Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(astor @ 2009 01 12, 04:01)
Nu nežinau kaip man būtų nes visą gyvenimą vienokią ar kitokią kontracepciją naudoju,bet kai suplanavom vaikelį tai ilgai laukt nereikėjo,pastojau po kelių dienų(nevaisingų pagal ciklą) ir kaip yra sakoma,jau 3 dieną žinojau,kad nėščia.O jūs jai tokia visli tai nebūkit tokia drąsi,nes jau yra žinoma,kad net per ms galima pastot. mirksiukas.gif

Na, turiu tris vaikus ir su visais pastojau po vieno pasimylėjimo.(Likę penki nėštumai pasibaigė persileidimais.) Norėjau pavasarinių, tai ir turiu tris pavasarinius. O per mmm protingos moterys nesimyli, nes tos dienos skirtos apsivalymui, o ne sexui... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 12, 13:18)
Na, turiu tris vaikus ir su visais pastojau po vieno pasimylėjimo.(Likę penki nėštumai pasibaigė persileidimais.) Norėjau pavasarinių, tai ir turiu tris pavasarinius. O per mmm protingos moterys nesimyli, nes tos dienos skirtos apsivalymui, o ne sexui... mirksiukas.gif

Jai ne paslaptis,tai kaip saugotės?nes kiek supratau tai tikrai ne dušo srove biggrin.gif Aš pvz. kt naudoju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 11, 23:01)
Va aš esu iš tų, kuriai užtektų vieną kartą apsiplauti bet kurią ciklo dieną ir vaikis yra. Esu nevaisinga tik 5 d. per mėnesį- kai mmm.

Na ir linksma čia pas jus biggrin.gif
Vaižgante, ar tu garantuota, kad nepastotum??? mirksiukas.gif
Atsakyti
na, as tai tikrai nepasitikeciau tokia apsaugos priemone... schmoll.gif o ir moteriai negerai, nes apskritai, negalima maksties plaut, kad geruju bakteriju nesunaikint g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamaingrida @ 2009 01 12, 21:06)
Na ir linksma čia pas jus  biggrin.gif
Vaižgante, ar tu garantuota, kad nepastotum??? mirksiukas.gif

Siūlau paskaityti visą temą, gal tada ką nors ir suprasi smile.gif
Nesupratau, kuo aš čia dėta? g.gif
Atsakyti
Ir per mėnesines galima pastot, išmislas čia tik. O dėl mylėjimosi, tai su prezervatyvu geriau, dėl sveikatos, bet šiaip seksas nekenkia, gal tik partneriai gali jaust diskomfortą dėl tykštančių kraujų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 12, 23:53)
Ir per mėnesines galima pastot, išmislas čia tik. O dėl mylėjimosi, tai su prezervatyvu geriau, dėl sveikatos, bet šiaip seksas nekenkia, gal tik partneriai gali jaust diskomfortą dėl tykštančių kraujų  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif
bet ir noras per mmm doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 13, 00:53)
Ir per mėnesines galima pastot, išmislas čia tik. O dėl mylėjimosi, tai su prezervatyvu geriau, dėl sveikatos, bet šiaip seksas nekenkia, gal tik partneriai gali jaust diskomfortą dėl tykštančių kraujų  biggrin.gif

Deja ne išmislas,daktarai taip sako,matyt žino,nes susiduria su tokiais atvejais,jai netikit pasidomėkit,o šeip tai žinoma,kad galima tom dienom ir pakentėt. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 01 13, 02:00)
Deja ne išmislas,daktarai taip sako,matyt žino,nes susiduria su tokiais atvejais,jai netikit pasidomėkit,o šeip tai žinoma,kad galima tom dienom ir pakentėt. mirksiukas.gif

Asmeniskai pazistu moteri, kuri su abiem vaikais pastojo per tas dienas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 01 13, 09:58)
Asmeniskai pazistu moteri, kuri su abiem vaikais pastojo per tas dienas  blink.gif

Kai kurios moterys turi ne vieną, o du ciklus, todėl yra tokios vaisingos. O kadangi spermatozoidai gyvybingi gali išlikti keletą dienų, tai va taip ir neatsitinka... Ir jokie dušai čia nepadės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MODELiukai @ 2009 01 13, 01:04)
blink.gif  blink.gif  blink.gif 
bet ir noras per mmm doh.gif

Būna, kurios itin nori per tas dienas.

QUOTE(astor @ 2009 01 13, 03:00)

Tai aš taip ir sakau, kad išmislas, jog tos dienos nevaisingos smile.gif Pilnai tikiu, kad galima pastoti.

QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 13, 13:46)
Kai kurios moterys turi ne vieną, o du ciklus, todėl yra tokios vaisingos. O kadangi spermatozoidai gyvybingi gali išlikti keletą dienų, tai va taip ir neatsitinka... Ir jokie dušai čia nepadės smile.gif

Ir taip dar būna? Nežinojau g.gif
Atsakyti
Būna.
Domiuosi medicina, skaitau viską, ką randu.
Atsakyti