Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(madeina @ 2007 11 28, 17:58)
Papildyta:

tai ar planuoti vaikai, ar ne? kažkaip man šios žinutes nesiriša  g.gif

Farmateksas suplanavo. Ne tame esme.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daikteliautoja: 28 lapkričio 2007 - 19:56
QUOTE(ruutka @ 2007 11 25, 17:52)
įdomu kodėl tikrai protingi žmonės anksčiau nesugalvojo saugotis tokiu būdu, jei viskas taip baisiai kenkia  ir kaip pati temos autorė saugojosi anksčiau, jei tik neseniai tokį stebuklingą būdą atrado blink.gif ??? užterštas oras kenkia, bet su dujokaukėm niekas nevaikšto, automobiliai kenkia, bet pėsti vaikšto vis mažiau žmonių, nerūšiuotos šiukšlės kenkia, bet spec konteinerius vos galima rasti... kitaip tariant, pats gyvenimas kenkia, bet gyvent niekas nemeta.
anyway, man baisiai įdomi šito apsisaugojimo būdo techninė pusė  ax.gif . kaip turi atrodyt dušo galvutė, kad būtų galima susikišt ten ir kelių atmosferų stiprumu turi bėgti vanduo, kad viską iš giliai išplautų  g.giflotuliukas.gif

visiskai sutinku su tavim thumbup.gif tiksliau pasakyti kazin ar imanoma mirksiukas.gif
Atsakyti
O as sutinku su Ankstikele. Mes daugeliu atveju esame reklamos ir farmacijos kompaniju aukos lotuliukas.gif patys to nesuprasdami. lotuliukas.gif
Atsakyti
na mes visi aukos,bet siuo metu tu man atrodai didesne auka savo kvailu nusiteikimu,kad duso srove padeda doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sketisss: 28 lapkričio 2007 - 20:08
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 28, 21:00)
O as sutinku su Ankstikele. Mes daugeliu atveju esame reklamos ir farmacijos kompaniju aukos lotuliukas.gif patys to nesuprasdami.  lotuliukas.gif

Aha, o tu tuoj būsi pienligės ar kokios kitos ligos auka lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 28, 20:54)
Farmateksas suplanavo. Ne tame esme.

Sakai, kad abu planuoti.Bet jei naudojai apsisaugojimo priemonę, vadinasi nenorėjai tuo metu pastoti, o pastojai. Tai čia skaitosi planuotas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 11 29, 11:03)
Aha, o tu tuoj būsi pienligės ar kokios kitos ligos auka  lotuliukas.gif
Papildyta:
Sakai, kad abu planuoti.Bet jei naudojai apsisaugojimo priemonę, vadinasi nenorėjai tuo metu pastoti, o pastojai. Tai čia skaitosi planuotas?  g.gif

man atrodo pati autore jau pasimete kas ir kaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 11 25, 15:16)
O šiaip, sunku įsivaizduoti, kad po kiekvieno  smileysex.gif  reikia bėgti į dušą prasiplauti, visas intymumas išgaruoja. O kur dar spontaniškumas- gali tik ten, kur yra dušas  doh.gif

Truputuką nesupratau? O tu ką po sex nesiprausi? O kaip prakaitas? Galiausiai nuo bučinių "nulaižytas" kaklas, na trumpiau- grynas sexso kvapas kurio persisunkia net plaukai... Aš po lytinio akto visada prausiuosi, jei

QUOTE(oksancik @ 2007 11 25, 17:35)
baisu, kad pas mus vanduo nezinia kokio svarumo .. pvz. mes geriam tik filtruota  vandeni.. o cia kad ta vandeni tenai....... nu sorry... cia ne tik pienlige galima itaisyt biggrin.gif

Pas mus vanduo ne taip kaip kitose šalyse 100 procentų yra imamas iš gręžinių... Tai vienas iš švariausių vandenų visose ES. Prancūzai norėjo pirkti Vilniaus vandenis ir eksportuoti mūsų taip nuvertinamą vandenėlį į savo šalį o ten išpilstyti ir parduoti kaip geriamą... Vienintelis neigiamas faktorius yra vamzdžiai...

QUOTE(Balanda @ 2007 11 26, 01:25)
Kai mokiausi,buvo kelios sveikatos pamokos 12 klasėj,kurias pravedė seselė.Tai ji kaip tik sakė,kad negalima apsiplaut,nes kai kuriuos spermatozoidus gal ir išplauna,o kitus kaip tik giliau nustumia umn.gif
Aš irgi prieš chemines priemones,todėl skaičiuoju vaisingas dienas plius prezervatyvai blush2.gif Iš pradžių buvo vyrui nepatogumų,bet dabar apsiprato.
Man nesuprantama,kaip vyras gali nusispjaut ant žmonos sveikatos ir atsisakyt nekenksmingo abiems būdo mastau.gif

Šiaip tai logiškai mąstant niekas taip giliai nenustums spermatozoidų kaip raumenų susitraukinėjimai orgazmo metu... lotuliukas.gif

Dėl išsiplovimo... na nežinau porą kartų bandžiau- kai jauna kvaila buvau- bet tai vyko vidurį nakties plyšus prezervatyvui... o ryte bėgom postinoro- taigis aš ne rodiklis... schmoll.gif Nemanau, kad tai galima būtų pavadinti apsauga, nors mūsų močiutės naudodavo- o kai kurios įsigudrindavo ir tapdavo tikromis "profėmis" jei be abortų tesugebėdavo užkibti porą kartų... lotuliukas.gif
Ne nepatariu temos autorei propaguoti šio būdo... manau, gal pabandykite ką nors tarpinio: jei vyrui kartais iškyla sunkumų... Na pavyzdžiui tas pats dienų skaičiavimas... per nevaisingas tegul jis pasidžiaugia... O per vaisingas- susitarkit- gal tegul pakenčia su prezervatyvais... Ypač kai sakei, kad ne visada iškyla sunkumų...Manau kad dušas- tinkamas tik rytais praustis, bet ne ten klizmuoti schmoll.gif juk tai skausminga... O po to ilgai apie smileysex.gif net galvoti nesinori...
Ir dar temos autorei prašymas: jei vis tik nuspręsite naudoti šį gan egzotišką būda- prašau papasakokite kaip sekėsi? Ar viskas gerai, ar ligos nepuolė, ar nepastojote... ax.gif kažkaip smalsu pasidarė... Tik neįsižeiskite prašau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2007 12 01, 20:04)
Truputuką nesupratau? O tu ką po sex nesiprausi? O kaip prakaitas? Galiausiai nuo bučinių "nulaižytas" kaklas, na trumpiau- grynas sexso kvapas kurio persisunkia net plaukai... Aš po lytinio akto visada prausiuosi, jei

Nemanau, kad tai galima būtų pavadinti apsauga, nors mūsų močiutės naudodavo- o kai kurios įsigudrindavo ir tapdavo tikromis "profėmis" jei be abortų tesugebėdavo užkibti porą kartų... lotuliukas.gif

Viešpatie, aišku prausiuosi, bet ne tą pačią minutę bėgu į dušą. Man patinka po visko pagulėti šalia vyro, pasikalbėt ir pan., o jei vėlai iš vakaro, tai ir užmiegam be dušo dažniausiai... Seksas man ne kažkoks bjaurus dalykas, kad iškart po to turėčiau šokt iš lovos ir bėgti nusiplauti viso purvo schmoll.gif Visas intymumas taip dingtų.

Močiutės naudodavo, užtat ir turėdavo po 10 vaikų laugh.gif
Atsakyti
Na tas plovimas srove manau nors šiek tiek logikos turetų, jeigu pvz.: plaunama šampanu butu. vat tada rūgstis gal kiek ir užmuštų speratozoidus.... bet tikrai ne vandenėlis... rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 01, 20:08)
Viešpatie, aišku prausiuosi, bet ne tą pačią minutę bėgu į dušą. Man patinka po visko pagulėti šalia vyro, pasikalbėt ir pan., o jei vėlai iš vakaro, tai ir užmiegam be dušo dažniausiai... Seksas man ne kažkoks bjaurus dalykas, kad iškart po to turėčiau šokt iš lovos ir bėgti nusiplauti viso purvo  schmoll.gif  Visas intymumas taip dingtų.

Močiutės naudodavo, užtat ir turėdavo po 10 vaikų laugh.gif

o mane veža tie visi kvapai... ir man dzin kokie jie ten, bet mane veža, nes tai dviejų mylinčių ir besimylinčių žmonių kvapai ir skysčiai, kurie pakankamai jaudina, ir tikrai nesuprasčiau antrosios pusės iškart lekenčios į vonią...
geriau jau ryte kartu į vonią... o tada dar pakartot... wub.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaiciukas @ 2007 12 01, 22:26)
Na tas plovimas srove manau nors šiek tiek logikos turetų, jeigu pvz.: plaunama šampanu butu. vat tada rūgstis gal kiek ir užmuštų speratozoidus.... bet tikrai ne vandenėlis...  rolleyes.gif

O geriausia iššauti tiesiai į tarpukojį, tai stipri srovė dar ir išplaus gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2007 12 01, 22:06)
O geriausia iššauti tiesiai į tarpukojį, tai stipri srovė dar ir išplaus gerai  lotuliukas.gif

apie tai ir kalbu drinks_cheers.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(skaiciukas @ 2007 12 02, 17:53)
apie tai ir kalbu  drinks_cheers.gif  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti