Įkraunama...
Įkraunama...

Stipri dušo srovė po...

QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 10, 21:58)
Aš dažniausiai tyčia taisau klaidas, nes man patinka žmones erzinti. Šiaip esu exlituanistė. Tai buvęs mano gyvenimo etapas. Dabar, va, dušais susidomėjau, į šią temą įsigilinus.
Įsivaizduokit vaizdelį: ateina moteris nusiminus pas ginekologę ir sako: va, pastojau, nes nežinojau, kad vandenį porai valandų užsuks...Neturėjau kuo apsiprausti. Net virdulyje vandens nebuvo  lotuliukas.gif

Juokinat lotuliukas.gif Aš irgi mėgstu taisyti klaidas, kartais maniakiškai g.gif Dušais dar nesidomėjau, gal senatvėj, kai jau ir taip nebus nuo ko saugotis laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 10, 21:00)
Juokinat  lotuliukas.gif  Aš irgi mėgstu taisyti klaidas, kartais maniakiškai  g.gif  Dušais dar nesidomėjau, gal senatvėj, kai jau ir taip nebus nuo ko saugotis laugh.gif

Senatvėj gal teks lubrikantais domėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 10, 20:58)
Aš dažniausiai tyčia taisau klaidas, nes man patinka žmones erzinti. Šiaip esu exlituanistė. Tai buvęs mano gyvenimo etapas.

Tokia iš tavęs ir lituanistė, jei nepataisei "kontracepsiją" lotuliukas.gif juokais aš čia
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2009 01 11, 00:55)
Tokia iš tavęs ir lituanistė, jei nepataisei "kontracepsiją"  lotuliukas.gif  juokais aš čia

Matyt, dar duše nebuvai, kad kabinėjiesi g.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 11, 13:32)
Matyt, dar duše nebuvai, kad kabinėjiesi  g.gif

O tu tik tik iš dušo, kad pamiršai, kaip rašyti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 11, 15:01)
O tu tik tik iš dušo, kad pamiršai, kaip rašyti hihihi.gif

Duše praleidžiu gražiausią savo gyvenimo dalį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 11, 17:45)
Duše praleidžiu gražiausią savo gyvenimo dalį  ax.gif

Šnekant in temą, tokiu atveju turėtumėt neturėti vaikų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 08, 19:39)
Išsiregistravo smile.gif

Matau...bet ka reiskia nauja pasidaryt nika? smile.gif tuo isiregistravo..nauja sukure tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 11, 16:46)
Šnekant in temą, tokiu atveju turėtumėt neturėti vaikų  4u.gif

Bet turiu tris, o nėščia esu buvus 8 kartus. (Dušas kaltas- srovė nebuvo pakankamai intensyvi.)
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 01 10, 19:21)
O kuo tai skiriasi nuo nevaisingumo? Jeigu nesisaugai, nepastoji, tai reiškia, kad turi problemų su vaisingumu wink.gif

Tuo,kad yra nelaimingų moterų kurios visus būdus išbando,kad pastot,bet jom nesiseka,o yra moterų kurios "nenori" pastot,bet vietoj kontracepsijos naudoja močiučių išgalvotus būdus ir giriasi,kad nepastoja,kai tuo tarpu kita jos vietoj pastotų po pirmo tokio apsaugos būdo.Esmė tame,kad naudojant močiučių būdus tik laiko klausimas kada pastosi,kaip sakant "kaip Dievas duos".
Atsakyti
QUOTE(astor @ 2009 01 11, 22:24)
Tuo,kad yra nelaimingų moterų kurios visus būdus išbando,kad pastot,bet jom nesiseka,o yra moterų kurios "nenori" pastot,bet vietoj kontracepsijos naudoja močiučių išgalvotus būdus ir giriasi,kad nepastoja,kai tuo tarpu kita jos vietoj pastotų po pirmo tokio apsaugos būdo.Esmė tame,kad naudojant močiučių būdus tik laiko klausimas kada pastosi,kaip sakant "kaip Dievas duos".

Va aš esu iš tų, kuriai užtektų vieną kartą apsiplauti bet kurią ciklo dieną ir vaikis yra. Esu nevaisinga tik 5 d. per mėnesį- kai mmm.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 01 12, 00:01)
Va aš esu iš tų, kuriai užtektų vieną kartą apsiplauti bet kurią ciklo dieną ir vaikis yra. Esu nevaisinga tik 5 d. per mėnesį- kai mmm.

Nu nežinau kaip man būtų nes visą gyvenimą vienokią ar kitokią kontracepciją naudoju,bet kai suplanavom vaikelį tai ilgai laukt nereikėjo,pastojau po kelių dienų(nevaisingų pagal ciklą) ir kaip yra sakoma,jau 3 dieną žinojau,kad nėščia.O jūs jai tokia visli tai nebūkit tokia drąsi,nes jau yra žinoma,kad net per ms galima pastot. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astor: 12 sausio 2009 - 04:03