QUOTE(mylimuke @ 2007 11 25, 15:16)
O šiaip, sunku įsivaizduoti, kad po kiekvieno
reikia bėgti į dušą prasiplauti, visas intymumas išgaruoja. O kur dar spontaniškumas- gali tik ten, kur yra dušas
Truputuką nesupratau? O tu ką po sex nesiprausi? O kaip prakaitas? Galiausiai nuo bučinių "nulaižytas" kaklas, na trumpiau- grynas sexso kvapas kurio persisunkia net plaukai... Aš po lytinio akto visada prausiuosi, jei
QUOTE(oksancik @ 2007 11 25, 17:35)
baisu, kad pas mus vanduo nezinia kokio svarumo .. pvz. mes geriam tik filtruota vandeni.. o cia kad ta vandeni tenai....... nu sorry... cia ne tik pienlige galima itaisyt
Pas mus vanduo ne taip kaip kitose šalyse 100 procentų yra imamas iš gręžinių... Tai vienas iš švariausių vandenų visose ES. Prancūzai norėjo pirkti Vilniaus vandenis ir eksportuoti mūsų taip nuvertinamą vandenėlį į savo šalį o ten išpilstyti ir parduoti kaip geriamą... Vienintelis neigiamas faktorius yra vamzdžiai...
QUOTE(Balanda @ 2007 11 26, 01:25)
Kai mokiausi,buvo kelios sveikatos pamokos 12 klasėj,kurias pravedė seselė.Tai ji kaip tik sakė,kad negalima apsiplaut,nes kai kuriuos spermatozoidus gal ir išplauna,o kitus kaip tik giliau nustumia
Aš irgi prieš chemines priemones,todėl skaičiuoju vaisingas dienas plius prezervatyvai
Iš pradžių buvo vyrui nepatogumų,bet dabar apsiprato.
Man nesuprantama,kaip vyras gali nusispjaut ant žmonos sveikatos ir atsisakyt nekenksmingo abiems būdo
Šiaip tai logiškai mąstant niekas taip giliai nenustums spermatozoidų kaip raumenų susitraukinėjimai orgazmo metu...
Dėl išsiplovimo... na nežinau porą kartų bandžiau- kai jauna kvaila buvau- bet tai vyko vidurį nakties plyšus prezervatyvui... o ryte bėgom postinoro- taigis aš ne rodiklis...
Nemanau, kad tai galima būtų pavadinti apsauga, nors mūsų močiutės naudodavo- o kai kurios įsigudrindavo ir tapdavo tikromis "profėmis" jei be abortų tesugebėdavo užkibti porą kartų...
Ne nepatariu temos autorei propaguoti šio būdo... manau, gal pabandykite ką nors tarpinio: jei vyrui kartais iškyla sunkumų... Na pavyzdžiui tas pats dienų skaičiavimas... per nevaisingas tegul jis pasidžiaugia... O per vaisingas- susitarkit- gal tegul pakenčia su prezervatyvais... Ypač kai sakei, kad ne visada iškyla sunkumų...Manau kad dušas- tinkamas tik rytais praustis, bet ne ten klizmuoti
juk tai skausminga... O po to ilgai apie
net galvoti nesinori...
Ir dar temos autorei prašymas: jei vis tik nuspręsite naudoti šį gan egzotišką būda- prašau papasakokite kaip sekėsi? Ar viskas gerai, ar ligos nepuolė, ar nepastojote...
kažkaip smalsu pasidarė... Tik neįsižeiskite prašau.