 gruodžio 2007 - 13:48