Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(skaiciukas @ 2007 11 24, 13:27)
Temos autorei patarčiau 6 klasės biologijos vadovėlį atsiverst...  doh.gif

Na ačiūdie, 6-oj klasėj dar nemačiau............kažkas yra 7-os klasės vadovėlyje...........o 10-oj apie kontracepsiją tai jau tikrai mokosi. tongue.gif
Atsakyti
ne nu nors linksma pasidaro kai apie sita tema pagalvoju lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kai as buvau mokykloje, apie kontracepcija nesimokeme... Buvo viena pamoka apie dienu skaiciavimus ir biologijos burelyje mergaitems paskaita apie temperaturos matavima ir kitus pozymius, kaip galima nustatyti, kada turime ovuliacija. Bet tai buvo tik toms, kurios vaiksciojo i biologijos bureli smile.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2007 11 24, 23:56)
Na ačiūdie, 6-oj klasėj dar nemačiau............kažkas yra 7-os klasės vadovėlyje...........o 10-oj apie kontracepsiją tai jau tikrai mokosi. tongue.gif

Na nežinau kaip pas Jus, bet pas mane šeštos klasės vadovėly tikrai vaizdžiais piešinukais viskas buvo paaiškinta, pamenu kai klasėj pradėjom tą skyrių eit apie lytinę sistemą ir dauginimąsi, tai aš jau seniausiai viską išsianalizavęs buvau, kai tik gavau knygą į rankas rolleyes.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancik @ 2007 11 25, 04:07)
ant  kiek efektyvus metodas - matyt jau is autores vaiku skaiciaus lotuliukas.gif
o daugiau ir komentuot nesinori tokios nesamones blink.gif

Mano abu vaikai planuoti, o daugiau ir nesinori komentuoti...kai taip mastote. Tabletes, spirales, zvakutes, tamponai, ovules, abortai. Pirkit priemones, nieko nezinokit, ausis uzsikimskit, klausykit reklamos, vartokit. Vaistineje Jums patars, daktare nama statosi is spiraliu reklamos - Jums irgi pades. Apsiplovimas po, realiai padeda. Zinant kur kada ir kaip. Pagiedokit! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rosemary @ 2007 11 25, 01:54)
Kai as buvau mokykloje, apie kontracepcija nesimokeme... Buvo viena pamoka apie dienu skaiciavimus ir biologijos burelyje mergaitems paskaita apie temperaturos matavima ir kitus pozymius, kaip galima nustatyti, kada turime ovuliacija. Bet tai buvo tik toms, kurios vaiksciojo i biologijos bureli smile.gif

Pas mus tai labiau buvo akcentuojama pats pastojimo procesas, lytinis brendimas. Buvo vienąkart paskaita apie tai, tai tik padalino nemokamu paketų, papasakojo apie kūno pokyčius, su tuo susijusias problemas. O aiškiai išdėstyti apie kontracepciją vengė visi, lyg apie tai nešnekant niekas ir nesimylės doh.gif

QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 25, 12:17)
Mano abu vaikai planuoti, o daugiau ir nesinori komentuoti...kai taip mastote. Tabletes, spirales, zvakutes, tamponai, ovules, abortai. Pirkit priemones, nieko nezinokit, ausis uzsikimskit, klausykit reklamos, vartokit. Vaistineje Jums patars, daktare nama statosi is spiraliu reklamos - Jums irgi pades. Apsiplovimas po, realiai padeda. Zinant kur kada ir kaip. Pagiedokit! tongue.gif

Kiek rašei, šiuo metodu naudojiesi? 2 savaites? 3? Taip taip, realiai padeda... taip sakyk, kai nepastosi bent metus vien tik šį būdą naudojusi, tada gal ir patikėsim.
O šiaip, sunku įsivaizduoti, kad po kiekvieno smileysex.gif reikia bėgti į dušą prasiplauti, visas intymumas išgaruoja. O kur dar spontaniškumas- gali tik ten, kur yra dušas doh.gif
Atsakyti
baisu, kad pas mus vanduo nezinia kokio svarumo .. pvz. mes geriam tik filtruota vandeni.. o cia kad ta vandeni tenai....... nu sorry... cia ne tik pienlige galima itaisyt biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo oksancik: 25 lapkričio 2007 - 15:37

įdomu kodėl tikrai protingi žmonės anksčiau nesugalvojo saugotis tokiu būdu, jei viskas taip baisiai kenkia ir kaip pati temos autorė saugojosi anksčiau, jei tik neseniai tokį stebuklingą būdą atrado blink.gif ??? užterštas oras kenkia, bet su dujokaukėm niekas nevaikšto, automobiliai kenkia, bet pėsti vaikšto vis mažiau žmonių, nerūšiuotos šiukšlės kenkia, bet spec konteinerius vos galima rasti... kitaip tariant, pats gyvenimas kenkia, bet gyvent niekas nemeta.
anyway, man baisiai įdomi šito apsisaugojimo būdo techninė pusė ax.gif . kaip turi atrodyt dušo galvutė, kad būtų galima susikišt ten ir kelių atmosferų stiprumu turi bėgti vanduo, kad viską iš giliai išplautų g.gif ? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai mokiausi,buvo kelios sveikatos pamokos 12 klasėj,kurias pravedė seselė.Tai ji kaip tik sakė,kad negalima apsiplaut,nes kai kuriuos spermatozoidus gal ir išplauna,o kitus kaip tik giliau nustumia umn.gif
Aš irgi prieš chemines priemones,todėl skaičiuoju vaisingas dienas plius prezervatyvai blush2.gif Iš pradžių buvo vyrui nepatogumų,bet dabar apsiprato.
Man nesuprantama,kaip vyras gali nusispjaut ant žmonos sveikatos ir atsisakyt nekenksmingo abiems būdo mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(daikteliautoja @ 2007 11 16, 19:15)
Taip, viska isbandziau. Spermicidai ir "gandonai" lotuliukas.gif netinka spontaniskiems zmonems. Vyrui prezervatyvai sumazina jautruma. Sako, kad verzia. Spermicidai persti, tai butu nieko, beto, kol juos ten isidedi... Viskas plaukia. Itariu, kad su "farmatexais" ir pastojau. Aciu jiems, kad dabar turiu savo lelyte wub.gif Nors gal ir ne del ju. Tabletes - apie ju sudeti isvis patyliu. Beto ir daktarai jau garsiai prabyla apie ju  zala. Del spirales - nesu tikra del jos veikimo. Prisiskaiciau cia, kad buna poto reikia ja istraukti su gemaleliu verysad.gif Man pagailo to vaikelio verysad.gif
Padariau isvada, visi medicininiai kontracepcijos budai smogia zmogui per tarpukoji, i pacia silpniausia vieta tongue.gif
Papildyta:

Yra saugojimosi budu yvairiu, patikimu, kurie labai tau, moterie, kenksmingi, ir nelabai patikimu, kurie beveik arba visai nekenkia.

Papildyta:

tai ar planuoti vaikai, ar ne? kažkaip man šios žinutes nesiriša g.gif
Atsakyti
QUOTE(madeina @ 2007 11 28, 12:58)
tai ar planuoti vaikai, ar ne? kažkaip man šios žinutes nesiriša  g.gif

Aha g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2007 11 16, 15:53)
beje, prie to pačio... iš vieno vyriškio kažkada išgirdau frazę, kad jo žmona turėjo kažkokį tai specialų prietaisą skirtą būtent apsiplovimui po lytinio akto. kažkaip tada nepatogu buvo klausti kas tai per prietaisas  g.gif
tai va gal kuri žinote tokį?
gal turėjo omeny irigatorių? g.gif yra toks prietaisas, skirtas apsiplovimams, gydantis bakterinę vaginozę, pienligę, kolpitą doh.gif
QUOTE(magija @ 2007 11 18, 23:28)
Juk ne veltui sukurta intymios prieziuros linija! Taigi tikrai nepatikimas budas saugotis nuo nestumo!  schmoll.gif
jas sukūrė tie, kas norėjo pinigėlių užsidirbti. Daugelis ginekologų jau nerekomenduoja tų visokių prausiklių, nebent tokie, kurie yra papirkti farmacijos kompanijų ir dirba kaip platintojai blink.gif po tokių prausiklių, tokių uždegimų turėjau, kad siaubas....nustojus naudoti, pamažu viskas susitvarkė rolleyes.gif
Dabar supratou kodel asocialines moteris ture doug vaiku  doh.gif dusa ne turi  jos  lotuliukas.gif

šlykštu skaityti....argi jūs žinote, asociali, ne asociali...atseit jei jau turi daug vaikų- esi asociali...moterys, ką jūs šnekat...kam įžeidinėjate temos autorę ax.gif

Aš nemanau, kad apsiplovimas yra veiksminga apsisaugojimo priemonė, bet tuo pačiou manau, kad daikteliautojos kalboje daug tiesos- visos tos KT, spiralės, ir t.t yra blogai...ir vėlgi čia farmacijos kompanijų įtaka, joms padeda medikai ir taip nuodijamos moterys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ankstikėlė: 28 lapkričio 2007 - 12:10